Nieuws

Filmmaker Dan Drasin bewijst de echtheid van Robberts paranormale fotografie in een bewijskrachtig foto experiment

19
juli
2014
Filmmaker Dan Drasin bewijst de echtheid van Robberts paranormale fotografie in een bewijskrachtig foto experiment

Filmmaker Dan Drasin heeft de fotografie van Robbert onder gecontroleerde omstandigheden onderzocht (om trucage uit te sluiten) voor zijn documentaire, en Robbert presteerde ook onder deze condities.

 
Afgezien van de verschijning, veranderde ook tijdens dit experiment weer de tijd van de foto, sloegen er bestandnummers over en veranderde de achtergrond. Klik hier voor een voorval met meer informatie over deze randverschijnselen.

Zijn fotografie werd van begin tot eind gefilmd door twee camera's, één aan de voor- en  één aan de achterkant, zodat zowel de lens als het scherm van de fotocamera in de gaten gehouden werden. Robbert mocht de fotocamera alleen onder het toezicht van deze lopende videocamera's in handen hebben en de geheugenkaart werd iedere keer gewist voordat Robbert foto's nam. Onder deze condities wordt iedere vorm van trucage uitgesloten.

Ook gebeurde er meer bijzonders, en reageerde de videocamera van het filmteam op de aanwezigheid rondom Robbert.

Robbert weet dat hij zich niet zozeer hoeft te bewijzen, het belangrijkste is de boodschap en het bewustzijn achter deze fenomenen, maar een deel van de mensheid heeft deze bewijzen echter nog nodig.

Daarom is dit een mooie aanvulling op alle wetenschappelijke onderzoeken en experimenten die al naar en met zijn fotografie zijn gedaan.

Bekijk hieronder de beelden.

<<  This video is a sequence from CALLING EARTH, Dan Drasin's full-length documentary-in-progress about communication with the deceased through modern electronic technology. You can see the latest version on Dan's website, newscience2020.com.  >>
 

Tyrone
Schreef op
06 08 2014
Robbert je bent een held dat je dit voortzet ondanks alle vuile praat van de media etc. die je niet geloven. Ze kunnen toch niet serieus geloven dat dit niet waar is wat jij kunt, je hebt foto's laten zien van jouw als klein jongetje met entiteiten erop bijv. En je hebt er een moeilijke jeugd mee gehad zoals je wel eens vertelde. Dan moet iemand dus vanaf kinds af aan al bedenken dat ie foto's gaat bewerken enzo om er 20 jaar later de mensen mee voor de gek te houden. Dit is dus comnpleet belachelijk dat de massa je niet serieus neemt, je hebt deze gave al je hele leven en ik geloof stellig in dat het waar is. Daarom is het fijn mensen van buitenaf jouw aan het werk te zien met eigen ogen, en zo aan ons weer te laten zien dat het allemaal echt is, bedankt voor deze link en blijf doorgaan!
Eddie Verholt
Schreef op
26 07 2014
Prachtige reportage die een einde maken aan alle twijfel over het bestaan van wat er meer is tussen hemel en aarde. Degenen die twijfelen zijn eigenlijk niet de moeite waard om te zoeken naar wetenschappelijk bewijs.
Christiaan Neef
Schreef op
23 07 2014
een mooie video. Ik mag graag kijken naar robbert,s bijzonder heden. echt mooi allmaal. om dit te geloven daar ben ik al ver voorbij.ik weet dat er meer is. goed bezig Robbert. een warme groet van Christiaan Neef.
Truus Janssen
Schreef op
20 07 2014
Wat mooi dat dit allemaal mogelijk wordt gemaakt hoeveel bewijs moet een mens nog hebben voordat we eens gaan geloven dat er meer is tussen hemel en aarde. Robert bedankt
Artist
Schreef op
20 07 2014
Wat fijn voor je dat er wederom een externe partij is die de moeite neemt om aan te tonen dat het allemaal echt is. Je bent een geweldig mens :)
Lutgart
Schreef op
20 07 2014
Lieve Robbert, ik ben blij en dankbaar dat er mensen zijn die u steunen en helpen om uw boodschap geloofwaardig(er) te brengen, voor hen die aan uw oprechtheid twijfelen. Zelf hoef ik geen enkel bewijs, ik WEET dat elke boodschap LIEFDE, oprechtheid en waarheid inhouden. DANK je wel
Hans Kennis
Schreef op
20 07 2014
Een hele goede documentaire, Robbert! Zo zal de wetenschappelijke wereld langzaamaan omgeturnd worden en deze ITC verschijnselen beter gaan bestuderen! Succes en hartelijke groeten!

Reageren op dit bericht?

Heeft u nog tips opmerkingen of andere suggesties dan kunt u die richten aan. contact@robbertvandenbroeke.nl

Robbert