Nieuws

Drie formaties in een nacht

16
juli
2014
Drie formaties in een nacht

Een tijd geleden had Robbert voorspeld dat er in één nacht drie formaties zouden komen. Een week geleden had hij deze voorspelling gedeponeerd bij Nancy Talbott (over Skype).

 

 

Robbert wist ook dat ze in drie verschillende woonplaatsen zouden verschijnen, en dat ze van bovenaf gezien op de landkaart samen een driehoek zouden vormen.

In de nacht van 15 op 16 Juli kreeg Robbert een voorgevoel. Hij zei toen tegen Roy dat hij het gevoel had dat ze naar Etten-Leur moesten. Robbert kreeg duidelijk een visioen van een cirkel in een maïsveld en hij kreeg de straat ‘Ettensebaan’ door.

Onderweg daarnaartoe voelde Robbert dat ze linksaf moesten, een smal zandweggetje in. Daar was inderdaad een maïsveld. Robbert en Roy werden beiden erg duizelig, en de mobiele telefoon van Roy deed raar, het schermpje flikkerde. Ze liepen het veld in en ontdekten inderdaad een prachtige cirkel, waarin de maïshalmen perfect gebogen (en niet gebroken) plat lagen.

Robbert voelde een enorm krachtig energieveld en heel veel liefde. Hij voelde de aanwezigheid van de Yahyels, en duidelijk een liefdevolle goddelijke aanwezigheid van beschermengelen.

Daarna voelde Robbert heel sterk dat ze naar Roosendaal moesten,. Robbert zag in een visioen een cirkelformatie voor zich, bestaande uit een ring en drie cirkels. Robbert zag het gebied voor zich waar eerder dit jaar een formatie in een bloemenveld heeft gelegen, vlakbij de spoorlijn.
Daar aangekomen ontdekten Robbert en Roy deze formatie, precies zoals Robbert die in zijn visioen had gezien. Robbert zag duidelijk een energieveld boven de cirkelformatie hangen en voelde weer veel liefde, en een voorbereiding op iets groters.

Vervolgens voelde hij dat ze richting Zevenbergen en Klundert moesten en hij kreeg "Parallelweg Zuid," door. Daar bijna aangekomen voelde Robbert een warm gevoel in zijn buik en hij wist dat hij dichtbij was. Hij wilde dat Roy bij een bepaald graanveld stopte; daar stapten ze beiden uit en Robbert zag voor zijn geestesoog een soort transparante energievorm boven het veld in de vorm van een ufo.

Robbert had op de weg naar Zevenbergen duidelijk het beeld doorgekregen van een cirkel met een ring er omheen, deze bleek er ook precies zo te liggen. Bij aankomst in de cirkel werden Robbert en Roy beiden weer erg duizelig. De telefoon van Roy deed ook hier weer raar.

Toen Roy de andere dag foto's ging maken, sloeg ook zijn camera in deze laatste cirkel verschillende keren uit.  De energie in deze cirkel is dus behoorlijk krachtig.

Robbert wacht nog op een boodschap, die bij deze cirkels hoort en Roy heeft inmiddels uitgezocht en ontdekt dat de driehoek vanuit de landkaart gezien exact klopt.

Van de laatste cirkel in Zevenbergen heeft Roy de boer kunnen achterhalen en deze wenst GEEN mensen op zijn veld, de cirkel is dus niet toegankelijk. Van de overige cirkels heeft hij de boer nog niet kunnen achterhalen,. Mocht Roy meer te weten komen i.v.m. het wel of niet openstellen van de twee andere formaties, dan laten wij u dat nog weten.

De drie formaties zijn los van elkaar in het graancirkelarchief gezet:

http://www.robbertvandenbroeke.nl/graancirkelarchief/12e_formatie_2014

http://www.robbertvandenbroeke.nl/graancirkelarchief/13e_formatie_2014

http://www.robbertvandenbroeke.nl/graancirkelarchief/14e_formatie_2014

 
Reageren op dit bericht?

Heeft u nog tips opmerkingen of andere suggesties dan kunt u die richten aan. contact@robbertvandenbroeke.nl

Robbert