Nieuws


13
februari
2015
26 feb. Lezing over Buitenaardsen  door Robbert van den Broeke. Zuiderlicht, Breda
Donderdag 26 februari zal Robbert in 'Zuiderlicht' (te Breda) een Lezing/Presentatie geven over 'Buitenaardsen'. Al op jonge leeftijd blijk dat Robbert een speciale relatie heeft met entiteiten en beschavingen van buiten ons zonnestelsel.

01
februari
2015
Robbert over zijn gehackte computer, en liefde
Robberts emailaccount, ipadres en twitteraccount zijn gehackt, en Robbert geeft hier duidelijkheid over. Hij wil geen aandacht schenken aan deze negativiteit, maar wel even duidelijkheid geven omdat er anders verwarring kan ontstaan.

28
januari
2015
4 februari, Reading-en Healingavond in Bergen op Zoom
Volgendeweek woensdagavond (4 februari) organiseert H.O.P.E. een reading/healingavond door Robbert van den Broeke in Bergen op Zoom.

27
januari
2015
Verschijning en boodschap van pater Pio
In de nacht van 26 op 27 januari voelde Robbert de liefdevolle aanwezigheid van de heilige Pater Pio.

24
januari
2015
Verschijning van Adolf Eichmann
In de nacht van 23 op 24 januari voelde Robbert de aanwezigheid van Adolf Eichmann. Robbert voelde oude energieën om zich heen uit de 2e wereldoorlog en hij zag duidelijk het gezicht voor zich van de in 1962 geëxecuteerde Adolf Eichmann.

17
januari
2015
De computer, het ipadres en het e-mailadres van Robbert zijn misbruikt. Dit is in het verleden ook al eens eerder gebeurd. Iemand zend mails met vervelende (tot gruwelijke) inhoud naar mensen vanaf het account van Robbert. Dit vermoedelijk door een hacker.

13
januari
2015
Lezing
A.s. donderdagavond (15 januari) geeft Robbert van den Broeke in Zuiderlicht in Breda een lezing met als thema; "leven vanuit Essentie''.

11
januari
2015
Verschijning en boodschap van Jezus in verband met aanslagen in de wereld
in de nacht van 10 op 11 januari voelde Robbert de aanwezigheid van Jezus Christus om zich heen. Robbert zag Jezus in zijn geest voor zich. Dit emotioneerde Robbert. Robbert voelde ook de aanwezigheid van de engel Gabriel.

09
januari
2015
Verschijning en boodschap van Maria in verband met aanslagen in de wereld
In de nacht van 8 op 9 januari voelde Robbert de aanwezigheid van de heilige Maria en in een flits zag hij haar. Robbert kreeg door dat hij foto's mocht maken, bij het terugkijken van de foto's was duidelijk Maria te zien.

06
januari
2015
Verschijning en boodschap van Victor Stenger
In de nacht van 5 op 6 januari voelde Robbert de aanwezigheid van Victor J. Stenger, (zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Victor_Stenger . Robbert had weleens van deze man gehoord, en herinnerde zich dat dit een man was die mensen wilde leren dat God niet bestaat.