Nieuws


19
mei
2015
Twee formaties in een nacht
Al een paar dagen had Robbert het bekende onrustige gevoel en wist dat er snel weer iets bijzonders stond te gebeuren. Dit gevoel werd gisterennacht zo sterk dat hij ook ineens wist dat het niet om één enkele formatie zou gaan, maar dat het er meer waren….

12
mei
2015
23 mei, Lezing en Presentatie; 'Graancirkels en andere verschijningen'
Op zaterdagavond 23 mei zal Robbert een lezing geven in het centrum ‘De Schaapshoeve’ dat vlakbij het dorpje Langeboom ligt. Op de kaart vind u dit tussen Nijmegen en Uden in.

09
mei
2015
Formaties worden a.s. maandag gemaaid
Het veld waar de eerste twee formaties van dit jaar in liggen zal a.s. maandag gemaaid worden. De cirkels kunnen nog t/m zondagavond bezocht worden, zo liet de boer ons weten.

07
mei
2015
2e Formatie 2015 (in hetzelfde veld als de 1e formatie)
Gisteravond kreeg Robbert het onrustige gevoel wat hij zo goed herkent als er weer iets staat te gebeuren. Dit keer was het dus de avond voor zijn verjaardag. Hij had nog bedacht dat het wel leuk zou zijn wanneer er weer eens een formatie op zijn verjaardag zou ontstaan……….

29
april
2015
1e Formatie 2015
In vergelijking met vorig jaar heeft het even geduurd, maar het is dan eindelijk zover...,de eerste formatie van 2015 is ‘geboren’. Robbert had al een tijdje het bekende onrustige gevoel en wist dat het niet lang meer kon duren voordat er weer een cirkel zou ontstaan in zijn omgeving.

07
april
2015
Verschijning Natalee Holloway vastgelegd (foto experiment) en interview met Robbert
Verschijning Natalee Holloway vastgelegd op video en een interview met Robbert.

04
april
2015
Paragnost: Joran kreeg geld om te voorkomen dat hij zou worden vermoord
http://www.show.nl/showflits/2015/paragnost-joran-kreeg-geld-om-te-voorkomen-dat-hij-zou-worden-vermoord/

04
april
2015
Goede vrijdag boodschap en verschijningen
In de nacht van 3 op 4 april voelde Robbert, zoals altijd rond Goede Vrijdag, dat het goddelijke in de ruimte kwam, hij voelde ook de energie van Christus. Robbert voelde meteen dat hij foto's mocht maken.

19
maart
2015
27 maart, Lezing; Aardse Engelen
Volgendeweek vrijdag 27 maart organiseert H.O.P.E. (Healing of Personal Energy) een avondlezing door Robbert van den Broeke in Bergen op Zoom.

09
maart
2015
19 maart, Lezing/Presentatie; 'Graancirkels en Godsbewustzijn', Goes,
Volgende week donderdagavond 19 maart, geeft Robbert in ’t Westlicht in Goes een lezing over  'Graancirkels en Godsbewustzijn'. De lezing zal voor een groot gedeelte gaan over de formaties die in 2014 rondom Robbert zijn ontstaan, plus de boodschappen die hij daarbij doorkreeg.