Nieuws


04
juli
2015
7e Formatie 2015
Al een aantal dagen voordat deze formatie verscheen liet Robbert zijn omgeving weten dat hij alsmaar aan het Ank-symbool moest denken. Telkens zag hij het met zijn geestesoog voor zich. Ook Nancy Talbott (van BLT-research) bracht hij hiervan op de hoogte.

03
juli
2015
10 juli, Lezing; 'Engelen en andere Kosmische wezens' in Breskens....
Volgende week vrijdagavond geeft Robbert, in samenwerking met ‘Qi-Breskens’ een lezing in het prachtige centrum ‘QI’, gelegen aan het Veerplein in Breskens (kleine toeristische vissersplaats in west Zeeuws Vlaanderen).

28
juni
2015
Ontmoeting met buitenaardsen en achtergebleven lichaamsdelen
In de nacht van 26 op 27 juni was Robbert nog een keer met Roy naar de graancirkel in Zevenbergen geweest, en toen ze de cirkelformatie inliepen voelde Robbert aanwezigheid, en nog voordat Robbert het gezegd had zei Roy dat hij voelde dat ze bekeken werden.

26
juni
2015
3 juli, Lezing over 'Licht en Duister' bij Zuiderlicht, Breda
Volgende week vrijdagavond zal Robbert in Zuiderlicht een Lezing geven met als onderwerp 'Licht en Duister'.

23
juni
2015
Boodschap van Robbert die hoort bij de 6e formatie
Robbert heeft de volgende boodschap bij deze formatie door mogen krijgen: De grote cirkel staat symbool voor het Goddelijke. God trekt als het waren alle planeten uit het universum naar zich toe. Hierdoor verbindt deze formatie in sterke mate met het Godsbewustzijn....

17
juni
2015
24 juni, Lezing over Buitenaardsen plus Reading/Healingavond, Goes
Volgende week woensdagavond (24 juni) zal Robbert bij 't Westlicht in Goes een Lezing/Presentatie geven over 'Buitenaardsen'. Robbert zal voor de pauze de lezing doen. Na de pauze zal hij overgaan op het geven van readings en kunnen mensen (persoonlijke) vragen stellen.

15
juni
2015
6e Formatie (eerste in graan)
Ook deze prachtige formatie werd al een aantal dagen door Robbert voorvoeld. Hij wist dat het deze keer om een grote formatie zou gaan die vermoedelijk in het graan zou vallen. Zondagavond (14 juni) was het gevoel zo sterk dat hij Roy vroeg om te komen.......

04
juni
2015
5e Formatie 2015
Al een aantal dagen had Robbert een onrustig gevoel. Hij had sterk het vermoeden dat er snel weer een formatie zou ontstaan. Zijn gevoel bleek juist, want in de nacht van 3 op 4 juni ontdekte hij deze formatie in een grasveld in de omgeving van Zevenbergen.

27
mei
2015
30 mei, Lezing door Robbert van den Broeke bij Janosh Art Centrum
A.s. zaterdagavond (30 mei) zal Robbert een lezing geven in het Art Centrum van Janosh in Broek op Langedijk (net boven Alkmaar).

20
mei
2015
3e formatie gemaaid !
Helaas heeft de 3e formatie niet lang mogen bestaan. Het perceel van Staatsbosbeheer waar deze formatie in ligt is vandaag gemaaid.