Nieuws


21
juli
2016
6e Formatie 2016, Palingstraat in Hoeven
Woensdag 20 juli omstreeks 23:30 uur kreeg Robbert het bekende onrustige gevoel en wist dat er op dat moment een formatie ontstond. Hij vertrok met Roy naar de polder. Hij kon precies de formatie beschrijven op afstand. Robbert kreeg beelden door dat het aan het einde van de Palingstraat lag....

15
juli
2016
5e Formatie 2016, Etten-Leur
In de nacht van 14 op 15 juli voelde Robbert plotseling de drang om naar het ‘speciale’ veld te gaan in de polder. Robbert kreeg thuis duidelijk beelden door van de vorm van een formatie die op dat moment zou ontstaan tussen Hoeven en Etten-Leur in....

05
juli
2016
4e Formatie 2016, Standdaarbuiten
In de nacht van 3 op 4 Juli, kreeg Robbert het bekende voorgevoel. Hij kreeg heel duidelijk het veld van Boer kouters uit Standdaarbuiten door, en hij zag een graancirkelformatie voor zich bestaande uit een grote ring, met een platte cirkel binnen de ring met daarin rechtopstaande graanhalmen in de vorm van het sterrenbeeld Plejaden....

28
juni
2016
8 juli, Lezing bij Zuiderlicht in Breda.
Op vrijdagavond 8 juli geeft Robbert een bijzondere lezing bij Zuiderlicht in Breda. Soms zit je in een heerlijke fase in je leven, waar alles voorspoedig verloopt, maar soms zitten er allerlei zaken tegen en lijkt het alsof het leven zich tegen je keert. Hoe kun je hier als mens adequaat mee omgaan. Robbert zal hierover vertellen en zal in relatie tot dit thema ook spreken vanuit zijn eigen leven.

14
november
2015
Robbert ontmoet Ans Hoornweg
Robbert ontmoet Ans Hoornweg. Ans was de eerste persoon uit Nederland die er voor uitkwam contact te hebben met buitenaardsen. Deze ontmoeting is gefilmd. Ook verschenen er weer bijzondere dingen bij Robbert op de camera. Zie hieronder de video.

08
november
2015
Healing-video
Onlangs heeft Robbert een Heailng-video opgenomen waarbij hij kracht zendt en u spontaan inzicht kunt krijgen in bepaalde zaken.

02
november
2015
Verschijning Eisenhower en boodschap over buitenaardsen
Robbert voelde in de nacht van 1 op 2 november een aanwezigheid en kreeg de naam ‘Eisenhower’ in zijn hoofd. Robbert voelde zijn liefdevolle aanwezigheid, en dat Eisenhower een boodschap door wilde geven. Eisenhower was ooit president van Amerika.......

15
oktober
2015
20 okt. Lezing en Reading/Healingavond bij Zuiderlicht, Breda
Volgende week dinsdagavond zal Robbert in Zuiderlicht een Lezing geven met als onderwerp 'Ware Spiritualiteit'.  Wat is dat precies en hoe herken je dat.

22
september
2015
26 sept. 'Presentatie en Healingavond' in Silvolde
A.s. zaterdag geeft Robbert een Lezing -en Healingavond in Silvolde (Achterhoek). Dit in samenwerking met praktijk 'De Witte Roos'.

20
september
2015
24 sept. Robbert te gast in liveradio uitzending van Finding Voices
A.s donderdag zal Robbert te gast zijn bij Sundancer in Zwijndrecht. Jeroen Ghuijs zal het interview leiden en u kunt als gast bij deze liveradio uitzending aanwezig zijn.