In de Media


Video
Robbert bij Omroep Flevoland
Op 15 sept. (2015) gaf Robbert een lezing in Lelystad. Omroep Flevoland was daarbij aanwezig en maakte een mooie reportage hiervan.

Geschreven
Robbert in BN-DeStem  (8 aug. 2015)
Verslaggever John Bas, die werkzaam is voor BN DeStem, schreef een mooi artikel over de graancirkels die in het afgelopen seizoen zijn ontstaan rondom Robbert van den Broeke.

Geschreven
Robbert in ParaAstro
Het blad ParaAstro wordt maandelijks uitgegeven in Nederland en in België. In de november-editie verscheen er een artikel waarin parapsycholoog Richard Krebber, (directeur van het Integraal Parapsychologisch Adviesbureau, I.P.A), vertelt over alle hoogte -en dieptepunten die Robbert, als medium heeft meegemaakt en over de wetenschappelijke onderzoeken die er  hebben plaatsgevonden en die nog zullen gaan komen rondom Robbert.

Geschreven
Robbert in ParaVisie
In het maandblad ParaVisie (september, 2014) verscheen er een mooi artikel over Robbert. Samen met parapsycholoog Richard Krebber wordt er teruggekeken naar de periode dat Robbert op tv was  in 2005 en wat er daarna gebeurde met hem.

Radio
Robbert te gast bij radio Fun-X
Robbert was op 19 aug. (2014) te gast bij radio Fun-X, die hem interviewde over de foto-experimenten die filmmaker Dan Drasin en zijn team (vanuit Amerika) samen met Robbert deed.

Geschreven
Robbert in Prive (aug. 2014)
In het weekblad Privé van 13 aug. 2014 verscheen er een artikel over Robbert. Dit naar aanleiding van de Amerikaanse documentaire die onlangs is verschenen op het internet waarbij een bewijskrachtig foto experiment is gedaan met Robbert.

Geschreven
Robbert van den Broeke bij NineForNews (voorheen Niburu)
Sinds vorige maand heeft Robbert van de Broeke op de website NineForNews (voorheen Niburu) zijn eigen column. Hierin vertelt hij maandelijks over zijn laatste ervaringen en komt hij naar buiten met nieuwe inzichten en interessante informatie. 

Geschreven
 Robbert van den Broeke in BN De Stem, juli 2014
Naar aanleiding van de onlangs verschenen documentaire die gemaakt is door Filmmaker Dan Drasin hier op Robberts website, is er een artikel verschenen in BN De Stem. We hebben het artikel gekopieerd en hieronder geplaatst.

Radio
Robbert te gast bij Radio Funx, over zijn verschijning aan Joran van der Sloot.
Robbert te gast bij Radio Funx, over zijn verschijning aan Joran van der Sloot. Hij ging hierin uitgebreider in op het fenomeen, de wetenschap, en de kritiek die over hem heen viel.

Radio
Robbert bij RTV-RAALTE
Op woensdag 13 november werd Robbert geïnterviewd in het het programma 'Muziektheater' van de lokale omroep RTV-RAALTE.

Meest bekeken

Robbert in Spiegelbeeld / deel 1
01 Jun 2012 | 5744 x Bekeken

Robbert in Weekend
20 Mar 2013 | 4792 x Bekeken

Robbert in hart van Nederland
05 Jan 2012 | 4715 x Bekeken

Unsolved mysteries
28 Mar 2012 | 4628 x Bekeken

Robbert in HealingSoundMovement TV
21 Oct 2013 | 4578 x Bekeken

Quest met Robbert van den Broeke
20 Mar 2013 | 4538 x Bekeken

Fragmenten uit Er is zoveel meer
04 Feb 2012 | 4518 x Bekeken

Robbert in Spiegelbeeld / deel 2
31 May 2012 | 3892 x Bekeken