Graancirkel Archief

"Spelregels" bezoek graancirkel-formatie

Graag willen wij bij u een aantal regels onder de aandacht brengen als u een formatie gaat bezoeken. Dit om eventuele irritaties bij de eigenaren van de betreffende velden te voorkomen.
  • Allereerst dienen we met respect voor het gewas en het land, het veld te betreden.
  • Voorkom enige schade aan het gewas en land.
  • Laat a.u.b. geen afval, peuken en andere zaken achter. Daar ligt niet alleen de boterham van de boer, maar wellicht ook de boterham die later bij u op uw bord verschijnt.
  • Loop in de spuitsporen en in de formatie. Maak geen nieuwe sporen.
  • Houd de formatie in tact, de mensen na u willen ook een gave formatie bekijken.
  • Soms plaatst de boer een bus voor een vrijwillige bijdrage, wilt u dit dan a.u.b. NIET vergeten!!

Mais-formatie (11e formatie) 2013

03
september
2013

In de nacht van maandag 2 september op dinsdag 3 september kreeg Robbert ineens een onrustig gevoel en hij kreeg heel helder een visioen van een wit moederschip, een ufoachtig object met lichtbollen eronder. Robbert kreeg vervolgens cirkels in de vorm van een Keltisch kruis te zien in een maïsveld. Hij wist toen meteen om welk veld het ging en vroeg Roy, die op dat moment bij Robbert was, of hij daar samen met hem naartoe wilde rijden.

Daar aangekomen voelde Robbert dat de ufo nog steeds in het onzichtbare aanwezig was. Het voelde heel liefdevol, oud en wijs. Toen Robbert en Roy naast het maïsveld stonden, konden ze natuurlijk vanaf de weg niet zien dat er cirkels in het veld lagen, omdat maïsgewas heel hoog is.  Robbert voelde toen dat de intelligenties hem de aanwijzing gaven dat hij dieper het veld in moest lopen. Zo voorzichtig mogelijk, zonder iets te beschadigen, deden Robbert en Roy dit.,,

Toen ze dieper het veld  inliepen vonden ze inderdaad een prachtige formatie in de vorm van een Keltisch kruis. Robbert is zeer dankbaar dat hij dit weer mocht vinden.

De eigenaar van het land geeft geen toestemming om het land te betreden. Wij respecteren natuurlijk het verzoek van de boer.

Robbert kreeg verder nog door dat het kijken naar de foto's van de maïsformatie helend is, en een positieve, transformerende, genezende, codering geeft in het onderbewustzijn en het energiesysteem van de mensen.

 

Robbert wenst u veel liefde en inspiratie toe bij het bekijken van de foto's.