Graancirkel Archief

"Spelregels" bezoek graancirkel-formatie

Graag willen wij bij u een aantal regels onder de aandacht brengen als u een formatie gaat bezoeken. Dit om eventuele irritaties bij de eigenaren van de betreffende velden te voorkomen.
  • Allereerst dienen we met respect voor het gewas en het land, het veld te betreden.
  • Voorkom enige schade aan het gewas en land.
  • Laat a.u.b. geen afval, peuken en andere zaken achter. Daar ligt niet alleen de boterham van de boer, maar wellicht ook de boterham die later bij u op uw bord verschijnt.
  • Loop in de spuitsporen en in de formatie. Maak geen nieuwe sporen.
  • Houd de formatie in tact, de mensen na u willen ook een gave formatie bekijken.
  • Soms plaatst de boer een bus voor een vrijwillige bijdrage, wilt u dit dan a.u.b. NIET vergeten!!

7e Formatie 2015

04
juli
2015

Al een aantal dagen voordat deze formatie verscheen liet Robbert zijn omgeving weten dat hij alsmaar aan het Ankh-symbool moest denken. Telkens zag hij het met zijn geestesoog voor zich. Ook Nancy Talbott (van BLT-research) bracht hij hiervan op de hoogte.

Nadat hij op 3 juli terugkwam van een lezing die hij had gegeven in Breda, overviel hem bij thuiskomst een zeer onrustig maar blij gevoel en zag hij weer heel duidelijk het Ankh-teken voor zich. Hij wist toen dat dit symbool zou gaan verschijnen in een graanveld. Alleen nog niet precies waar. Het was die avond broeierig warm en hij besloot om zich eerst even wat op te frissen. Het moet rond 01:00 uur geweest zijn toen hij ineens de ingeving kreeg dat hij naar de Palingstraat in Hoeven moest. In gedachten werd hij naar een veld getrokken waarop al eerder cirkels waren verschenen.

Niet lang daarna arriveerde Robbert samen met Roy, die vanwege Robberts ‘onrust’ nog bij hem was gebleven, bij het betreffende veld. Vanaf de weg was nog niets te zien. Ze liepen daarom door de spuitsporen het veld in. Robbert liet zich leiden door zijn gevoel. Eerst vonden ze twee cirkels in het veld, maar Robbert wist dat er nog meer moest zijn. Ze liepen verder door de spuitsporen en na zo’n 40 meter stonden ze in een prachtig groot Ankh-teken.

De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te maken. Hierbij ontmoette hij de boer, Fons Lauwerrijsen (zie foto’s), een hele vriendelijke boer die zijn land graag openstelt voor het publiek. Hij heeft een geldbox geplaatst, dus laten we zijn gastvrijheid belonen.

Robbert verwacht nog wel een boodschap bij deze prachtige formatie. Wanneer deze bekend is plaatsen we deze uiteraard hier in het graancirkelarchief.

_______________________________________________________________________________

Update 17 juli :

Robbert voelde dat op de avond dat de 8e formatie is ontstaan ook de Ankh-formatie weer opnieuw is opgeladen. Mensen mogen en kunnen ook weer appels en flessen water meenemen naar de Ankh. Deze worden dan opgeladen en daarna zullen er weer appels gegraveerd worden.


Update 18 juli :

Videoboodschap waarin Robbert vertelt over wat hij bij de Ankh-formatie doorkrijgt. Bekijk deze HIER