Graancirkel Archief

"Spelregels" bezoek graancirkel-formatie

Graag willen wij bij u een aantal regels onder de aandacht brengen als u een formatie gaat bezoeken. Dit om eventuele irritaties bij de eigenaren van de betreffende velden te voorkomen.
  • Allereerst dienen we met respect voor het gewas en het land, het veld te betreden.
  • Voorkom enige schade aan het gewas en land.
  • Laat a.u.b. geen afval, peuken en andere zaken achter. Daar ligt niet alleen de boterham van de boer, maar wellicht ook de boterham die later bij u op uw bord verschijnt.
  • Loop in de spuitsporen en in de formatie. Maak geen nieuwe sporen.
  • Houd de formatie in tact, de mensen na u willen ook een gave formatie bekijken.
  • Soms plaatst de boer een bus voor een vrijwillige bijdrage, wilt u dit dan a.u.b. NIET vergeten!!

7e Formatie 2014

20
mei
2014

In de nacht van 19 op 20 Mei, kreeg Robbert een helder kruis te zien in een visioen, een kruisformatie gevormd door licht. Hij kreeg vervolgens een straatnaam door, en wist dat deze formatie daar zou liggen in de buurt van Roosendaal. Hij ging er met Roy heen en ze troffen daar deze mooie formatie aan. De cirkel werkt inwijdend, en mensen kunnen door naar de foto's van deze formaties te kijken al op hogere vlakken komen.

De eigenaar van het land is op het ogenblik op vakantie. Dit kregen wij te horen van zijn buurman. Deze zou proberen contact op te nemen met de boer. Wanneer duidelijk is of het veld open wordt gesteld voor het publiek, laten we dit direct weten.

______________________________________________________________________________

Update 22 mei;

Vandaag hebben we zelf opnieuw contact gezocht met de landeigenaar. Deze heeft helaas laten weten dat hij geen verdere medewerking verleent met betrekking tot de formatie. Hij wenst geen mensen op zijn land. Wanneer het weer het toelaat, zo liet hij weten, zal het land snel gemaaid worden.

Wel hebben we nog snel wat foto’s kunnen maken van hoe de formatie er nu bij ligt. Zoals te zien is -op de laatste foto’s- heeft de formatie flink geleden onder de zware regenval van de afgelopen twee dagen.

______________________________________________________________________________

Update 6 mei :

Inmiddels heeft Robbert een boodschap mogen doorkrijgen die hoort bij deze formatie;

De heiligheid van God gaat andere zonnestelsels met elkaar verbinden. Dat kan alleen via de oorsprong, via de liefde van God zijn we allemaal gelijk en kunnen we met elkaar communiceren en zijn buitenaardsen ook niet vreemd voor ons maar zijn ze ook één van ons, omdat ze uit hetzelfde licht zijn ontstaan. Het kruis betekent eigenlijk de verbinding. De cirkels die aan de uiteindes zitten staan symbool voor de zonnestelsels, de andere werelden waar contact mee gemaakt kan worden. Maar dat kan echt alleen vanuit de heiligheid, vanuit de zegening van God. God is eigenlijk het kruis, het kruis van licht dat ons verbindt met de andere zonnestelsels. Via de liefde van God ben je ook altijd beschermd en zal je ook altijd het goede ontmoeten en dan is er ook verandering op aarde mogelijk, des te eerder kunnen we ook in contact komen met buitenaardse levensvormen. Als je vanuit die goedheid naar andere planeten gaat en je laat je dus leiden door God en niet door hebzucht of verkeerde bedoelingen, dan zal God -het kruis wat voor ons een heilig symbool is op deze planeet- ons dragen, het draagvlak zijn voor het contact met de andere zonnestelsels. 

 Robbert wenst u veel inspiratie toe.