Graancirkel Archief

"Spelregels" bezoek graancirkel-formatie

Graag willen wij bij u een aantal regels onder de aandacht brengen als u een formatie gaat bezoeken. Dit om eventuele irritaties bij de eigenaren van de betreffende velden te voorkomen.
  • Allereerst dienen we met respect voor het gewas en het land, het veld te betreden.
  • Voorkom enige schade aan het gewas en land.
  • Laat a.u.b. geen afval, peuken en andere zaken achter. Daar ligt niet alleen de boterham van de boer, maar wellicht ook de boterham die later bij u op uw bord verschijnt.
  • Loop in de spuitsporen en in de formatie. Maak geen nieuwe sporen.
  • Houd de formatie in tact, de mensen na u willen ook een gave formatie bekijken.
  • Soms plaatst de boer een bus voor een vrijwillige bijdrage, wilt u dit dan a.u.b. NIET vergeten!!

6e Formatie 2016

21
juli
2016

Woensdag 20 juli omstreeks 23:30 uur kreeg Robbert het bekende onrustige gevoel en wist dat er op dat moment een formatie ontstond.  Hij  vertrok met Roy naar de polder. Hij kon precies de formatie beschrijven op afstand. Hij kreeg beelden door dat het aan het einde van de Palingstraat lag.

Onderweg zag hij voor zijn geestesoog twee cirkels die verbonden waren met een lijn, om de bovenste cirkel een ring met op de ring een kleinere cirkel. Om de onderste cirkel zat een halve sikkel.

Daar aangekomen bij het veld bleek de vorm van de formatie exact te kloppen.
Robbert en Roy bleven een tijdje in de cirkelformatie. Toen ze uit de cirkel liepen om naar huis te gaan voelde Robbert duidelijk een soort elektromagnetische energie. Robbert werd zich naderhand in zijn geest ook nog bewust dat er een buitenaards schip boven de formatie hing in het onzichtbare die de cirkel oplaadde met een sterke positieve helende energie die de cirkelformatie voorzag van een soort download van een goddelijk bewustzijn.

Mensen kunnen ook meer inzicht krijgen als ze de cirkel bezoeken.
In deze cirkel mogen ook weer appels meegenomen worden, hier kunnen positieve en mysterieuze tekens in verschijnen.

De formatie is opengesteld voor bezichtiging, met dank aan boer Fons Lauwerijssen.
De formatie is te vinden in Hoeven aan het einde van de Palingstraat (zie landkaart hierboven)

Note: Hemelsbreed ligt deze formatie slecht op 500 meter afstand van de vorige formatie in Etten-Leur. Dit is te zien op een van de foto’s.