Graancirkelarchief

Uitleg kaart
In heel zijn leven heeft Robbert een enorme hoeveelheid graancirkels waargenomen. Het is de bedoeling dat op deze pagina in de toekomst alle formaties gearchiveerd zullen worden om meer inzicht te krijgen in deze waarnemingen. Onderstaand vindt u nu het complete overzicht vanaf 2007.

U kunt de waarnemingen zowel via de kaart bekijken als het alfabetisch overzicht wat hieronder vermeld staat. Daarnaast bestaat ook de optie om via het onderstaande menu een selectie per jaar te kiezen.
11e Formatie '12
Waargenomen op: 20 juli 2012

In de nacht van 19 op 20 Juli kreeg Robbert ineens een beeld van hetzelfde veld (bij vliegveld Seppe) als waar de laatste formatie was ontstaan.

 

Robbert zag weer een beeld van een grote zilveren bal met een soort schijf er omheen. Onder de zilveren bal kwam ineens een zeer heldere flits uit. Robbert voelde duidelijk dat tijdens het beleven van dit visioen de cirkel daadwerkelijk ontstond (dit is heel vaak zo). Dit alles speelde zich ongeveer rond 1 uur af.

Robbert ging direct naar het veld toe, en liep door de oude formatie die er al lag (de 10e formatie van dit jaar) naar rechts het veld in, omdat hij een enorme aantrekking voelde om daarnaar toe te lopen en omdat hij dit ook in het visioen had gezien. Toen hij daar aankwam trof hij een prachtige verse nieuwe formatie aan bestaande uit 1 grote cirkel en 2 kleintjes met een soort half onafgemaakt cirkeltje eraan. Hij voelde een zeer liefdevolle zachte troostende energie. Hierna keerde hij terug naar huis, en vrij snel na thuiskomst begon zijn voorhoofd te branden en te jeuken. Kort daarna begon zijn borst aan de linkerkant ook te branden en te jeuken. Toen keek Robbert in de spiegel en hij zag dat er weer een teken verscheen op zijn lijf en hoofd. Zowel op zijn voorhoofd als op zijn borst verscheen hetzelfde symbool. Een soort driehoek die aan de onderkant open was, met een verticale lijn in de driehoek.

We zijn er inmiddels achter dat dit ook een buitenaards symbool is.

De boodschap die Robbert bij deze formatie door mocht krijgen is dat deze cirkel als een soort poort mag werken, om even verbinding te voelen met “al wat is” in het universum, een al-een gevoel. Daardoor kan men het godsbewustzijn ervaren, en het bewustzijn ervaren en de wereld, die boven alle zonnestelsels en alle sterrenstelsels staat. Het eeuwige leven dus, waar uiteindelijk alle planeetbewoners heen mogen gaan. Ieder op zijn eigen tijd natuurlijk. Het kan zijn dat bepaalde mensen tijden het bezoeken van deze formatie, groeten kunnen krijgen van hun dierbare overledenen of van andere planeetbewoners want we worden in deze tijd langzaam maar zeker voorbereid op contact met andere bewoners in het universum. Wees niet bang, alles is goed, eerlijk en oprecht, laat angst los, voel, ervaar, leef, en genees.

 

10 Formatie '12
Waargenomen op: 16 juli 2012

In de nacht van 15 op 16 juli was Robbert met Nancy aan het bellen, toen hij opeens een zeer onrustig gevoel kreeg dat hij naar buiten moest. Hij rondde het gesprek af met Nancy, en toen hij naar de gang liep om zijn jas te pakken kreeg hij een beeld van het veld bij vliegveld Seppe, dat aan de rand van een moestuin ligt. In het visioen zag Robbert een grote zilveren lichtgevende bal, met een soort schijf er omheen, een duidelijke ufo-vorm die boven het veld hing. Hij wist meteen dat op dat moment de formatie ontstond.


Het voelde heel vriendelijk en dienstbaar. Robbert drong er bij zijn huisgenoot aan om mee te gaan, en ze reden samen naar het veld dat Robbert had gezien. Daar aangekomen ontdekte Robbert een grote hoeveelheid cirkels. Robbert voelde daar een aanwezigheid van een sterk buitenaards team. Ze voelden enorm sterk en het voelde alsof ze staan voor het behoud en de bescherming van de natuur van onze planeet. Robbert nam verder niks waar met zijn ogen, maar dat was wel wat hij voelde. Een enorme vrede, was voelbaar boven de cirkelformatie.
 

Thuisgekomen belde Robbert Nancy (via internet) voor een gesprek met de webcam erbij. Tijdens het gesprek (op Skype) riep Nancy opeens: "Robbert, kijk op je voorhoofd!" Nancy zag via de webcam een teken verschijnen op het voorhoofd van Robbert. Toen zag Robbert het ook in beeld (via zijn eigen scherm), en hij voelde opeens zijn borst branden aan de linkerkant. Hij ging naar de badkamer, deed zijn shirt uit en keek in de spiegel. Hij zag toen een vreemd teken op zijn borst staan. Stan maakte meteen foto's ervan.
 

Robbert ging later weer achter zijn computer zitten voor het gesprek met Nancy, en toen leek het alsof de computer plotseling overgenomen werd. Er verscheen plotseling in beeld een youtube-filmpje, het was een fragment uit het NOS journaal, uit 1989 over een ufo-landing die had plaatsgevonden in Rusland waar vele kinderen getuige van waren tussen de flatgebouwen in. Robbert ging het filmpje maar met aandacht bekijken, en hij zag dat de kinderen uitlegden wat ze gezien hadden. Eén kindje liet in beeld een tekening zien van het ruimteschip, en plotsklaps had Robbert overal kippenvel, want hij zag dat op dat ruimteschip hetzelfde teken getekend stond als op zijn borst.
 

We hebben de foto's van dit teken (op Robberts voorhoofd en borst) bijgevoegd bij de foto's van dit archief.
Het filmpje dat bij Robbert verscheen: http://www.youtube.com/watch?v=bZuRvJN1Dv4


Robbert voelde meteen dat deze wezens, die een bezoekje hadden gebracht aan het park in Rusland, dezelfde groep was die nu deze cirkels hebben gemaakt, en die dit teken als een soort bezegeling gaven op Robbert’s borst. Deze energie liet waarschijnlijk ook het filmpje in Robbert’s computer verschijnen.
 

Wat het symbool exact betekent weet Robbert niet, daar word nog naar gezocht.
 

De boodschap die Robbert doorkreeg bij deze formatie is dat er een onwaar, onrealistisch beeld wordt geschetst over de buitenaardse groepen die er zijn, een angstwekkend beeld. Bepaalde buitenaardse groepen zouden graag dichter bij de mens komen en hun een handje helpen. Dit is echter nog te bedreigend voor de macht-ego's van de aarde omdat buitenaardsen toch nog steeds massaal gediscrimineerd worden. Omdat er gruwelijke verhalen worden verteld over deze buitenaardsen en ook sciencefictionfilms worden gemaakt die niet al te vriendelijk zijn. Dit beeld is compleet stompzinnig en onwaar. Deze buitenaardse groepen, staan heel dicht bij de engelenwereld en zijn als het ware engelen die zich kunnen verstoffelijken, of beter gezegd kunnen materialiseren. Als ze het echt zo slecht met ons voor hadden, hadden zij de hele aarde al in één klap kunnen overmeesteren. Dit gebeurt echter niet, en dat zegt ook iets over de kwaliteit van hun dimensie. Ze staan dicht bij god en werken vanuit die liefdevolle oorspronkelijkheid. Graancirkels en de onverklaarbare verschijnselen zijn tekens van deze tijd om mensen voor te bereiden op een breder weten.
 

U bent welkom in de formatie, de eigenaar van het land heeft  wederom  toestemming gegeven om de cirkels te bezichtigen. (denkt u aan de donatie-box ?)
 

( Exacte coördinaten;  51.55335018349034,  4.552058459375985 )
 

9e Formatie '12
Waargenomen op: 04 juli 2012

In de vroege nacht van 3 op 4 Juli was Robbert thuis met Roy en Stan. Zowel Stan, Robbert als Roy kregen een licht duizelend gevoel in hun hoofd.  Volgens Robbert was dit de aanwezigheid van de buitenaardsen. Het had te maken met een cirkel die spoedig gevormd zou worden.

Later ging Roy naar huis, en Stan en Robbert waren moe en gingen naar bed. Ineens kreeg Robbert, (die op bed lag), een onrustig, slapeloos gevoel, alsof hij koffie gedronken had met cafeïne. Hij stapte uit bed, en zag ineens in een flits, het veld voor zich van vliegveld Seppe. Dit is hetzelfde veld, als waar al eerder dit jaar formaties waren ontstaan.

Robbert kreeg een visioen van een grote lichtgevende schijf, en om die schijf hing een prachtig energieveld ( een soort aura), met alle kleuren van de regenboog. Uit die grote schijf kwamen allemaal kleine lichtgevende schijfjes die naar de grond van het grasveld vlogen, deze vormde meerdere cirkels. Daarna verdween het visioen voor zijn ogen en voelde hij meteen dat hij als het ware geroepen werd om naar het veld toe te gaan. Robbert wist, dat tijdens het visioen de cirkels ook daadwerkelijk gevormd werden.

Hij ging meteen met Stan naar het veld toe, en daar aangekomen troffen ze meerdere cirkels aan. Het waren er dit keer erg veel (ze konden ze in het donker niet tellen). Achteraf bleken het 38 stuks te zijn.
Robbert probeerde nog foto’s en video-opnames te maken, van/in de cirkels om te kijken of er iets bijzonders op mocht verschijnen, maar er was niks te zien.
Robbert mocht een dag later de volgende boodschap doorkrijgen bij deze cirkelformatie:

Deze cirkelformatie heeft een sterke, vrouwelijke, zachte, liefdevolle energie. Zodra mensen deze formatie betreden wordt de trilling van deze mensen onmiddellijk verhoogd en het energieveld geheeld. Deze cirkel heeft ook een helende en geneeskrachtige werking voor zowel geestelijke als lichamelijke klachten. Deze cirkelformatie vertegenwoordigt het vrouwelijke deel van het goddelijke. Het trekt mensen uit het denken, en brengt mensen terug in hun hart. Het is zeer gunstig voor mensen om op de foto’s van deze formatie te mediteren, alleen al door ernaar te kijken ontstaat er een innerlijke vrede, een innerlijke rust, een bepaald soort liefde waardoor de mens onmiddellijk groeit.

U bent welkom in de formatie, de eigenaar van het land heeft toestemming gegeven om de cirkels te bezichtigen.
Let wel, dit keer staat er een donatie box. Het is alweer de 4e keer namelijk dit jaar, dat er een formatie op zijn land terecht is gekomen. Dus wees allen zo lief om er wat geld in te doen voor hem, als dank voor het officieel openstellen van zijn land voor het publiek.

( Exacte coördinaten;  51.553687069577585,  4.55367851362098 )

 

8e Formatie '12
Waargenomen op: 21 juni 2012

Om half 2 in de nacht van woensdag 20 Juni, kreeg Robbert een visioen van een veld in Hoeven, van een witte lichtschijf die ronddraaide boven het veld. Hij drong zijn huisgenoot aan om er naartoe te gaan, en ze reden naar het veld toe. Ze troffen er 4 cirkels aan, een grote met wat kleintjes. Robbert ging de cirkel in en hoorde ineens een metaalachtige (blikkerige) stem. De stem zei "breath of god", dus (vertaald naar het Nederlands) "Uitademing van god". In de grote cirkel lag ook weer een beetje wit poeder.

Robbert kreeg bij deze cirkel door, dat er een buitenaardse invloed met deze cirkelmakers verbonden is. Het legt een brug naar buitenaardse energie, om ons aan buitenaardse te laten wennen, maar bovendien is de boodschap dat deze buitenaardse zich zorgen maken om de aarde. Ze kunnen en mogen niet ingrijpen, omdat we onze eigen verantwoordelijkheid, bewustzijn en ontwikkeling door moeten maken, wel zullen ze zich aan meerdere enkelingen die zich spiritueel openstellen laten zien. Het grootste deel van de mensheid zal echter nog bang zijn voor machtsverlies, en in de angst schieten (zonder innerlijke ontwikkeling).

De dag erna, bezochten Robbert met wat vrienden (waaronder Stan, Janet Ossebaard, en een Alex) de cirkel. Zowel Robbert als Stan (die ook spiritueel in ontwikkeling is geraakt, door de bron via Robbert) zagen (in gedachten) kleine paarse wezentjes met een soort sprinkhanenhoofd. Deze ervaring vond dus plaats in deze cirkel.

 

Mededeling:

Er is inmiddels gesproken met de eigenaar van het perceel, maar deze was heel resoluut.
Hij wenst geen verdere bezoekers op zijn land. Wat heel jammer is natuurlijk.

 

7e Formatie '12
Waargenomen op: 19 juni 2012

In de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 juni, kreeg Robbert tussen kwart over één en half twee een heel onrustig gevoel, hetzelfde herkenbare onrustige gevoel dat hij vaker heeft (de drang om naar buiten te gaan). Op een bepaald moment ging Robbert zitten, hij sloot zijn ogen en zag heel duidelijk een beeld voor zich van de schuine grasvlaktes van het viaduct langs de Roosendaalsbaan, gelegen aan de A58, afslag Bosschenhoofd/Seppe.

In het visioen zag Robbert een grote witte lichtbol, ter grote van een auto, die een soort laserstralen leek af te schieten op de graswand. Hij zag heel duidelijk in het visioen hoe de cirkels zich daarbij vormde. Daarna verdween het visioen en wilde Robbert onmiddellijk naar die plek toe. Samen met een vriend reed Robbert er meteen heen. Daar aangekomen ontdekte ze inderdaad exact dezelfde cirkelformatie die Robbert in zijn visioen had gezien.

Via het bosje naast het talud, konden ze omhoog klimmen zonder door het gras te lopen (omdat er anders voetsporen naar de formatie zouden lopen), op het moment dat Robbert de eerste cirkel betrad, hoorde en zag hij een soort knetterende vonkjes onder zijn schoenen. Het klonk elektrisch en hij voelde duidelijk kippenvel over heel zijn lichaam, maar vooral op zijn armen en benen. De vriend die erbij was, had exact dezelfde gewaarwording.

Robbert wacht nog op de bijhorende boodschap van deze formatie, deze heeft hij namelijk nog niet doorgekregen. Zodra hij die door krijgt, wordt deze gepubliceerd.

 

(Dezelfde dag nog heeft Janet Ossebaard van circularsite, ook de formatie bezocht . Een aantal van haar prachtige foto’s kunt u hier bekijken)

6e 'Formatie' '12
Waargenomen op: 29 mei 2012

Op dinsdag avond 29 mei was ik op bezoek bij Robbert. Dit om het één-en-ander te regelen en bespreken. Stan was ook aanwezig en eigenlijk waren we met z’n drieën druk bezig toen Robbert ons ineens vertelde over een ‘droom’ die hij de nacht ervoor had gehad.
 

Hij vertelde dat hij eigenlijk van plan was om de velden in te gaan die avond, maar dat hij plotseling zo moe werd, dat hij besloot om toch maar thuis te blijven en te gaan slapen. Hij droomt dat hij in een veld loopt. Het is een stuk land dat vlakbij de Zwartenbergse Molen van Etten-Leur ligt. Hij ervaart daar een onrustig gevoel en een duidelijke aanwezigheid. Plotseling komt er een witte bol uit de lucht die voor zijn neus onrustige bewegingen begint te maken om vervolgens de grond in te schieten. Precies op die plek ziet Robbert een kleine cirkel liggen.


Het volgende wat hij herinnert, is dat hij schuin op bed ligt met zijn schoenen nog aan. Iets wat hij eigenlijk nooit doet!
Hij vertelt ons dit verhaal en vraagt zich meteen af of het toch niet zo zou zijn dat er daadwerkelijk een cirkel is ontstaan? Er is maar één manier om hier achter te komen, dus stel ik voor om op zoek te gaan naar de locatie uit zijn droom.

Het moet kwart voor tien zijn geweest toen we wegreden bij Robbert thuis. Het begon toen al aardig te schemeren. Aangekomen in Etten-Leur (inderdaad vlakbij de Zwartenbergse Molen) wijst Robbert een gebied aan waarvan hij denkt dat het ergens ongeveer geweest zou kunnen zijn. We slaan op een gegeven moment rechtsaf de Elshoutweg in. Deze komt uit midden in de polders. We rijden een houten slagboom voorbij en Robbert herkent deze direct uit zijn droom. We stoppen en stappen uit. Robbert loopt dan doelgericht het veld in omdat hij het wederom herkent. De begroeiing is zeer gevarieerd en op sommige plaatsen wel een meter hoog. Na ongeveer 20 meter het veld te zijn ingelopen, stopt hij en roept; “Ja, hier ligt een cirkel !”.

Ongelóóflijk !  Zijn droom bleek dus te kloppen, of…. was het misschien geen droom…….?
We hebben gekeken of er misschien nog meer cirkels lagen, maar dat bleek niet het geval.
Het is een betrekkelijk kleine cirkel met een diameter van 2,2 mtr.
 

(verslag en foto’s; Roy Boschman)

5e Formatie '12
Waargenomen op: 18 mei 2012

In de nacht van donderdag 17 Mei rond half 3, maakte Robbert zich klaar om te gaan slapen. Ineens voelde hij zich duizelig worden, en hij ging even zitten. Hij voelde duidelijk het contact van een hogere aanwezigheid, en zag ineens een flits voor zijn ogen. Toen concentreerde Robbert zich, deed zijn ogen weer open, en hoorde direct een krassend geluid, waarop hij naar de muur keek boven de balkondeur waar het geluid vandaan kwam. Hij zag tot zijn verbazing dat een christuskruisje, dat daar hing, op en neer bewoog. Robbert zei toen tegen Stan, die ook in de kamer zat: "Kijk daar!" Precies op dat moment schoot er met grote snelheid een lichtbol uit de muur waar het kruis hing naar Robberts hoofd.
 

Op dat moment duizelde het in zijn hoofd, de bol leek dwars door zijn hoofd heen te schieten. Daarna zag Robbert groene spikkels voor zijn ogen wegtrekken, alsof hij op zijn ogen had gedrukt of in de zon had gekeken. Toen sloot Robbert zijn ogen en zei: "Ik weet dat jullie me nodig hebben op dit moment", Robbert wist intuïtief dat het de cirkelmakers waren. Robbert vroeg: "Laat me weten wat er aan de hand is", en meteen op het moment dat Robbert zijn ogen sloot zag hij het veldje liggen waar in 2011 de laatste grascirkel was ontstaan van dat seizoen. Hij zag heel duidelijk lichtgevende ringen uit de lucht vallen, precies in de vorm van een Keltisch kruis. Daarna zag hij een lichtgevend kruis uit de lucht komen, dat langzaam op de grond neerdaalde, en langzaam weer verdampte.
Robbert kreeg meteen een heel stil, rustig, vredig gevoel. Hij voelde een duidelijke christusenergie. Daarna dankte Robbert voor het visioen. Vervolgens ging hij met Stan naar dat veld, het was inmiddels 3 uur.
 

Daar aangekomen zagen ze beiden een vrij grote, witte schim boven het veld hangen. Deze leek een menselijke vorm te hebben. Robbert probeerde te fotograferen en te filmen maar er was op beeld niks te zien. Toen Robbert het veld opliep ontdekte hij een prachtige cirkelformatie van een Keltisch kruis, exact zoals hij in zijn visioen had gezien.
Toen Robbert verder naar achter liep in de formatie, ontdekte hij in de staart van het Keltische kruis van de formatie inderdaad een christelijk kruis. De energie voelde heel helend, en Robbert werd er zelfs emotioneel van. Stan voelde de energie ook. Het was alsof ze even in de hemel waren.
 

Robbert kreeg een boodschap door bij deze formatie. Robbert voelde de aanwezigheid van Jezus via een heel diep kennen, wat Robbert zijn hele leven al voelt naar Jezus toe. Hij kreeg duidelijk de boodschap van Jezus door dat deze kruiscirkelformatie gezet is vanuit het Licht, om mensen collectief te helpen in deze zware periode. Veel mensen klagen op dit moment : "Wat is het zwaar, ik ben moe", mensen gaan op dit moment collectief hun eigen kruisweg, en uiteindelijk maakt ieder op zijn eigen tijd als het ware zijn eigen kruisiging mee op innerlijk niveau. Dat komt omdat veranderingen zich op dit moment collectief doorzetten, het heeft te maken met de indaling van het christusbewustzijn (het heeft vele namen), collectief. Dus eigenlijk de volwassenheid vanuit het hiernamaals, en de echte liefde. Deze is bij bepaalde mensen aan het groeien, in bepaalde groeperingen. Dat is in eerste instantie een lijdensweg, dus een kruisweg waarin men op weg is naar zijn eigen innerlijke kruisiging. Dat mensen het op dit moment zo zwaar hebben, innerlijk moe zijn, is eigenlijk hun eigen lijden aan het kruis, waardoor de innerlijke christus in henzelf wakker wordt. Dit christusbewustzijn (het heeft vele namen), of deze volwassenheid die men meestal pas krijgt na de fysieke dood, zorgt er in eerste instantie voor dat wat niet echt is aan je, of je niet toebehoort, gesloopt wordt, dus eigenlijk sterft of versterft. Dit proces doet pijn want het is in feite een verbouwing. In dit proces zitten we nu collectief, om tezamen meer geestelijke rijkdom te mogen vergaren op deze aardbol, zodat als het moment is gekomen dat je gaat sterven  - dat voor ieder natuurlijk verschillend is, de  één wordt oud en de ander sterft jong - en naar het hiernamaals gaat, je daar al aankomt met meer geestelijke rijkdom, en volwassenheid, en niet zozeer meer gaat voor de driften die je hier op aarde had, maar gaat genieten waar het echt om gaat: de eeuwige liefde en het genieten van elkaars groei, om straks te mogen spelen en samen te leven in Gods weide van plezier, het hiernamaals, het echte daadwerkelijk onstoffelijke leven.
 

Verder kreeg Robbert nog door, dat deze cirkel processen versnelt, als mensen deze betreden. Als mensen zich afstemmen op de foto's van de cirkels die staan op Robberts website of elders op internet, kan deze formatie werken als een sleutel op zielenniveau. Het is zeer heilzaam om op deze graancirkel te mediteren.
 

Lieve mensen, neem deze boodschap ter harte en doe er iets mee, doe er iets goeds mee.

 

(Noot: Janet Ossebaard ( www.circularsite.com ) heeft dezelfde dag de formatie bezocht en wederom een aantal bijzonderheden ontdekt binnenin deze cirkels. Om deze te kunnen bekijken, klik hier.)

 


 

4e Formatie '12
Waargenomen op: 16 mei 2012

Rond 1 uur in de nacht van dinsdag 15 mei op woensdag 16 mei reed Robbert samen met vrienden in de auto naar het "speciale veldje", achter in de Palingstraat. (dit is een veld waar Robbert altijd een sterke verbondenheid voelt met boven en ook zijn daar al diverse bijzondere dingen gebeurt in het verleden)

Daar aangekomen voelde Robbert een diepe liefde en aanwezigheid. Robbert besloot contact aan te gaan met deze bijzondere aanwezigheid en maakte een diep (telepathisch) contact. Enkele minuten later zagen zowel Robbert als een vriend, een bol wegschieten boven een veld. Dit in een fractie van een seconde. De bol was blauwachtig/paarsig van kleur.
Toen ze naar het veld liepen waar de bol te zien was, zagen ze direct deuken in het veld. Robbert liep er met zijn vrienden in, en ze troffen een nieuwe formatie aan die waarschijnlijk zojuist onder hun ogen ontstaan was. Wel erg snel, want de bol was maar een fractie te zien.
 

Robbert kreeg door dat deze cirkel de mensen helpt hun uiterlijke begeertes, materiezucht en uiterlijkvertoon los te laten. De energie die in deze formatie gezet is, is een krachtveld dat mensen onvoorwaardelijk lief leert te hebben, zonder vooroordelen of mensen af te wijzen op uiterlijkheden en eigenschappen. Het gaat recht naar de kern van de ziel, het brengt mensen terug bij de rust en de energetische heling en frisheid van de natuur. De kosmische vormgevers van deze cirkelformatie, hebben bewust een slordige, niet perfecte cirkelformatie gemaakt, zodat de verinnerlijkte kracht van de cirkel meer opvalt bij de mensen. Het leidt de aandacht af van het uiterlijk, waardoor mensen meer stilstaan bij wat ze voelen in de cirkel, dus meer verinnerlijken. Dit gebeurt met die reden vaker in Nederland, ook bij sommige andere cirkels rondom Robbert.
 

(Noot: Ook deze keer heeft Janet Ossebaard, van www.circularsite.com, de formatie bezocht en een aantal bijzonderheden ontdekt binnenin de cirkels. Om deze, plus nog een aantal van haar foto’s te kunnen bekijken, klik hier.)

 

 

3e Formatie '12
Waargenomen op: 10 mei 2012

Robbert zag in de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 mei, rond half 1 plots een veld (dat hij herkende) voor zijn ogen. Hij zag ineens cirkels die in het veld lagen, ze gaven licht, prachtig om te zien. Ook zag hij de Ankh (een symbool) er duidelijk bij, en daarboven zag hij een vrouw zweven. De vrouw vormde zelf eigenlijk met haar lichaam een kruis (een Ankh). Ze hield haar armen horizontaal. Deze vrouw had haar ogen gesloten. Om haar hele lichaam zat een prachtig licht. Robbert zag toen even een reusachtige witte poes met hele mooie heldere groene ogen. Ook daar zat een prachtig licht omheen. Robbert voelde zoveel liefde, dat zijn ogen heet werden en hij wel kon huilen. Hij voelde beestjes -en engelen-energie. Ook voelde hij veel dieren aanwezig, waarbij hij een diepe zachte energie ervoer, wat je ook wel eens om het hoofdje van een baby-tje kunt voelen. Robbert wist dat dit uit het hiernamaals kwam, van het eeuwige leven. Daarna verdween het Visioen.


Hij is toen meteen met Stan naar het veld gegaan. Daar aangekomen voelde Robbert een enorme aanwezigheid. Toen hij het veld in liep, vond hij de cirkels. Hij kreeg ter plaatse het volgende door: de Ankh is het symbool van eeuwigheid, de geestelijke onvergankelijkheid. Op dit moment wordt in de wereld eigenlijk de Ankh in de mens gelegd, omdat de mensen nu meer samen de eeuwigheid mogen gaan voelen, de onvergankelijkheid. Het lichaam zal nog steeds gewoon (netjes) dood gaan, zoals dat al jaren gebeurt, maar de persoonlijkheid zal eeuwig leven, de mens mag dit gaan beseffen. Zowel mens als dier zal de onvoorwaardelijke liefde gaan ervaren en kunnen genieten als de ander het naar zijn zin heeft, het gunnen, elkaar opbouwen en niet afbreken. Om zo samen te komen tot het eeuwige geluk in het echte leven, in het hiernamaals. Deze liefde wordt  herkend via deze cirkel-zetting. Ook deze formatie is weer zeer helend en zet processen op gang die bijzonder zijn, om zowel hier als straks in de bijzondere eeuwigheid, gelukkig te kunnen leven.
 

(Noot: Janet Ossebaard (www.circularsite.com) heeft dezelfde dag de formatie ook nog bezocht en een aantal bijzonderheden ontdekt binnen in de cirkels. Om deze, plus nog een aantal van haar prachtige foto’s te kunnen bekijken, klik hier.)
 

2e Formatie '12
Waargenomen op: 06 mei 2012

Robbert had de avond van 5 Mei, lang en veel geslapen. Uiteindelijk rond 12 uur werd hij wakker, en ging opeens recht op in zijn bed zitten, en onmiddellijk hoorde hij in zijn hoofd "de Koksweg".

Meteen zag hij een flits voor zijn ogen en kreeg een visioen, hij zag een specifiek grasveld voor zich en zag een grote witte bol boven het veld hangen waar allemaal kleine lichtbolletjes uitkwamen. Hij kreeg meteen een enorme drang om daar heen te gaan, want hij wist dat op dat moment daar een formatie ontstond.

Robbert drong zijn huisgenoot er op aan, om mee te gaan. Deze was vrij slaperig en had eigenlijk weinig behoefte om op te staan, maar na lang aandringen ging hij (Stan) toch mee. Robbert pakte zijn brommer, en ze reden samen naar de Koksweg.

Daar aangekomen voelde het voor Robbert alsof de hemel open was, alsof er een enorm bewustzijn aanwezig was. Terwijl Robberts ogen aan het wennen waren aan de donkerte, liep hij naar het grasveld en zag duidelijk dat er cirkels lagen. Hij stapte voorzichtig in de cirkels en liep de cirkels door. In één van de kleine cirkels ontdekte Robbert een substantie dat erg lijkt op het witte poeder dat hij vaker mocht vinden in cirkelformaties.

Dit zelfde poeder was eerder door een lab (via BLTresearch) onderzocht en bleek een vrij zeldzame, pure vorm (99,99%) van magnesium te zijn. (lees ook; 'Analyse van wit poeder uit graancirkels' in de rubriek Bijzondere gebeurtenissen). Waarschijnlijk gaat het hier weer om hetzelfde poeder.

Robbert kreeg door dat deze cirkelformatie, sterk inwerkt op de onvoorwaardelijke liefde en dus mensen beter in staat stelt onvoorwaardelijk lief te hebben en leren te kunnen vergeven. Hierdoor zullen ze vrolijker, vrijer en zelfverzekerder in het leven gaan staan. Robbert kreeg ook door dat de energie van deze formatie het lichaam zuivert.

 

Vorige Blz
Vorige Blz