Graancirkel Archief

Diagram
lucht foto: Yvonne & Ronald
Overzichtsfoto, genomen vanaf de dijk.
lucht foto: Yvonne & Ronald
Foto: DCCA
Foto: DCCA
Vorige Blz

"Spelregels" bezoek graancirkel-formatie

Graag willen wij bij u een aantal regels onder de aandacht brengen als u een formatie gaat bezoeken. Dit om eventuele irritaties bij de eigenaren van de betreffende velden te voorkomen.
  • Allereerst dienen we met respect voor het gewas en het land, het veld te betreden.
  • Voorkom enige schade aan het gewas en land.
  • Laat a.u.b. geen afval, peuken en andere zaken achter. Daar ligt niet alleen de boterham van de boer, maar wellicht ook de boterham die later bij u op uw bord verschijnt.
  • Loop in de spuitsporen en in de formatie. Maak geen nieuwe sporen.
  • Houd de formatie in tact, de mensen na u willen ook een gave formatie bekijken.
  • Soms plaatst de boer een bus voor een vrijwillige bijdrage, wilt u dit dan a.u.b. NIET vergeten!!

5e Formatie '09

24
juli
2009

Vrijdag 24 juli meld Robbert van den Broeke dat hij de nacht ervoor naar een perceel in Zevenbergen werd ‘getrokken’. Hij had er zelfs een witte schim in gezien.

Het betreft een formatie in tarwe, wat zo’n 70 cm hoog staat, van één grotere cirkel en maar liefst 28 kleinere, waarvan er 14 rond de grotere liggen en 2 krullen van beide 7 cirkeltjes aan de buitenkant. De totale formatie meet zo’n 34 meter lengte. Het gewas ligt er wederom linksom in en lijkt in verschillende kleine cirkeltjes zelfs spiraalvormig te liggen. Ook bij deze formatie zijn we alle verbaasd hoe de stengels toch zo mooi neergelegd kunnen worden. Ook dit keer geen afwijkende anomaliën (zoals gebogen of gesprongen knopen) maar weer wel stengels met breuk. Ook hebben we een dode en een half dode vlieg waargenomen aan een stengel.

Het energetische aspect levert leylijnen op die daar blijkbaar niet voor niets liggen, getuige de tekening van Richard van Rijswijk. De vele vibrerende stromingen welke duidelijk voelbaar zijn, hebben een behoorlijke uitwerking op ons. Na een paar uur aanwezig geweest te zijn in deze cirkel is het voor een ieder duidelijk dat we even een pauze in lassen. Dit doen we nadat we het graan voor Sjaak’s korrelonderzoek hebben verzameld. Ook hier geeft de eigenaar toestemming om dit graan te laten onderzoeken op de kwaliteit van het eiwitgehalte. (een uitgebreid verslag hierover vind je bij Bijzondere gebeurtenissen)

In de avond keren we terug, waar we afgesproken hebben met Robbert van den Broeke en Nancy Talbott, een Amerikaanse graancirkelonderzoekster. Naast de vele orbs heeft Robbert ufo’s weten vast te leggen met de camera. Het uiterst bijzondere resultaat van deze avond kunt u hier lezen en zien. Voor degene die nog twijfelen aan de echtheid van de foto’s (wat ik overigens niemand kwalijk neem) zijn uitgenodigd om deze foto’s cq camera’s aan een gedegen onderzoek te onderwerpen. Je gelooft dit inderdaad pas als je het zelf meegemaakt hebt. 
(tekst: DCCA)