Graancirkelarchief

Uitleg kaart
In heel zijn leven heeft Robbert een enorme hoeveelheid graancirkels waargenomen. Het is de bedoeling dat op deze pagina in de toekomst alle formaties gearchiveerd zullen worden om meer inzicht te krijgen in deze waarnemingen. Onderstaand vindt u nu het complete overzicht vanaf 2007.

U kunt de waarnemingen zowel via de kaart bekijken als het alfabetisch overzicht wat hieronder vermeld staat. Daarnaast bestaat ook de optie om via het onderstaande menu een selectie per jaar te kiezen.
6e Formatie 2013
Waargenomen op: 21 juli 2013

Op dezelfde avond als formatie nummer 5 van dit jaar, ontstond deze grote formatie. Robbert voelde zich, na het vertrek uit de laatste formatie, direct aangetrokken tot dit veld waar in 2010 ook al een prachtige kruis-formatie had gelegen (zie 2e Formatie ’10). Bij aankomst kon je de formatie al zien liggen vanaf de weg. Het was bijna volle maan en de donkere grote vlek in het veld was dan ook goed zichtbaar. Bij het betreden van de cirkel zag Robbert (met zijn geestesoog) heel duidelijk een grote wit-zuivere lichtzuil vanuit de lucht precies in het midden van de cirkel neerkomen.

Hij kreeg door dat deze formatie vooral op het hart inwerkt en is bedoeld om (oud) verdriet los te laten, om oude pijnen eruit te trekken. Bij het betreden van deze formatie kan het dus zo zijn dat men spontane huilbuien kan krijgen. Ook kan het zich uiten in het spontaan gaan boeren. Een duidelijke transformerende energie dus.

Net zoals beschreven bij de vorige formatie van dit jaar, kunnen mensen appels meenemen en deze in de formatie leggen, om ze later op te eten. Voor de totale uitleg hierover ga dus naar 5e formatie 2013.

De grote cirkel heeft een doorsnede van zo’n 15 meter. De kleinere cirkels variëren van 1,6 tot 2,4 meter.

De boer heeft (net als in 2010) zijn land weer open gesteld voor het publiek. Wel vraagt hij om een donatie van € 5,-- wanneer je de formatie wilt betreden.

LET OP ! Het graan is héél droog, dus er mag absoluut NIET gerookt worden....!

Toen Robbert nog in de formatie stond voelde hij dat het nog niet klaar was voor deze avond. We moesten uit de formatie en richting het tankstation gaan rijden wat een eindje verderop te zien was. Vlak voor het tankstation aan de rechterkant lag ook een graanveld.

Het verhaal lees je bij 7e Formatie 2013.

5e Formatie 2013
Waargenomen op: 21 juli 2013

In de nacht van 20 op 21 juli 2013 kreeg Robbert sterk de drang om naar het veld te gaan van boer Laurijssen wat achterin de Palingstraat ligt. Hier was een week eerder al een kleine formatie verschenen.

Dit keer was hij samen met Roy Boschman, een goede vriend van hem. Bij aankomst voelden ze allebei dat er iets aan de hand was achterin het veld. Ze besloten om via de spuitsporen een kijkje te gaan nemen. Na ongeveer zo’n veertig meter lopen liepen ze een ring binnen van platgedrukt graan. In het centrum van die ring bleek ook een cirkel te liggen. Robbert zag (met zijn derde oog) duidelijk een witte spiraal vanuit de hemel neerdalen in het midden van deze formatie. Hij werd op dat moment geladen, zo vertelde hij. De energie is zéér genezend. Het is als het ware dat bij een bezoek aan deze formatie de cellen in je lichaam een opfrisbeurt krijgen. Hij werkt ook aura-zuiverend.

De ring van deze formatie trekt recht het universum in en maakt op deze manier dus verbinding met het hogere.

Robbert kreeg ook door dat het mooi zou zijn wanneer mensen appels mee zouden  nemen en deze een tijdje in de cirkels kunnen leggen. Ze worden dan geladen en ingestraald. Op deze manier kan het goddelijke nog meer doen. Neem de appels weer mee terug naar huis en leg ze op de fruitschaal (het liefst zo lang mogelijk, maar ze mogen niet gaan rotten natuurlijk). In sommige gevallen kunnen er dan lijnen op ontstaan en worden de appels als het waren ‘gegrafeerd’. Deze appels dienen dan met schil en al opgegeten te worden en zullen een krachtige helende werking hebben. De appel die zich hier kennelijk het beste voor leent is de Jonagold, zo kreeg Robbert door.

Wanneer mensen een dergelijke ervaring hebben met een gegraveerde appel, is het wellicht leuk wanneer men een reactie plaatst (evt. met foto) op de site bij  ‘NIEUWS’  bij het artikel ‘DRIE nieuwe formaties in één nacht !’ (De appels kunnen in alle vier de laatste formaties gelegd worden.)

De grote ring heeft een doorsnede van 21 meter en is 1,2 meter breed. De andere 'cirkels' variëren van 3,3 tot 5,6 in diameter.

Vrijwel  onmiddellijk bij het verlaten van deze formatie voelde Robbert een sterke drang om richting Standdaarbuiten te rijden. Ook weer naar een specifiek veld en wel waar in 2010 ook al een formatie in was verschenen. Bij aankomst troffen ze daar een grote formatie aan met een doorsnede van zo’n 15 meter. Lees hierover bij;  6e Formatie 2013.

4e Formatie 2013
Waargenomen op: 14 juli 2013

In de nacht van 13 op 14 juli kreeg Robbert een onrustig gevoel. Robbert had het gevoel dat hij de Palingstraat in moest rijden, een straat van Hoeven. Toen hij verder de Palingstraat ingereden was, zag hij opeens een lichtbol in de lucht ter grootte van een ster - bekeken vanaf de aarde - die roterende bewegingen maakte. Robbert zette zijn brommer stil aan de kant van de weg, en toen zag hij dat de bol omlaag zakte en groter werd. Daarna werd  hij  heel slaperig. Vervolgens zag hij ineens niets meer, het werd zwart voor zijn ogen. Hij voelde zich ineens zo licht als een veertje en het leek alsof hij door de lucht zweefde. Even daarna voelde hij een harde ondergrond. Langzaam trok het zwart weg voor zijn ogen, en hij zag dat hij in het midden van een graancirkel zat. Toen keek Robbert omhoog, en zag  dat het bolletje kleiner hoog in de lucht hing en verdween. Robbert liep nog even door de cirkel heen - er lag ook een klein cirkeltje bij - hij liep weer naar de weg en zag dat zijn brommer hier nog geparkeerd stond. Hij reed vervolgens naar huis.

Robbert kreeg thuis de volgende boodschap door bij deze cirkel:

De cirkel heeft een zeer geneeskrachtige zuiverende werking. Hij stimuleert  het derde oog en verbindt mensen onmiddellijk met de godsbron.

3e Formatie 2013
Waargenomen op: 21 mei 2013

Maandag 20 mei voelde Robbert al in de middag een onrustig gevoel, alsof er weer iets bijzonders stond te gebeuren. Tegen de avond werd dat gevoel alsmaar sterker. Hij was op dat moment niet alleen, want Stan (een goeie vriend van hem) was bij hem op bezoek. Het moet iets na middernacht geweest zijn en buiten regende het heel hard. Toch stelde Robbert voor om naar buiten te gaan naar een veld waar vorig jaar ook al cirkels waren ontstaan. In een visioen had hij gezien dat daar weer een formatie zou zijn. Bij aankomst regende het nog steeds en bleken er toch geen cirkels in het veld te liggen. De onrust was nog steeds niet verdwenen en Robbert stelde aan Stan voor om de filmcamera stand-by te zetten die ze voor de zekerheid hadden meegenomen.  Toen ze daar even stonden ervoer Robbert ineens een vreemdsoortige stilte, dit terwijl er vlak naast het veld een rijksweg ligt waar op dat moment nog steeds auto’s overheen reden. Heel vreemd was het, net als wanneer je het geluid van de tv uitzet. Robbert vroeg aan Stan of hij dit ook waarnam en ook hij ervoer deze vreemdsoortige stilte. Alsof er een soort van koepel over dit gebied werd gezet, een soort van vacuüm. Robbert stelde voor om de camera aan te zetten. Op het moment dat Stan dit deed voelde ze beide een statisch elektriciteit boven zich, hun haren leken zelfs hier even door te gaan knetteren. Op datzelfde moment zagen ze ook een grote flits vlak voor de camera, deze viel direct uit en wilde niet meer aangaan. Nadat dit gebeurd was zagen Robbert en Stan direct dat er iets heel groots boven het veld hing wat niet anders beschreven kan worden dan een ufo. Het schip was zo groot als een flink huis en zag er zwart/grijs uit. Het hing zo’n 20 meter boven de grond. Aan de onderste helft waren een heleboel vierkante gekleurde lichten te zien die afzonderlijk aan en uitgingen, net zoals je in films wel eens ziet. Uit een rond gat onderaan de ufo kwamen op hetzelfde moment vier zilverkleurige metaal achtige ballen vliegen. Deze vlogen naar beneden richting het veld. Ze bewogen zich laag en vlug over het veld. Terwijl dit gebeurden ontstonden de cirkels voor de ogen van Robbert en Stan. Tijdens dit schouwspel nam Robbert twee grote schimmen waar bij de ingang van het veld. Ze stonden daar als een soort wachters leek het wel. Ook Stan kon deze gestaltes van zo’n vier meter lang waarnemen. Ze waren wit/grijs met een soort van gloed eromheen. Het hoofd leek over te lopen in de romp. Ook zagen ze heel duidelijk dat deze wezens drie ogen hadden. Eén van voor en twee opzij. Het bijzondere was dat ze beiden geen angst ervoeren. Nadat de bollen kennelijk klaar waren, zweefde ze terug het schip in. Op dat moment leek het geluid weer terug aangezet te zijn en konden ze de auto’s op de snelweg en de andere bijgeluiden weer gewoon horen.  Het schip was ook geheel verdwenen. Het geen wat achter bleef waren de cirkels in het gras.         

De formatie bestaat uit 25 elementen, waaronder ; ovalen, cirkels en een eivorm. De totale lengte bedraagt 44 meter. Het gras is overal linksdraaiend neergelegd.

Na gesproken te hebben met de officiële landeigenaar en nogmaals met de boer die het land pacht, is deze formatie uiteindelijk toch opengesteld voor het publiek.

2e Formatie 2013
Waargenomen op: 07 mei 2013

In de nacht van 6 op 7 mei kreeg Robbert een erg onrustig gevoel. In een visioen zag hij het veld vlakbij vliegveld Seppe waar vorig jaar een grote formatie lag.

Robbert kreeg bij deze nieuwe formatie een beeld van een sigaarvormig object dat horizontaal boven het veld hing. Het leek wel of de vorm glazig/doorzichtig was. In de sigaarvorm leken verschillende kleurennevels te zitten die harmonieus met elkaar bewogen. Op een gegeven moment keerde het sigaarvormig object zich verticaal en leek een beetje op te stijgen. Op dat moment veranderde  het object plotseling in de vorm van een zandloper. Binnenin de zandloper leken kleuren zich  in een soort van circulatie te bewegen van geel, groen, naar een beetje rood. Het deed Robbert denken aan het noorderlicht.

In het middenstuk van de zandloper zag Robbert allemaal kleine bolletjes zweven die met elkaar in verbinding leken te staan, vergelijkbaar als een zwerm vuurvliegjes. Daarna gaf de zandloper aan de onderkant ineens een uitstoot van energie en leek als een raket de sterrenhemel in te vliegen. Op dat moment zag Robbert dat de cirkel zich vormde. Een duidelijke energetische manifestatie. 
 
Toen zijn Robbert en Stan (die ook aanwezig was) erheen gereden en vonden ze inderdaad de formatie. Hij zag er wat grillig uit en bestond toen, voor zover Robbert en Stan dat konden waarnemen, uit drie cirkels. Te weten, één grote cirkel met daarachter twee kleinere. Na een tijdje keerden ze weer terug naar huis. Daar aangekomen belde Robbert (via de webcam) meteen Nancy Talbott om zijn ervaring te delen.
Tijdens dit gesprek ontdekte Nancy dat er ineens een teken verscheen op het voorhoofd van Robbert. Hier heeft Stan toen onmiddellijk foto’s van gemaakt.
 
Daarna zette Robbert het Skypegesprek weer voort. Plotseling werd de connectie met Nancy verbroken en er verscheen een website in beeld met ufo-tekens erop. Het bleken symbolen te zijn die in ufo-resten zijn gevonden.

Wat later op de avond, toen de verbinding weer in orde was, vond  Nancy op die website het symbool dat was verschenen op Robberts voorhoofd. Hieronder de website waar het om gaat;

http://www.ancientx.com/nm/anmviewer.asp?a=90&z=1

Diezelfde ochtend is Roy Boschman naar de locatie gereden om foto’s te maken. Hij ontdekte dat er, waarschijnlijk na het vertrek van Robbert en Stan, nog drie cirkels bij waren gekomen in het betrekkelijk lage gras (25cm. hoog). Deze extra drie cirkels deden hem sterk denken aan de formatie die vorig jaar ook op deze plek lag.

De grootste cirkel is ongeveer 10 meter in doorsnee. De rest van de cirkels variëren van 1,1 t/m 3,2 meter in doorsnee. De formatie heeft een totale lengte van zo’n 19 meter.   


Wij bedanken de landeigenaar, omdat hij zijn land officieël heeft opengesteld voor het publiek.

Update;

Sjaak Damen heeft ook dit keer weer monsters genomen van het gras om deze te laten onderzoeken in een professioneel laboratorium. Hier en daar zullen er dus nu wat kale plekken te zien zijn in de formatie. Dit doet verder niets af aan de energie, deze blijft onveranderd.

1e Formatie 2013
Waargenomen op: 02 mei 2013

‘Geboorte’ van een mini-formatie. (verslag; Roy Boschman)

Donderdagavond 2 mei, 20:45 uur. Ik zit bij Robbert thuis op de bank en we praten over het onderzoek dat Sjaak Damen heeft laten doen naar de grasformaties van vorig jaar. Er is namelijk onomstotelijk bewijs gevonden dat deze formaties onmogelijk door mensen gemaakt zouden kunnen zijn.
Middenin het gesprek onderbreekt Robbert mij en vertelt dat hij ineens een heel onrustig gevoel krijgt in zijn onderbuik. Dit gevoel ervaart hij wanneer er iets bijzonders staat te gebeuren. Hij voelt heel sterk dat het dit keer met een formatie te maken heeft.
Een kleine formatie, zo vertelt hij me. De drang om naar buiten te gaan is ineens zo groot dat hij zo snel mogelijk naar de plek wil gaan waar hij ‘ziet’ dat er iets gaande is.
Daar aangekomen stappen we uit de auto. Robbert loopt meteen het veld in. Op een afstand ben ik hem aan het filmen en het duurt niet lang voordat hij met zijn vinger wijst naar een bepaalde plek op het veld. Hij wenkt mij te komen. Al filmend loopt ik naar hem toe en zie waarachtig inderdaad een afdruk van een betrekkelijk kleine cirkel in het lage gras. Hij is niet echt goed zichtbaar, maar toch duidelijk aanwezig. Ook ontdekken we nog een kleine ring ernaast. Ik stop met filmen en probeer de energie te voelen.
Het is nog licht dus ik besluit mijn camera te gaan halen uit de auto om alvast wat foto’s te maken voor op de website. Robbert blijft achter in de cirkel.
Wanneer ik weer aankom bij de formatie doe ik een bijzondere ontdekking. Er ligt nu ineens een kleine cirkel links van de grote cirkel. Deze lag er daarvoor écht nog niet !
Vreemd dat we allebei niets bijzonders hebben gezien in deze tussentijd, tenslotte stond Robbert ook nog gewoon in de formatie…

Robbert heeft het gevoel dat deze formatie een soort van inwijding is voor het komende graancirkel-seizoen rondom hem. Hij verwacht dan ook zeker nog een aantal grotere formaties. Ook vertelde hij dat deze cirkels gemaakt zijn door natuurgeesten. De formatie voelt heel zacht en helend.


 

16e Formatie '12
Waargenomen op: 06 september 2012

In de nacht van 5 op 6 september kreeg Robbert tijdens een Skype gesprek met Nancy Talbott opeens het gevoel dat er iets te gebeuren stond in de velden. Hij voelde de drang om naar de Palingstraat te gaan, en beëindigde het gesprek met Nancy.

 

Toen hij zich klaarmaakte om te gaan kreeg hij een visioen van een veld aan de Palingstraat. In het visioen zag hij een ufo-achtig lichtschip boven het veld hangen, waar een soort laserstraaltjes uitkwamen die uiteindelijk de vorm aannamen van lichtringen, die verschillende cirkels in het veld vormden.

Hij ging langs Stan (die inmiddels op zichzelf woont) om samen naar het betreffende veld te gaan (Robbert wil nooit alleen gaan, omdat hij dan wel eens de schijn tegen krijgt dat hij cirkels aan het maken is). Aangekomen troffen ze een formatie aan, bestaande uit verschillende cirkels, grote met kleintjes erbij. Robbert voelde ter plekke de aanwezigheid van verschillende engelen.

Een dag later kreeg Robbert de boodschap door van de cirkelmakers die bij deze formatie hoort.

Robbert krijgt door, dat deze cirkelformatie mensen al meer de eeuwigheid laat voelen, de geestelijke onvergankelijkheid. Het kan zijn dat tijdens het bezoeken van deze formatie, of tijdens het bekijken van foto’s ervan, mensen via de tijdloze dimensie, die verbonden is met deze formatie, even de verbondenheid mogen voelen met alle vaders en moeder uit hun vorige levens. Eventjes die eenheid mogen voelen door alle levens heen, en het nog steeds verbonden zijn met elkaar. Ze mogen dan weten dat we samen onderweg zijn naar hetzelfde licht, om uiteindelijk los te mogen komen van de incarnatiecyclussen. Dat als straks ieder op zijn eigen tijd zijn lichaam verlaat, we tezamen mogen spelen en gelukkig mogen zijn in Gods eeuwige weide van plezier en absolute liefde. Het kan ook zijn  dat als mensen deze cirkels bekijken of bezoeken (of naar de foto’s kijken) zij een spontane herinnering hebben aan hun vorig leven, of aan welk levensdoel in dit leven belangrijk is voor hen. Deze formatie zorgt ervoor dat mensen minder denken, meer gaan bestaan, en meer mogen weten waardoor Gods plan ooit mag lukken.

Robbert wenst u veel inspiratie toe, bij deze cirkelformatie.

 

 

 

15e Formatie '12
Waargenomen op: 26 juli 2012

Om kwart voor één in de nacht van 25 op 26 juli kreeg Robbert een visioen van een veld in Standdaarbuiten. Hij herkende het veld, want in 2003 en 2009 zijn op dit zelfde veld ook al formaties verschenen.

Robbert zag in het visioen dat er een grote lichtgevende ufo boven het veld hing met een hoog fluitend geluid. Hij zag hoe de ufo een soort harde lichtuitstoot gaf en dat daarbij de formatie in één keer gevormd werd. Hij zag toen ook precies hoe de formatie eruit zag en tekende dit uit op papier.

Daarna is hij er (met Stan) heen gegaan. Ze troffen daar inderdaad een grote formatie aan, precies zoals Robbert had getekend. Hij voelde heel sterk dat hij in de cirkels moest lopen, Robbert werd direct emotioneel. Deze cirkel deed veel met hem, het leek een helingsproces voor hemzelf.

Bij thuiskomst (na het opfrissen) verscheen er weer spontaan een teken op Robberts voorhoofd.

Een eventuele boodschap bij deze formatie heeft hij nog niet ontvangen. Zodra hier spraken van is, wordt deze uiteraard gepubliceerd.

De boer heeft zijn land opengesteld voor publiek en een money-box geplaatst. Laten we hem niet vergeten wanneer je een bezoek brengt aan deze formatie.... Hij ligt langs de A17 aan de Langeweg Noord straat.

(Exacte coördinaten : 51.6300823394845, 4.530236006830819)

13e & 14e Formatie '12
Waargenomen op: 22 juli 2012

Rond 2 uur in de nacht van 21 op 22 Juli, kreeg Robbert (thuis) opeens een onrustig gevoel. Hij kreeg toen alweer een visioen, en in dat visioen zag hij dat aan de formatie die een dag eerder was gevallen, ineens in een flits 2 formaties erbij kwamen. Robbert kon ook precies beschrijven hoe de cirkels eruitzagen die op dat moment verschenen. Daarna ging hij met Stan naar dat veld. Daar aangekomen troffen ze alleen de oude formatie aan, en wat Robbert in het visioen zag lag niet in het veld. Het leek dus niet te kloppen, en Stan en Robbert liepen weer het veld uit naar de kant van de weg. Maar toen opeens stonden ze beiden onder het kippenvel, alsof er iets te gebeuren stond. Niet lang daarna was er opeens een enorme wit/blauwige flits zichtbaar boven het veld, dit leek op 2 plaatsen tegelijk te zijn. Ze hoorden het gras knetteren, een soort elektrisch geluid (zou kunnen omdat het gras vochtig is en in aanraking kwam met iets elektrisch). Meteen zagen ze dat aan de oude formatie 2 grote nieuwe formaties waren verschenen. Dit terwijl ze een minuut ervoor nog in de oude formatie liepen en er nog niks omheen lag.

Zowel Robbert als Stan voelde een hele liefdevolle troostende energie. Wat Robbert vervolgens meteen doorkreeg van boven was dat deze cirkel heel gezond is en goed is voor mensen, en dat het een publiekelijke cirkel is. Deze cirkel is goed om veel bezocht te worden.

Dit keer zijn er geen tekens op Robberts lichaam verschenen.

Robbert kreeg later de volgende boodschap door bij deze formatie:

Tijdens het bezoeken van deze cirkelformatie, kunnen mensen het gevoel krijgen dat ze thuiskomen, een warm lief welkomstgevoel van liefde, troost, respect, acceptatie en vergeving. De dimensie, de ruimte waar deze cirkelformatie uit stamt kent u precies zoals u bent. Dit geld voor iedereen die de formatie bezoekt. Mensen mogen zelf ervaren in deze cirkelformatie, dat het er niet om gaat wat ze doen, maar om wie ze zijn. Dat er voor iedereen hulp is, als ze daar in het diepst van hun wezen om durven te vragen aan de onzichtbare helpers in de cirkels. Iedereen is welkom daar.

De eigenaar van dit veld heeft toestemming gegeven deze formatie te betreden. Denk wel aan de moneybox uit respect voor de boer. Een vrijwillige donatie voor de schade die de boer heeft aan het veld.

Stan is ditmaal samen met Robbert getuige geweest van het ontstaan van deze formatie. Hij is niet de enige,  want ook onderzoekster Nancy Talbott heeft ooit met Robbert een formatie zien ontstaan, zie: http://www.youtube.com/watch?v=DUh9lWJIeGc waarin ze hiervoor getuigt.

Videobeelden van deze formatie: http://www.youtube.com/watch?v=ZA1abTm-N2E

Voor nog meer prachtige foto's van deze formatie, klik hier en je komt op de website van Janet Ossebaard  (circularsite.com).

12e Formatie '12
Waargenomen op: 21 juli 2012

Rond kwart over 1 in de nacht van 20 op 21 Juli kreeg Robbert spontaan een visioen. In dat visioen zag hij boven het veld dat naast het veld ligt waar de laatste cirkels lagen, een grote witte bol hangen waar kleine witte bollen uitkwamen. Het was net alsof hij op de plek zelf was, en hij zag van licht een grote formatie zich vormen in het veld. Alsof de formatie zelf licht gaf. De formatie bestond (in zijn visioen) uit cirkels en ringen. Robbert zag van licht hetzelfde symbool in het veld vallen, als dat op zijn borst was verschenen. Hij wist dat tijdens het visioen (rond kwart over 1) de cirkelformatie ook daadwerkelijk ontstond. Hij voelde een diepe liefde, en wist dat hij naar het veld toe moest. Toen is hij er onmiddelijk samen met Stan heengegaan.

Daar aangekomen ontdekten ze inderdaad een behoorlijk grote formatie. Toen Stan en Robbert een beetje dichterbij kwamen, zagen ze twee witte schimmen in de cirkel staan. Wit transparant/doorzichtig. Toen ze naar de schimmen toeliepen verdwenen ze langzaam. Deze witte schimmen voelden als een soort verwelkoming en de formatie klopte inderdaad met wat Robbert in zijn visioen zag. De energie was heel sterk aanwezig. Daarna keerden ze terug naar huis.

Twee uur nadat ze thuiskwamen, kreeg Robbert weer een brandend gevoel op zijn hoofd. Stan zag toen dat er langzaam een vaag teken verscheen, dat steeds duidelijker werd. Precies zoals Nancy ook via de webcam zag, een tijdje terug. Dit keer was het een driehoek (op zijn kop) met een streep eronder. Dit zal waarschijnlijk ook een buitenaards symbool zijn, dat zijn we nog aan het uitzoeken.

Robbert heeft nooit eerder in zijn leven dit soort “brandmerken” op zijn lichaam meegemaakt, maar sinds kort, gebeurd het achter elkaar want dit is al de 3e keer. Het lijkt erop dat het fenomeen zich opbouwt, en het zich steeds extremer en directer rondom Robbert mag vertonen.

Robbert kreeg later op de dag de volgende boodschap door bij deze formatie:

Het gras in deze cirkel heeft door deze liefdevolle energie een eerbiedige buiging gemaakt voor onze lieve broeders en zusters in het universum. De kosmische vormgevers van deze cirkelformatie hebben de formatie gevuld met enorm hoge trilling. Mensen kunnen merken (als ze deze cirkelformatie bezoeken) dat ze zich ineens heel groot voelen of juist heel klein. Er vindt eigenlijk een positieve besmetting plaats tijdens het bezoek aan deze cirkel waardoor mensen zullen merken (na het bezoek aan deze cirkel) dat ze ineens meer inzicht en vertrouwen hebben. Deze grote formatie is er ook gekomen voor de mensen om hem te bezoeken, en is zowel genezend voor moederaarde als voor de mensen zelf.

 

Opmerking: Lees de spelregels, dus loop niet dwars door het veld heen maar alleen door de cirkels met de richting van de ligging van het gras mee, zodat de formatie niet verwoest wordt en ook nog aantrekkelijk blijft voor andere mensen die deze willen bezichtigen. Robbert wenst u veel inspiratie en spirituele ervaringen toe in deze cirkel.

Vorige Blz
Vorige Blz