Graancirkel Archief

Vorige Blz

"Spelregels" bezoek graancirkel-formatie

Graag willen wij bij u een aantal regels onder de aandacht brengen als u een formatie gaat bezoeken. Dit om eventuele irritaties bij de eigenaren van de betreffende velden te voorkomen.
  • Allereerst dienen we met respect voor het gewas en het land, het veld te betreden.
  • Voorkom enige schade aan het gewas en land.
  • Laat a.u.b. geen afval, peuken en andere zaken achter. Daar ligt niet alleen de boterham van de boer, maar wellicht ook de boterham die later bij u op uw bord verschijnt.
  • Loop in de spuitsporen en in de formatie. Maak geen nieuwe sporen.
  • Houd de formatie in tact, de mensen na u willen ook een gave formatie bekijken.
  • Soms plaatst de boer een bus voor een vrijwillige bijdrage, wilt u dit dan a.u.b. NIET vergeten!!

3e Formatie 2016

06
juni
2016

In de nacht van 5 op 6 juni, kreeg Robbert een voorgevoel en hele duidelijke beelden door en maakte hij een tekening wat hij in zijn visioen zag. Hij kon duidelijk een graancirkelformatie beschrijven en kreeg de boodschap door dat hij naar een veld moest naast de A17 in Standdaarbuiten.

Robbert kreeg beelden van het veld en hij wist precies waar hij moest zijn. Daarna is hij met Roy naar het veld toe gereden. Daar troffen ze inderdaad een hele mooie formatie aan. Exact zoals Robbert het getekend had. Zowel Roy als Robbert zagen lichtflitsen boven de cirkel. Roy en Robbert zijn nog enige tijd in de formatie gebleven om de energie te voelen en Robbert voelde duidelijk het goddelijke aanwezig in de cirkel.

Robbert voelde veel verschillende buitenaardsen en engelen aanwezig. De energie is zeer rustgevend en liefdevol maar wel zeer sterk. Deze cirkel maakt de sluier tussen de twee werelden dunner, het hiernamaals raakt vooral deze cirkel. Er waren dan ook veel hemelbewoners aanwezig.

Er hangt een sterke energie in de cirkel, dus het zou kunnen zijn dat bepaalde mensen even last krijgen van duizelingen en misselijkheid, maar dit is niet erg en zelfs heilzaam en trekt ook snel weer weg.

De formatie is opengesteld voor publiek en het adres is: Langeweg-noord 1 Standdaarbuiten.

Met dank aan Kees Vermue voor het openstellen van het veld en dank aan Ronald Sikking voor de luchtfoto's.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 7 juni;


Bekijk hier de luchtopnames van deze formatie. Met dank aan Ronald Sikking.