Graancirkelarchief

Uitleg kaart
In heel zijn leven heeft Robbert een enorme hoeveelheid graancirkels waargenomen. Het is de bedoeling dat op deze pagina in de toekomst alle formaties gearchiveerd zullen worden om meer inzicht te krijgen in deze waarnemingen. Onderstaand vindt u nu het complete overzicht vanaf 2007.

U kunt de waarnemingen zowel via de kaart bekijken als het alfabetisch overzicht wat hieronder vermeld staat. Daarnaast bestaat ook de optie om via het onderstaande menu een selectie per jaar te kiezen.
15e formatie 2014
Waargenomen op: 03 september 2014

Op 31 Augustus, ’s morgens rond 6 uur, kreeg Robbert in zijn hoofd het beeld door van een hoefijzervormige formatie in de mais. Robbert schreef dit op, maakte er een tekening van en deponeerde deze voorspelling bij Nancy Talbott (zij leidt al jaren het wetenschappelijk onderzoek naar Robbert).

In de nacht van 2 op 3 september kreeg Robbert een onrustig gevoel en hij zag in een flits een veld langs de Palingstraat in Hoeven voor zich. In een visioen zag hij vervolgens hoe een lichtbol met een hoog zoemend geluid boven het veld hing en een grote flits uitstootte. Robbert zag uit de flits een hoefijzervorm, die compleet uit licht bestond, in het veld vallen, waarop Robbert tegen Roy, die op dat moment bij hem was, zei dat ze naar de Palingstraat in Hoeven moesten rijden.

Daar aangekomen bij het veld dat Robbert voor zich had gezien, liep Robbert samen met Roy op zijn gevoel het maisveld in, tussen de hoge maisstengels door. Op een bepaald moment voelde Robbert een warmteschild om zich heen, en kwam in zijn hoofd op dat ze de bestemming hadden bereikt. Toen liepen Roy en Robbert een beetje verder door in het veld en ontdekten inderdaad de hoefijzervorm in het veld. Robbert zag, toen hij omhoog keek naar de lucht, een soort tunnelvorm in zijn helderziende blik en wist dat dit een opening was naar een andere dimensie.

Hij kreeg ook de boodschap door dat mensen in deze cirkelformatie een soort tijdloosheid kunnen ervaren, en ook kreeg hij door dat de cirkel zeer geneeskrachtig is. Robbert voelde dat tussen het mais aan de rand van de formatie verschillende buitenaardse intelligenties waren. Robbert wilt zich de komende dagen openstellen voor de volledige boodschap die bij deze formatie hoort.
_________________________________________________________________________________

De boer heeft wederom zijn land opengesteld voor het publiek.

Er is een donatie-box aanwezig. Wanneer we gul geven, zal dit wellicht ook andere boeren motiveren om in de toekomst hun land open te stellen wanneer er een formatie valt op hun land.

We willen hierbij de boer nogmaals bedanken voor de prettige medewerking.

_________________________________________________________________________________

Update 8 sept.

Inmiddels heeft Robbert een boodschap mogen ontvangen die hoort bij deze 'Hoefijzer-formatie'

Deze formatie brengt mensen terug naar de eenvoud, de natuur en het staat voor de verenging van het dierenrijk dat ook weer één moet worden. Ook voel ik een hele hoge kosmische afstemming, een soort van bezegeling van de liefde met hierboven, met andere sterrenstelsels. Een hele hoge sfeer, de sfeer van de meesters. Er hangt een heilige sfeer in de formatie, een krachtige energie. Ik heb het gevoel dat er later nog een energie bij komt, wellicht naarmate er meer bezoekers in de formatie zijn geweest. Er kunnen door sommige mensen flitsen waargenomen worden in en rondom de formatie, tussen de mais. Bepaalde mensen zullen ook mystieke ervaringen hebben, dat ze een verschijning zien of dat ze het idee hebben dat ze iets weg zien schieten tussen de mais.  Dat zijn eigenlijk de entiteiten die aanwezig zijn. Dat zijn ook echt buitenaardse wezens die hier dan aanwezig zijn, dat voel ik heel sterk.

De formatie kan voelen alsof je op een onbewoond eiland staat. Dat je boven op de top van een berg staat als zijnde een lift waar je in stapt, dat je zo ergens anders heen kunt gaan. Het kan dus goed zijn dat mensen er tijdsverschillen gaan voelen, dat ze zich van andere plekken bewust worden, dat ze sterk telepathisch contact voelen met een dierbare overledene of iemand die nog leeft. Het is ook een plek, de hoefijzer-formatie, waar je heel goed telepathische experimenten zou kunnen doen, een plek om contact te maken met buitenaardse, overledenen en of engelen.

Ik zie ook een groot lijnenspel, alsof de leylijnen in de aarde heel erg geactiveerd worden door het hoefijzer. De interpretatie van de energie van het hoefijzer doet ook iets in het onderbewustzijn van mensen als ze het zien, de foto, maar ook als ze erin gaan. Zeer geneeskrachtig ook. De locatie van de formatie is een zeer exclusief punt, waar je je kunt verbinden met alles. Bijvoorbeeld de landen zijn ineens heel dichtbij, andere planeten, alles eigenlijk. Het is een soort internet waarop je kunt intunen. Het collectiefbewustzijn is er enorm . Het is een mooie plek om te groeien,  om te ontwikkelen. Het is een enorm krachtveld.

De symboliek van de hoefijzervorm is dat wij hier eigenlijk in een tijdscirkel leven, waardoor we heel de tijd hetzelfde rondje draaien. Nu zie je dat de cirkel dus open is gegaan en dat betekent dat tijd en ruimte omgebogen wordt, dat er een opening in komt waardoor we naar een grotere werkelijk gaan, waardoor we daar meer inkomen. Het heeft ook de klassieke vorm van een magneet. Deze formatie trekt ook als het ware totaal nieuw bewustzijn aan, buiten de gecreëerde -en de gevestigde orde die hier bestaat. Het is eigenlijk het ombuigen van tijd en ruimte en daardoor is er ook meer mogelijk. Er kunnen ook echt wonderen gebeuren in deze formatie. Er zullen echt mensen vreemde ervaringen hebben daar, dat weet ik zeker.

14e formatie 2014
Waargenomen op: 16 juli 2014

Dit is de laatste cirkel uit een serie van 3 formaties die in één nacht zijn ontstaan.

Op 10 juli had Robbert voorspeld dat er binnenkort in één nacht drie formaties zouden komen. Hij had deze voorspelling gedeponeerd bij Nancy Talbott (over Skype).

Robbert wist ook dat ze in drie verschillende woonplaatsen zouden verschijnen, en dat ze van bovenaf gezien op de landkaart samen een driehoek zouden vormen.

In de nacht van 15 op 16 juli kreeg Robbert een voorgevoel. Hij zei toen tegen Roy, die op dat moment bij hem was, dat hij het gevoel had dat ze naar Etten-Leur moesten. Robbert kreeg duidelijk een visioen van een cirkel in een maïsveld en hij kreeg de straat ‘Ettensebaan’ door. Dit bleek de eerste cirkel te zijn die ze ontdekte die nacht. Om de foto’s te bekijken van deze maïscirkel, gaat u naar de 12e Formatie 2014 of klik hier.

Toen ze nog bij de maïsformatie waren voelde Robbert heel sterk dat ze naar Roosendaal moesten. (voor dit verhaal gaat u naar; 13e Formatie 2014…). Nadat ze deze Roosendaalse-formatie hadden ontdekt, kreeg Robbert het gevoel dat ze richting Zevenbergen moesten en hij kreeg 'Parallelweg Zuid' door.

Daar bijna aangekomen voelde Robbert een warm gevoel in zijn buik en hij wist dat hij dichtbij was. Hij wilde dat Roy bij een bepaald graanveld stopte; daar stapten ze beiden uit en Robbert zag voor zijn geestesoog een soort transparante energievorm boven het veld in de vorm van een ufo.

Robbert had op de weg naar Zevenbergen duidelijk het beeld doorgekregen van een cirkel met een ring er omheen, deze bleek er ook precies zo te liggen. Bij aankomst in de cirkel werden Robbert en Roy beiden weer erg duizelig. De telefoon van Roy deed hier (net als bij de maïscirkel) weer erg raar.
 

Toen Roy de andere dag foto's ging maken, sloeg ook zijn camera in deze laatste cirkel verschillende keren uit.  De energie in deze cirkel is blijkt dus behoorlijk krachtig.

Roy heeft inmiddels uitgezocht en ontdekt dat de drie formaties samen een gelijkzijdige driehoek vormen (met slechts een minimale afwijking). De zijden van de driehoek zijn zo'n 17 kilometer lang!

______________________________________________________________________________

Maten plus bijzonderheden van deze formatie (in tarwe):

De middelste cirkel heeft een doorsnede van 5 meter. Hierin ligt het graan met de klok mee. De smalle ring die tussen de cirkel en de buitenste ring ligt, heeft een doorsnede van 13,6 meter en is slechts 10 cm breed. Je kunt hier niet doorheen lopen zonder dat je het graan beschadigd ! De buitenste ring heeft een doorsnede van 18,5 meter en is 90 cm breed. In beide ringen ligt het graan tegen de klok in.

______________________________________________________________________________

Van deze laatste cirkel in Zevenbergen heeft Roy de boer kunnen achterhalen en deze wenst GEEN mensen op zijn veld, de cirkel is dus niet toegankelijk.

13e formatie 2014
Waargenomen op: 16 juli 2014

Dit is de tweede cirkel uit een serie van 3 formaties die in één nacht zijn ontstaan.

Op 10 juli had Robbert voorspeld dat er binnenkort in één nacht drie formaties zouden komen. Hij had deze voorspelling gedeponeerd bij Nancy Talbott (over Skype).

Robbert wist ook dat ze in drie verschillende woonplaatsen zouden verschijnen, en dat ze van bovenaf gezien op de landkaart samen een driehoek zouden vormen.

In de nacht van 15 op 16 Juli kreeg Robbert een voorgevoel. Hij zei toen tegen Roy, die op dat moment bij hem was, dat hij het gevoel had dat ze naar Etten-Leur moesten. Robbert kreeg duidelijk een visioen van een cirkel in een maïsveld en hij kreeg de straat ‘Ettensebaan’ door. Dit bleek de eerste cirkel te zijn die ze ontdekte die nacht. Om de foto’s te bekijken van deze maïscirkel, gaat u naar de 12e Formatie 2014 of klik hier.

Toen ze nog bij de maïsformatie waren voelde Robbert heel sterk dat ze naar Roosendaal moesten. Robbert zag in een visioen een cirkelformatie voor zich, bestaande uit een ring en drie cirkels. Robbert zag het gebied voor zich waar eerder dit jaar een formatie in een bloemenveld heeft gelegen, vlakbij een spoorlijn.

Daar aangekomen ontdekten Robbert en Roy deze formatie, precies zoals Robbert die in zijn visioen had gezien. Robbert zag duidelijk een energieveld boven de cirkelformatie hangen en voelde weer veel liefde, en een voorbereiding op iets groters.

Hierna kreeg Robbert het gevoel dat ze richting Zevenbergen en Klundert moesten en hij kreeg "Parallelweg Zuid," door....(lees verder bij 14e Formatie 2014...)

Roy heeft inmiddels uitgezocht en ontdekt dat de drie formaties samen een gelijkzijdige driehoek vormen (met slechts een minimale afwijking). De zijden van de driehoek zijn zo'n 17 kilometer lang!

_____________________________________________________________________________

Maten plus bijzonderheden  van deze formatie (in gerst):

De ring die de drie cirkels -ieder met een doorsnee van exact 3 meter- verbind, heeft een doorsnede van 11,5 meter en is ongeveer 75 cm breed. Al het gerst (zowel in de cirkels als in de ring) lag tegen de klok in. _____________________________________________________________________________

update 19 juli:

Er is contact geweest met de landeigenaar van deze formatie in Roosendaal. Dit blijkt dezelfde te zijn als waar eerder  dit jaar een formatie verscheen in een koolzaadveld. Hij liet ons weten dat het gerst wat er staat zo goed als klaar is om te dorsen.

Daarbij vertelde hij, niet in de buurt te wonen van dit veld, wat het voor hem moeilijk maakt om regelmatig langs te komen om te controleren. Ook ligt dit veld aan een zeer smal weggetje wat parkeren moeilijk maakt. Dit alles bij elkaar heeft hem doen besluiten beter zijn land gesloten te houden voor het publiek.
12e formatie 2014
Waargenomen op: 16 juli 2014

Op 10 juli had Robbert voorspeld dat er binnenkort in één nacht drie formaties zouden komen. Hij had deze voorspelling gedeponeerd bij Nancy Talbott (over Skype).

Robbert wist ook dat ze in drie verschillende woonplaatsen zouden verschijnen, en dat ze van bovenaf gezien op de landkaart samen een driehoek zouden vormen.

In de nacht van 15 op 16 Juli kreeg Robbert een voorgevoel. Hij zei toen tegen Roy, die op dat moment bij hem was, dat hij het gevoel had dat ze naar Etten-Leur moesten. Robbert kreeg duidelijk een visioen van een cirkel in een maïsveld en hij kreeg de straat ‘Ettensebaan’ door.

Onderweg daarnaartoe voelde Robbert dat ze linksaf moesten, een smal zandweggetje in. Daar was inderdaad een maïsveld. Robbert en Roy werden beiden erg duizelig, en de mobiele telefoon van Roy deed raar, het schermpje flikkerde. Ze liepen het veld in en ontdekten inderdaad een prachtige cirkel, waarin de maïshalmen perfect gebogen (en niet gebroken) plat lagen.

Robbert voelde een enorm krachtig energieveld en heel veel liefde. Hij voelde de aanwezigheid van de Yahyels, en duidelijk een liefdevolle goddelijke aanwezigheid van beschermengelen.

Daarna voelde Robbert heel sterk dat ze naar Roosendaal moesten. Robbert zag in een visioen een cirkelformatie voor zich, bestaande uit een ring en drie cirkels. Robbert zag het gebied voor zich waar eerder dit jaar een formatie in een bloemenveld heeft gelegen, vlakbij een spoorlijn... (lees verder bij 13e Formatie 2014...)

Roy heeft inmiddels uitgezocht en ontdekt dat de drie formaties samen een gelijkzijdige driehoek vormen (met slechts een minimale afwijking). De zijden van de driehoek zijn zo'n 17 kilometer lang !

_____________________________________________________________________________

Maten plus bijzonderheden  van deze maïscirkel;

De stengels van het mais waren zeker 2,5 meter hoog. De diameter van deze cirkel is zo'n 7 meter. De stengels lagen met de klok mee tegen de grond aangedrukt….

_____________________________________________________________________________

update 19 juli :

Op deze dag zijn we naar de maïscirkel  geweest om luchtfoto’s te maken, echter bleek deze van bovenaf niet tot nauwelijks zichtbaar te zijn. De maïsstengels hebben zich door de zon alweer flink opgericht waardoor de cirkel bijna niet meer te zien is. Ook is het ons helaas niet gelukt om de eigenaar te achterhalen. Het lijkt ons beter, om eventuele problemen te voorkomen, deze formatie te laten gaan voor het publiek. Hopelijk heeft een ieder hier begrip voor. Gelukkig zijn er nog de foto’s

11e formatie 2014
Waargenomen op: 09 juli 2014

Een aantal dagen geleden vertelde Robbert in een Skypegesprek met Nancy Talbott, dat hij alsmaar het achtsymbool voor zich zag in een formatie. Dit heeft Nancy toen gedeeld met een aantal mensen uit haar omgeving.

In de avond van dinsdag 8 juli werd het visioen van het achtsymbool zo sterk dat Robbert besloot om voor de zekerheid zijn vriend Roy in te lichten en hem zijn kant op te laten komen. Deze arriveerde rond half twaalf.

Het moet iets voor twaalf zijn geweest toen Robbert ineens doorkreeg en wist om welk veld het zou gaan. Hij vertelde Roy dat dit veld ergens tussen Hoeven en Oudenbosch lag. Ze stapten in de auto en gingen op weg.

Bij aankomst op de specifieke locatie zag Robbert boven het veld een energieveld hangen en hij wist dat de formatie zich daaronder zou bevinden. Ze liepen via de spuitsporen het veld in en Robbert voelde al meteen de aanwezigheid van veel helpers en lichtwezens. Al snel stonden ze voor een grote cirkel waarbij duidelijk werd dat het achtsymbool, dat Robbert in zijn visioen had gezien, bestond uit nog rechtopstaand graan. Ook lag er een smalle ring rondom de formatie. Mooi om te zien was, dat deze formatie precies tussen twee spuitsporen lag.

De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te maken van de formatie, wat niet meeviel vanwege de flinke regen. Ook heeft hij de eigenaar van het perceel weten te traceren. Deze was echter niet blij met het nieuws en heeft zéér duidelijk laten weten geen énkele bezoeker op zijn land te willen! Helaas zal deze prachtige formatie dus niet worden opengesteld voor het publiek. We zullen het moeten doen met de foto’s.

Robbert kreeg een dag later een bijzondere boodschap door die hoort bij deze formatie en mocht hierbij ook bijzondere foto's maken. Om deze te kunnen lezen en bekijken gaat u naar het gedeelte Bijzondere gebeurtenissen op deze site.(of klik hier)

10e formatie 2014
Waargenomen op: 26 juni 2014

Al een hele week had Robbert eigenlijk het gevoel dat er weer iets aan zat te komen, alleen had hij niet echt de tijd om zich erop te concentreren vanwege de drukte rondom zijn lezingen en healing-bijeenkomsten. Tot gisterenavond, hij had een avondje rust genomen en nodigde zijn vriend Roy uit. Hij vertelde over zijn gevoel en Roy had ook al het vermoeden dat het niet lang meer zou duren voordat er weer een nieuwe formatie zou verschijnen. Ongeveer een uur later voelde Robbert een duidelijke aanwezigheid. Ineens wist hij het, ze moesten naar Standdaarbuiten, daar stond iets uitzonderlijks te gebeuren…… Hij pakte een schetsblok en tekende een soort oog, met een kruis erin. Boven en onder het oog tekende hij nog wat cirkels, ook aan beide zijkanten stonden er één. Omdat Nancy Talbott altijd om deze tekeningen vraagt voor haar rapporten, zette hij er de tijd en datum bij en maakte er een foto van.

Kort daarna stapten ze in de auto en reden richting Standdaarbuiten. Onderweg vertelde Robbert dat hij ineens aan de driehoek-formatie moest denken van vorig jaar. Toen wist hij ook precies waar hij heen moest. Bij aankomst was de formatie niet te zien vanaf de weg, dus moesten ze het veld in. Robbert liet zich leiden en ze namen het tweede spuitspoor dat het veld inging. Na een flink aantal meters konden ze al wel iets zien liggen in de donkerte. Kort daarna stonden ze in een enorme formatie, zeker voor Nederlandse begrippen. Deze had ook nog eens een heel bijzondere vorm; het bleek een groot ovaal te zijn met in het midden een cirkel. De tekening die Robbert thuis had getekend kwam akelig overeen met hetgeen ze aantroffen. Het kruis dat Robbert had getekend bleek in banen te zijn neergelegd dwars door het ovaal heen. De rest leek als een soort van scheiding, naar buiten te zijn gekamd. Rond de cirkel in het midden stond er nog een brede ring met rechtopstaand tarwe.

Robbert voelde een enorme goddelijke energie. In de banen die er lagen voelde hij heel duidelijk de energie stromen.

Het ovaal heeft een doorsnede van ruim 30 meter. De cirkels variëren van 6,5 tot 1,5 meter in doorsnee.

De boer is direct op de hoogte gebracht en heeft laten weten zijn land ook deze keer weer open te stellen voor het publiek. Hij heeft een geld-box geplaatst bij de formatie. Geef gul aan deze boer, hij is een voorbeeld voor anderen, want hij werkt altijd mee om de mensen een kans te geven formaties te bezoeken die op zijn land vallen.

Hier de GPS coördinaten voor TomTom en/of Garmin, deze leiden je exact naar deze formatie; N51.635559675531205, E4.549364447593689

_________________________________________________________________________

Update 30 juni;

Toen Robbert zichzelf afstemde op deze formatie kreeg hij het volgende door ;

De boodschap is dat mensen voorbereid worden op een uitdijing van God, een verbreding van het bewustzijn. De mensen die deze cirkel bezoeken krijgen een diepere relatie met God, omdat ze meer verbonden worden met het goddelijke waardoor het waarnemend vermogen wordt vergroot. De formatie symboliseert eigenlijk ‘het-alziend-oog’, het oog van God dat alles ziet. Hij maakt een uitdijing in onze horizontale wereld. Het kruis dat er inloopt staat voor God.

De formatie bereidt mensen voor op een enorme transformatie. Het is ook een soort uitdijing van het christusbewustzijn, van het Goddelijke bewustzijn. Het bereidt mensen voor op grotere gebeurtenissen die gaan komen. Er mogen nu ook meer wonderen gaan plaatsvinden, zodat mensen meer de directe relatie met God kunnen gaan voelen, ook wanneer ze deze formatie bezoeken.

Er worden via mij meer dingen gestuurd, waardoor bij de mensen de ogen echt opengaan en het waarnemend vermogen van mensen groter wordt. Mensen die de formatie bezoeken krijgen een dieper innerlijk weten en meer een relatie met het goddelijke. Dit is nu een hele mooie ontmoetingsplaats om opgeladen te worden.

God expandeert zich in deze formatie, hij verbreedt zich. De sluier tussen het goddelijke en de mens wordt ietsje minder (een stuk minder onoverbrugbaar).

Het is een heftige formatie die voor sommige mensen zwaar zal zijn, het kan een druk op het hoofd veroorzaken, eventueel hoofdpijn. Maar uiteindelijk veroorzaakt het genezing, stabiliteit en bewustzijnsverruiming die heel goed is.

Deze cirkel leert ook om te vergeven. Dus wanneer je boos bent op mensen is het goed deze cirkel te bezoeken. Het haalt je uit het denken en brengt je in het voelen en weten.

Hij werkt ook heel fysiek (lichamelijk). Het is een flinke, positieve en dominante cirkel die erg transformerend werkt (machinaal bijna). Het is een behoorlijk energetische fabriek, deze formatie, maar zeer goed.

Op het moment dat mensen de formatie bezoeken snellen natuurwezens toe, Deva's, engelen en zuivere zielen die de mensen willen helpen, ook buitenaardse. Mensen kunnen inzicht krijgen, en wonderbaarlijke ervaringen.

Ook mogen er weer appels meegenomen worden in deze formatie (en de formaties die nog gaan komen), het liefst Jonagold. De appels zullen opgeladen worden met geneeskrachtige, goede (transformerende) energie. Sommige appels zullen gegraveerd worden, er zullen weer tekens in verschijnen. De bedoeling is dat mensen deze appels met schil en al opeten, ze hebben een geneeskrachtige werking. (We zouden het fijn vinden als mensen een foto maken van de gegraveerde appels die in de formaties zijn bestraald en daarna zijn gegraveerd. Deze foto’s kunt u sturen naar: contact@robbertvandenbroeke.nl) 

Het ontstaan van de cirkels en de betekenis ervan is een extra stukje service dat via mijn mediumschap gegeven mag worden. Het is een soort beëdiging, bezegelijking van de kracht van de zin, de wil van God, om in de mensen te leven....

 

9e Formatie 2014
Waargenomen op: 13 juni 2014

In de avond van 12 op 13 juni, zo rond elf uur, bezochten Robbert en Roy de 8e formatie in Standdaarbuiten. Het was een prachtige rustige avond zonder één zuchtje wind en de maan was zo goed als vol. Na een tijdje daar te hebben gestaan, voelde Robbert heel sterk dat er iets of iemand contact met hem probeerde te maken. Toen hij zich hierop concentreerde kwam al gauw de plaatsnaam Oud-Gastel door. Ook zag hij een straatnaam voor zijn geestesoog, namelijk Lange Dreef. Hij wist zeker dat daar iets stond te gebeuren of misschien al gebeurd was. Toen ze het veld van de achtste formatie verlieten, vroeg Roy of het weer om een nieuwe formatie ging. Hierop antwoorde Robbert bevestigend en liet weten dat het waarschijnlijk om één grote cirkel ging met wat kleine satellietjes. Ondanks dat het wederom om een nieuwe locatie ging, vonden ze het veld vrij snel, ook omdat Robbert zich liet leiden door zijn gevoel. De volle maan zorgde voor genoeg licht waardoor de cirkel al vanaf de weg goed zichtbaar was. Toen ze via de spuitsporen het veld inliepen zagen ze ook drie kleine satellietjes, precies zoals Robbert had gezegd. Om bij de grote cirkel te komen moesten ze toch even een klein stukje door het gewas lopen (het bleek tarwe te zijn). Roy had dit keer zijn camera bij zich en maakte meteen wat foto’s van de formatie met de vollemaan op de achtergrond. Eenmaal in de cirkel ontdekten ze dat de buitenste rand ervan een andere kant op liep dan het binnenste gedeelte. Dit hebben we al eerder gezien dit jaar, en wel bij de 4e formatie.

Roy is de volgende ochtend terug gegaan om alles op te meten en foto’s te maken. Helaas is het nog niet gelukt om de landeigenaar te trasseren. Hier wordt aan gewerkt. We weten dus nog niet of het land wordt opengesteld voor het publiek. Wanneer dit bekend is, zal hier een melding van worden gemaakt op facebook.

De grote cirkel heeft een doorsnede van 13,2 meter. De kleine satellietjes variëren tussen de 2 en 2,6 meter.  

Mocht Robbert nog een boodschap doorkrijgen dan plaatsen we deze hier in het graancirkelarchief.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 14 juni :

Vandaag is er contact geweest met de landeigenaar. Hij is nog in overweging om het land wel of niet open te stellen. Tot die tijd blijft het land officieel gesloten voor het publiek.

8e Formatie 2014
Waargenomen op: 04 juni 2014

In de avond van dinsdag 3 juni waren Robbert en Roy onderweg naar huis van een afspraak in Nijmegen. Robbert liet weten dat hij een heel onrustig gevoel had van binnen en wist dat er die vanavond iets stond te gebeuren (al een week eerder had hij laten weten dat er waarschijnlijk snel weer een formatie zou ontstaan) Toen ze bijna thuis waren wist Robbert dat ze richting Standdaarbuiten moesten rijden. Ook zag hij voor zijn geestesoog hoe de formatie eruit zou zien, hij zag vijf cirkels die van groot naar klein liepen met rond de eerste nog een extra ring. Uiteindelijk stopten ze bij een perceel met jong tarwe. Volgens Robbert had er hier nog nooit eerder een formatie gelegen. Ze waren nog maar net uitgestapt of ze zagen een lichtbol, vanaf hun richting, het veld overschieten. Toch konden ze nog niets waarnemen en ze besloten om het veld in te lopen in de richting waar de lichtbol naartoe was gegaan. Plotseling stopte Robbert en vertelde dat hij een zeer hoog elektrisch veld kon waarnemen. Roy voelde ook de enorme ´onrust´ in zijn lijf. Robbert zei dat het toch écht op deze plek moest zijn….. Hij had deze woorden nog maar net uitgesproken of ze zagen een enorme lichtflits vlak boven het veld. Direct daarna hoorden ze een soort van elektrostatisch geknetter vóór zich in het graan. Zo snel als dit gebeurde, lag er nu vóór hen, op nog geen 2 meter afstand, een formatie. Terwijl ze de formatie naderden hoorden ze nog steeds licht geknetter en Robbert nam kleine lichtflitsjes waar tussen het tarwe. In de formatie was de energie duidelijk voelbaar.

Er lagen inderdaad 5 cirkels, in een bocht, achter elkaar. Het graan was niet geheel plat neergelegd, sommige stengels stonden nog bijna rechtop. De grootste cirkel had nog een ring eromheen, precies zoals Robbert het had omschreven.

De formatie heeft een totale lengte van zo´n 41 meter. De grootste cirkel heeft een doorsnede van ruim 14 meter en de kleinste van 3,4 meter.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 6 juni :

Inmiddels heeft Robbert een boodschap mogen doorkrijgen die hoort bij deze formatie;

De energie begint vanuit de kleine cirkel en loopt zo door omhoog  naar de grote cirkel. Het staat symbool voor alle planeten die  in ons melkwegstelsel zijn, dat die verbonden worden met elkaar. Alle planeten in ons melkwegstelsel worden verbonden met elkaar, dat was eigenlijk ook de boodschap van de vorige formatie (het kruis) en de grote formatie met de ring. De boodschap van deze formatie is dat alle planeten in ons melkwegstelsel, waar leven op is,  in een directe lijn met elkaar verbonden worden, zodat het meer één gemeenschap wordt. En dat er meer contact met elkaar komt, dat er een groter bewustzijn zal gaan ontstaan en dat betekent dat wij op aarde op psychologisch, spiritueel en technologisch niveau meer klaar gemaakt worden om buiten ons zonnestelsel te gaan en contact te krijgen met andere levensvormen. Maar dat gaat alleen maar via bewustzijnssprongen, dus via klein bewustzijn naar groot bewustzijn.  Dat is eigenlijk ook de symboliek van de kleine cirkels naar de grote cirkels. Dus dat het klein begint, steeds groter en groter wordt, om uiteindelijk allemaal los te komen van het planetaire leven in het hiernamaals door de tijdtunnel heen, naar het land van God eigenlijk, wat boven alle sterrenstelsels en boven alle melkwegstelsels staat. Dat is waar alles naartoe moet komen, eerst moeten we een planetaire intergalactische familie gaan worden. Er gaan dus meer contacten komen en dat betekent ook dat je contact met de buitenaardsen kunt aangaan, maar dat dat alleen vanuit het hart mogelijk is. Als wetenschappers ook bereid zijn om ook vanuit hun hart contact te maken, vanuit innerlijke beschaving, dan zullen ze ook meer ontdekkingen gaan doen en zullen ze ook eerder planeten ontdekken waar leven op is en signalen ontvangen. Dat is eigenlijk de boodschap, het is een soort trap die omhoog gaat naar de eeuwigheid en die eeuwigheid moeten we gaan voelen in dit tijdelijk universum, in dit stoffelijke universum en vandaaruit met z´n allen naar het grotere bewustzijn. Stap voor stap maken we een transformatie door. Deze werd ook al aangekondigd in de ring-cirkel, dat het melkwegstelsel met elkaar verbonden wordt, waardoor er ook meer mogelijk is, dus ook natuurwetmatig gaan er dingen op aarde veranderen. Wetenschappers gaan ook veel meer ontdekken, mogelijkheden die ze voorheen niet mogelijk hadden geacht (ook bovennatuurlijke zaken).  

Deze formatie is een aankondiging dat we onderweg zijn, we gaan weer een trap omhoog, er gaat meer gebeuren….

Robbert wenst u veel inspiratie toe.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 7 juni :

Er is contact geweest met de boer en deze heeft een geld-box geplaatst zodat mensen een donatie kunnen doen wanneer ze de formatie willen bezoeken. Wanneer we met z’n allen gul geven (bijv. € 5,- p/p) motiveert dit andere boeren ook om in de toekomst hun land open te stellen.

De formatie ligt op een veld gelegen aan de weg; Langeweg-Zuid (nr. 6), Standdaarbuiten. Deze weg loopt parallel langs de A17. Het veld ligt precies ter hoogte van het bord ‘knooppunt Noordhoek, 1200 m.’ (zie laatste foto)

Wij bedanken de boer hartelijk voor zijn medewerking.

7e Formatie 2014
Waargenomen op: 20 mei 2014

In de nacht van 19 op 20 Mei, kreeg Robbert een helder kruis te zien in een visioen, een kruisformatie gevormd door licht. Hij kreeg vervolgens een straatnaam door, en wist dat deze formatie daar zou liggen in de buurt van Roosendaal. Hij ging er met Roy heen en ze troffen daar deze mooie formatie aan. De cirkel werkt inwijdend, en mensen kunnen door naar de foto's van deze formaties te kijken al op hogere vlakken komen.

De eigenaar van het land is op het ogenblik op vakantie. Dit kregen wij te horen van zijn buurman. Deze zou proberen contact op te nemen met de boer. Wanneer duidelijk is of het veld open wordt gesteld voor het publiek, laten we dit direct weten.

______________________________________________________________________________

Update 22 mei;

Vandaag hebben we zelf opnieuw contact gezocht met de landeigenaar. Deze heeft helaas laten weten dat hij geen verdere medewerking verleent met betrekking tot de formatie. Hij wenst geen mensen op zijn land. Wanneer het weer het toelaat, zo liet hij weten, zal het land snel gemaaid worden.

Wel hebben we nog snel wat foto’s kunnen maken van hoe de formatie er nu bij ligt. Zoals te zien is -op de laatste foto’s- heeft de formatie flink geleden onder de zware regenval van de afgelopen twee dagen.

______________________________________________________________________________

Update 6 mei :

Inmiddels heeft Robbert een boodschap mogen doorkrijgen die hoort bij deze formatie;

De heiligheid van God gaat andere zonnestelsels met elkaar verbinden. Dat kan alleen via de oorsprong, via de liefde van God zijn we allemaal gelijk en kunnen we met elkaar communiceren en zijn buitenaardsen ook niet vreemd voor ons maar zijn ze ook één van ons, omdat ze uit hetzelfde licht zijn ontstaan. Het kruis betekent eigenlijk de verbinding. De cirkels die aan de uiteindes zitten staan symbool voor de zonnestelsels, de andere werelden waar contact mee gemaakt kan worden. Maar dat kan echt alleen vanuit de heiligheid, vanuit de zegening van God. God is eigenlijk het kruis, het kruis van licht dat ons verbindt met de andere zonnestelsels. Via de liefde van God ben je ook altijd beschermd en zal je ook altijd het goede ontmoeten en dan is er ook verandering op aarde mogelijk, des te eerder kunnen we ook in contact komen met buitenaardse levensvormen. Als je vanuit die goedheid naar andere planeten gaat en je laat je dus leiden door God en niet door hebzucht of verkeerde bedoelingen, dan zal God -het kruis wat voor ons een heilig symbool is op deze planeet- ons dragen, het draagvlak zijn voor het contact met de andere zonnestelsels. 

 Robbert wenst u veel inspiratie toe.

 

6e Formatie 2014
Waargenomen op: 08 mei 2014

Alweer een aantal dagen had Robbert het gevoel dat er iets stond te gebeuren. Op woensdagavond 7 mei (zijn verjaardag) zat hij thuis op de bank met een vriend. Plots moest hij denken aan een gebeurtenis die hem in 2006 was overkomen;

Hij reed toen op zijn scooter op de Strijpenseweg ergens tussen Prinsenbeek en Zevenbergen in. Hij had het gevoel dat hij werd gevolgd, dat hij door iets in de gaten werd gehouden. Toen hij omhoog keek zag hij een vreemdsoortig ruimteschip (ufo). Hij werd heel enthousiast en stopte zijn brommer langs de kant van de weg. Tot zijn grote verbazing draaide het gevaarte met een neerwaartse beweging en landde het schip geruisloos zo’n 75 meter van hem vandaan in een weiland dat aan de overkant van de weg lag. Kort daarna ging er aan de onderkant een soort luik open. Vervolgens zag hij dat er een enorme gestalte (van misschien wel 4 meter hoog) uit het schip naar buiten kwam. Wat hij zichzelf nog kon herinneren was dat het wezen een groot oog recht op zijn voorhoofd had. Ook leek het zijn kant op te komen. Hier schrok Robbert van, maar het  voelde wel vredig. Hij besloot toch zijn brommer te pakken en naar huis te gaan omdat hij het toch wel wat spannend vond.….

Het was precies dit veld wat nu bij Robbert de aandacht trok. Ineens wist hij gewoon zeker dat daar iets stond te gebeuren, iets groots. In een visioen zag hij een hele grote ring met in het midden een grote cirkel. Kort daarna reden Robbert en zijn vriend richting het desbetreffende perceel. In 2011 was daar ook al een formatie ontstaan.

Bij aankomst konden ze de cirkel nog niet meteen zien. Deze bleek iets dieper het veld in te liggen. Eerst kwamen ze een enorme ring tegen. Zo’n grote brede ring was nog niet eerder bij Robbert ontstaan. Een aantal meters verder stonden ze in een grote cirkel. Het centrum had de vorm van een soort nest leek het wel. Het gras was als het waren naar binnen gekamd met in het midden een kleine cirkel. Deze zelfde manier (waarop het gras was neergelegd) was ook terug te vinden in de buitenste ring (zie foto’s).

De formatie heeft een doorsnede van maar liefst 51 meter!

Toen Robbert erin stond zag hij kleine lichtflitsen vlak boven de grond. Hij voelde meteen dat het wel een zware energie was maar zeker ook een helende energie. Hij omschrijft het als ‘verbouwend’. Innerlijk wordt je als het ware opnieuw gerangschikt. De formatie is heel kosmisch, hij voelde een duidelijke aanwezigheid ook en moest hierbij meteen denken aan de umo-wezens. (Robbert heeft al vaker met deze wezens in contact gestaan).  

Hieronder leest u de boodschap die Robbert door kreeg bij deze bijzondere formatie;

Ik kreeg ons sterrenstelsel te zien als een draaiende schijf. Ik voelde en wist ineens hoeveel leven er is in ons eigen sterrenstelsel. Ik zag hoe ons zonnestelsel in één arm van de spiraal zit als een klein lichtje. Ik voelde ineens de gemeenschappelijke ziel van ons melkwegstelsel .
Ik zag dat er miljoenen lichtjes oplichten in het sterrenstelsel. Ik kreeg door dat dat een teken was dat aangaf dat daar allemaal leven was, maatschappijen etc.  Dat collectieve bewustzijn van alle bewoonde planeten bij elkaar vormde een enorme robuuste kracht  die recht naar het middelpunt van ons sterrenstelsel ging. Het vormde zowel naar boven als naar beneden een enorme fontein van prachtige kleuren. Het vormde een expressie van het collectieve bewustzijn van ons sterrenstelsel.  Het bewustzijn vormde een prachtig gezang. Het leek wel een engelenkoor en ik kon niet horen wat er gezongen werd maar het klonk zo mooi. Ik wist dat het een soort uiting was van een Ode aan God, en vieren dat we bestaan samen op miljoenen planeten en ook onderweg zijn naar eeuwigheid. Het voelde als een soort oerorgasme. De fonteinen leken een soort merk, een soort familiewapen of handtekening van ons allen, even verbonden zonder agressie of afgunst, samen onderweg. God herkende zichzelf weer terug en alle bewoners van ons sterrenstelsel weer in God. Het was een prachtige oerreflectie.
Ineens zag ik de formatie weer voor me, de grote middelste cirkel waar dichter bij het hart de grasstengels naar het hart van de cirkel getrokken werden, met de kolkende cirkel middenin, het beeld van ons sterrenstelsel werd weer getoond. Alles werd daar ook naar het moederhart getrokken van het stelsel. Het staat symbool voor het ruimteproces waar we nu in zitten in dit sterrenstelsel. We gaan een stap verder. God wil ons gaan verenigen met onze anderen medebewoners in dit stelsel,  ook voor ons op aarde. We gaan meer recht krijgen op contact met onze medebewoners in de Melkweg. Er zal meer bekend worden.
De reden dat het gras in rechte lijnen naar binnen draait is als symbool dat alleen via het hart, via gevoel en intuïtie God verstaan kan worden, en dat dat ook de juiste houding is om te wennen aan andere beschavingen uit de ruimte.
De buitenste ring staat voor bevrijding. De stengels liggen aan de rand naar buiten toe gericht. Dat staat voor de ruimte in het voor de meeste mensen nog onbekende terrein, maar wel met God samen via de Kern, via het hart, via het gevoel naar buiten. 
Het kijken naar de foto’s kan mensen op hogere vlakken brengen, evenals het bezoeken van de formatie. Maar het kijken naar de cirkel codeert onmiddellijk. Het zorgt dat de mens uit de waan van de eeuwen, jaren, maanden, weken, uren, minuten en seconden komt en meer Eeuwigheid en Werkelijkheid en Echtheid gaat ervaren .

 

De formatie ligt wederom op grond van Staatsbosbeheer (het is een natuurgebied). Het is nog niet helemaal duidelijk of het veld open wordt gesteld voor het publiek. Wij houden u op de hoogte….

Vorige Blz
Vorige Blz