Graancirkel Archief

Vorige Blz

"Spelregels" bezoek graancirkel-formatie

Graag willen wij bij u een aantal regels onder de aandacht brengen als u een formatie gaat bezoeken. Dit om eventuele irritaties bij de eigenaren van de betreffende velden te voorkomen.
  • Allereerst dienen we met respect voor het gewas en het land, het veld te betreden.
  • Voorkom enige schade aan het gewas en land.
  • Laat a.u.b. geen afval, peuken en andere zaken achter. Daar ligt niet alleen de boterham van de boer, maar wellicht ook de boterham die later bij u op uw bord verschijnt.
  • Loop in de spuitsporen en in de formatie. Maak geen nieuwe sporen.
  • Houd de formatie in tact, de mensen na u willen ook een gave formatie bekijken.
  • Soms plaatst de boer een bus voor een vrijwillige bijdrage, wilt u dit dan a.u.b. NIET vergeten!!

2e Formatie 2016

06
mei
2016

In de avond van 6 mei rond 22.30 uur kreeg Robbert zoals altijd het voorgevoel dat er een formatie zou gaan verschijnen. Hij zag deze formatie in zijn hoofd voor zich en maakte hiervan een tekening. Daarna belde hij Roy en samen reden ze naar de Palingstraat. Achter de eerste formatie van dit jaar bleek een nieuwe formatie te liggen in het veld. Later sprak Robbert Nancy Talbott via Skype. Nancy zag wederom een teken verschijnen op het voorhoofd van Robbert.... We weten nog niet wat het precies betekend. Vervolgens zag Robbert een wezen met amandelvormige ogen verschijnen naast Nancy en maakte hiervan een foto.
De formatie heeft een zeer zuivere energie. Mocht Robbert nog een boodschap doorkrijgen dan zullen we deze later plaatsen.
Wederom is deze formatie opengesteld met dank aan boer Jack Verhulst. Ook de donatie bus is weer aanwezig. Een gulle bijdrage stellen we zeer op prijs daar deze boer altijd zijn volledige medewerking verleend.
Wederom gelieve geen honden in de formatie vanwege eventuele bacteriële besmetting.
Het adres is: Palingstraat in Hoeven.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Up-date 8 mei;

Bekijk HIER de luchtopnames van deze formatie (met dank aan Ronald Sikking).