Graancirkelarchief

Uitleg kaart
In heel zijn leven heeft Robbert een enorme hoeveelheid graancirkels waargenomen. Het is de bedoeling dat op deze pagina in de toekomst alle formaties gearchiveerd zullen worden om meer inzicht te krijgen in deze waarnemingen. Onderstaand vindt u nu het complete overzicht vanaf 2007.

U kunt de waarnemingen zowel via de kaart bekijken als het alfabetisch overzicht wat hieronder vermeld staat. Daarnaast bestaat ook de optie om via het onderstaande menu een selectie per jaar te kiezen.
6e Formatie 2016
Waargenomen op: 21 juli 2016

Woensdag 20 juli omstreeks 23:30 uur kreeg Robbert het bekende onrustige gevoel en wist dat er op dat moment een formatie ontstond.  Hij  vertrok met Roy naar de polder. Hij kon precies de formatie beschrijven op afstand. Hij kreeg beelden door dat het aan het einde van de Palingstraat lag.

Onderweg zag hij voor zijn geestesoog twee cirkels die verbonden waren met een lijn, om de bovenste cirkel een ring met op de ring een kleinere cirkel. Om de onderste cirkel zat een halve sikkel.

Daar aangekomen bij het veld bleek de vorm van de formatie exact te kloppen.
Robbert en Roy bleven een tijdje in de cirkelformatie. Toen ze uit de cirkel liepen om naar huis te gaan voelde Robbert duidelijk een soort elektromagnetische energie. Robbert werd zich naderhand in zijn geest ook nog bewust dat er een buitenaards schip boven de formatie hing in het onzichtbare die de cirkel oplaadde met een sterke positieve helende energie die de cirkelformatie voorzag van een soort download van een goddelijk bewustzijn.

Mensen kunnen ook meer inzicht krijgen als ze de cirkel bezoeken.
In deze cirkel mogen ook weer appels meegenomen worden, hier kunnen positieve en mysterieuze tekens in verschijnen.

De formatie is opengesteld voor bezichtiging, met dank aan boer Fons Lauwerijssen.
De formatie is te vinden in Hoeven aan het einde van de Palingstraat (zie landkaart hierboven)

Note: Hemelsbreed ligt deze formatie slecht op 500 meter afstand van de vorige formatie in Etten-Leur. Dit is te zien op een van de foto’s.

 

5e Formatie 2016
Waargenomen op: 15 juli 2016

In de nacht van 14 op 15 juli voelde Robbert plotseling de drang om naar het ‘speciale’ veld te gaan in de polder. Robbert kreeg thuis duidelijk beelden door van de vorm van een formatie die op dat moment zou ontstaan tussen Hoeven en Etten-Leur in.

Robbert vroeg aan Roy om naar dat veld te rijden. Daar aangekomen wist Robbert even niet goed hoe ze daar moesten komen, het bleek dat ze 2 velden over moesten steken voordat ze bij het betreffende graanveld konden komen. Toen ze bij het graanveld kwamen troffen ze inderdaad exact de prachtige cirkelformatie aan die Robbert in zijn visioen had gezien.

Robbert voelde een hele lichte zachte energie in de cirkel en een soort overkoepelende, beschermende energie erboven. Robbert voelde veel engelen en wezens aanwezig. Hij kreeg duidelijk de boodschap door dat de cirkel een zeer heilzame therapeutische uitwerking heeft op mensen.

Mensen mogen in deze cirkels weer appels meenemen en die kunnen dan gegraveerd worden door de onzichtbare buitenaardse aanwezigheden. Deze cirkel haalt mensen uit het denken en brengt hun dichter naar hun gevoel en intuïtie. Het goddelijke bewustzijn drukt zich sterk uit in deze cirkel en maakt mensen rijp voor contact met bewoners van andere planeten.

De vorm van de cirkel staat voor verbinding met andere sterrenstelsels. Mensen kunnen ook ontmoetingen hebben met buitenaardse bewustzijnsvormen en ufo's kunnen zich materialiseren boven deze cirkels. Mensen hoeven dan niet bang zijn. Robbert adviseert het om het dan wel met camera vast te leggen, zodat het gedeeld kan worden met de buitenwereld. Het is de liefde van god van onze buitenaardse broeders en zusters.

Het veld is opengesteld met dank aan de lieve boer Jack Verhulst. Jack is bezig om zijn bedrijf om te schakelen naar een biologische boerderij. Het is daarom dat de boer wenst dat er geen honden in de formatie komen, dit omdat er anders een kans bestaat op bacteriële besmetting doordat er mogelijk ontlasting van de dieren in het gewas terecht kan komen. Wil iedereen hier rekening mee houden?
Hartelijk dank hiervoor.

De exacte locatie van deze formatie is te zien hierboven op de landkaart.
De straat waar het perceel aan ligt heet Vlaanderbos, dit is officieel in Etten-Leur. Het is een doodlopende straat. Helemaal aan het eind daarvan ligt dit graanveld aan de linkerkant.
Exacte coördinaten;  51.59546493728079, 4.607734680175781
Er is een rood/wit lint gespannen die naar de formatie leidt.
(Denk aan de donatie box.)
Note; Vanaf dit veld is de bijzondere boom te zien op de dijk, vlakbij het speciale veld.
 


 

4e Formatie 2016
Waargenomen op: 04 juli 2016
<span style="font-size:9.0pt;font-family:" new="" "times="" roman";color:#222222;mso-fareast-language:nl"="">

In de nacht van 3 op 4 Juli, kreeg Robbert het bekende voorgevoel. Hij kreeg heel duidelijk het veld van Boer kouters uit Standdaarbuiten door, en hij zag een graancirkelformatie voor zich bestaande uit een grote ring, met een platte cirkel binnen de ring met daarin rechtopstaande graanhalmen in de vorm van het sterrenbeeld Plejaden.

Robbert zag in zijn hoofd het beeld van het sterrenbeeld Plejaden wat in een lichtvorm in het veld geprojecteerd werd, zo is waarschijnlijk de opdruk van de Plejaden -vorm ontstaan in de cirkel. Robbert voelde dat intelligenties van de Plejaden mee hebben geholpen bij het vormen van deze formatie. Toen reed Robbert met Roy naar het veld in Standdaarbuiten.

Daar aangekomen ontdekte Robbert en Roy inderdaad de cirkelformatie exact zoals Robbert het in zijn visioen had gezien. Robbert voelde uit het universum heel veel liefde en wijsheid door zich heen stromen, dit gebeurde op het moment dat hij de cirkel betrad. Robbert voelde dat de bundeling van het goddelijke bewustzijn en die van het collectief bewustzijn van de planeetbewoners van de Plejaden, de cirkel hebben ingestraald.

Door de invloed van deze cirkel komen mensen dichter bij zichzelf, meer bij hun oorspronkelijkheid en authenticiteit. Mensen kunnen zoveel liefde in deze cirkel voelen dat ze niemand meer iets kwaads toe kunnen wensen. In deze cirkels mogen mensen ook weer appels meenemen, die kunnen dan weer door de onzichtbare helpers gegraveerd worden en het kan zijn dat er dan weer tekens verschijnen in de appels. Deze appels hebben dan een heilzame werking.

 

 

 

 

 

 

 

 

3e Formatie 2016
Waargenomen op: 06 juni 2016

In de nacht van 5 op 6 juni, kreeg Robbert een voorgevoel en hele duidelijke beelden door en maakte hij een tekening wat hij in zijn visioen zag. Hij kon duidelijk een graancirkelformatie beschrijven en kreeg de boodschap door dat hij naar een veld moest naast de A17 in Standdaarbuiten.

Robbert kreeg beelden van het veld en hij wist precies waar hij moest zijn. Daarna is hij met Roy naar het veld toe gereden. Daar troffen ze inderdaad een hele mooie formatie aan. Exact zoals Robbert het getekend had. Zowel Roy als Robbert zagen lichtflitsen boven de cirkel. Roy en Robbert zijn nog enige tijd in de formatie gebleven om de energie te voelen en Robbert voelde duidelijk het goddelijke aanwezig in de cirkel.

Robbert voelde veel verschillende buitenaardsen en engelen aanwezig. De energie is zeer rustgevend en liefdevol maar wel zeer sterk. Deze cirkel maakt de sluier tussen de twee werelden dunner, het hiernamaals raakt vooral deze cirkel. Er waren dan ook veel hemelbewoners aanwezig.

Er hangt een sterke energie in de cirkel, dus het zou kunnen zijn dat bepaalde mensen even last krijgen van duizelingen en misselijkheid, maar dit is niet erg en zelfs heilzaam en trekt ook snel weer weg.

De formatie is opengesteld voor publiek en het adres is: Langeweg-noord 1 Standdaarbuiten.

Met dank aan Kees Vermue voor het openstellen van het veld en dank aan Ronald Sikking voor de luchtfoto's.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 7 juni;


Bekijk hier de luchtopnames van deze formatie. Met dank aan Ronald Sikking.

 


 

 

 

2e Formatie 2016
Waargenomen op: 06 mei 2016

In de avond van 6 mei rond 22.30 uur kreeg Robbert zoals altijd het voorgevoel dat er een formatie zou gaan verschijnen. Hij zag deze formatie in zijn hoofd voor zich en maakte hiervan een tekening. Daarna belde hij Roy en samen reden ze naar de Palingstraat. Achter de eerste formatie van dit jaar bleek een nieuwe formatie te liggen in het veld. Later sprak Robbert Nancy Talbott via Skype. Nancy zag wederom een teken verschijnen op het voorhoofd van Robbert.... We weten nog niet wat het precies betekend. Vervolgens zag Robbert een wezen met amandelvormige ogen verschijnen naast Nancy en maakte hiervan een foto.
De formatie heeft een zeer zuivere energie. Mocht Robbert nog een boodschap doorkrijgen dan zullen we deze later plaatsen.
Wederom is deze formatie opengesteld met dank aan boer Jack Verhulst. Ook de donatie bus is weer aanwezig. Een gulle bijdrage stellen we zeer op prijs daar deze boer altijd zijn volledige medewerking verleend.
Wederom gelieve geen honden in de formatie vanwege eventuele bacteriële besmetting.
Het adres is: Palingstraat in Hoeven.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Up-date 8 mei;

Bekijk HIER de luchtopnames van deze formatie (met dank aan Ronald Sikking). 

 

 

 

 

 

1e Formatie 2016
Waargenomen op: 09 april 2016

In de nacht van vrijdag op zaterdag 9 april kreeg Robbert zoals altijd een onrustig gevoel. Roy was bij hem en hij voelde dat ze naar het speciale veld met de bijzondere boom in de Palingstraat in Hoeven moesten. Robbert zag in een visioen duidelijk een grote ronde cirkel met vier kleine eromheen. Ze reden er naar toe en vonden de eerste formatie van dit jaar achter de boom. Op dezelfde plek als waar vorig jaar de negende formatie lag.
Robbert voelde de Engel Michael heel dui...delijk en ook zijn er invloeden van (de collectieve over-soul) van Uranus. Net zoals wij hier de natuurwezens hebben op aarde heeft Uranus wezens die niet stoffelijke leven maar zij hebben een duidelijke bezielde verbondenheid en instraling op deze formatie. Het zijn energetische wezens.

Er zijn ook wezens betrokken bij deze cirkel vanuit het Andromeda sterrenstelsel. Dat zijn stoffelijke wezens die aanwezig waren met een UFO.
De formatie voelt zeer authentiek, zeer oorspronkelijk. De energie is heel heilzaam en mensen zullen door deze formatie sterk verbonden worden met waar het echt om gaat in het leven, de Goddelijke oorsprong. De buitenaardsen ufonauten die betrokken zijn bij deze formatie zijn zeer goedwillende wezens die heel nauw verbonden zijn met de Engelen hiërarchieën. De boom fungeert wederom als een soort doorgeef acupunctuur naald voor helende energieën in de formatie.
Ook lijkt het een kopie van een van de allereerste formaties die bij Robbert in 1997 is verschenen. Als mensen bijzondere dingen ervaren, UFO's of buitenaardse zien hoeven ze niet bang te zijn. Het is eerlijk en oprecht en verantwoord voor lichaam en geest.
Robbert voelde 20 jaar geleden al dat Haidakhan Babaji zeer betrokken is bij de graancirkels. Maar hij heeft daar nooit openheid over gegeven. Nadat ze naar de cirkel zijn geweest voelde Robbert dat hij het nu openbaar moest maken. Haidakhan Babaji, overleden in 1984 is heel steunend en via het kanaal, via Robbert wil hij graag mensen licht geven zodat ze aansluiting kunnen vinden bij het Goddelijk bewustzijn. Hij zal nog meer gaan betekenen in de toekomst liet hij weten.

We zijn heel blij dat de boer Jack Verhulst zijn land weer wil openstellen.
Jack liet ons weten dat hij momenteel aan het omschakelen is naar een biologische boerderij. Wij wensen hem alle succes hiermee.
Het land is inmiddels weer afgezet met rood wit lint en ook de donatiebus voor de boer is weer geplaatst. Hartelijke dank alvast voor u bijdrage.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 12 april;

Even een belangrijke mededeling wat betreft de grasformatie.
Boer Jack Verhulst heeft het dringende verzoek aan de mensen om geen honden (en andere huisdieren) mee te nemen in de formatie. Dit omdat er dan een kans bestaat op een bacteriële besmetting doordat er mogelijk ontlasting van de dieren in het gras terecht komt. Het gras is later bestemd als voer voor de koeien. Wil iedereen hier rekening mee houden?
Hartelijk dank hiervoor.