Graancirkelarchief

Uitleg kaart
In heel zijn leven heeft Robbert een enorme hoeveelheid graancirkels waargenomen. Het is de bedoeling dat op deze pagina in de toekomst alle formaties gearchiveerd zullen worden om meer inzicht te krijgen in deze waarnemingen. Onderstaand vindt u nu het complete overzicht vanaf 2007.

U kunt de waarnemingen zowel via de kaart bekijken als het alfabetisch overzicht wat hieronder vermeld staat. Daarnaast bestaat ook de optie om via het onderstaande menu een selectie per jaar te kiezen.
10e Formatie 2015
Waargenomen op: 10 september 2015

Nadat Robbert een Reading/Healingavond had gegeven in Breda, vertelde hij onderweg naar huis aan Roy dat hij een heel onrustig gevoel had en dacht dat er iets stond te gebeuren. Ineens zag hij in gedachten het beeld voor zich van een bloemenveld met een pictogram erin. Heel duidelijk zag hij een ring met een cirkel in het midden met aan de ring vast nog een grote spiraal. Toen ze dichter bij huis waren wist Robbert ook om welk veld het ging, hier had vorig jaar ook al in de buurt een cirkel gelegen. Aangekomen op die locatie vonden ze inderdaad een bloemenveld (Mosterdzaad). Toen ze uitstapten zagen ze in het midden van het veld een korte flits. Deze leek vanuit de grond te komen. Daarna hing er even een soort oplichtende mist vlak boven het veld, maar deze verdween vrij snel. Ze liepen het veld in en vonden spuitsporen waardoor ze makkelijker richting het midden van het perceel konden lopen. Daar vonden ze precies het pictogram dat Robbert had omschreven in de auto. De energie was voor allebei goed voelbaar.

Misschien dat Robbert nog een boodschap mag doorkrijgen bij deze formatie.
Als dat het geval is, plaatsen we deze uiteraard hier.

De boer is benaderd en gelukkig mochten er wel foto’s gemaakt worden, maar hij wenst verder geen bezoekers op zijn land, hij was hier heel duidelijk in.  Daarom maken we de locatie ook niet bekend van deze formatie. We hopen op uw begrip hiervoor.

 

Michel Koenders, de piloot van de Drone waarmee hij deze prachtige luchtopnames heeft gemaakt, wist ons nog wel iets bijzonders te melden. Hij zei het volgende; “Frappant was dat zodra ik in de buurt van de formatie kwam ik vaak contact en/of beeld en communicatie verloor met de Drone. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ik vloog er op af en net als ik aan de rand van de cirkel kwam verloor ik alles, meerdere keren….”

Ronald Sikking die ook luchtopnames maakt van de formaties rondom Robbert heeft deze ervaringen ook meerdere keren meegemaakt.

 

9e Formatie 2015
Waargenomen op: 31 juli 2015

In de nacht van donderdag 30 op vrijdag 31 juli kreeg Robbert ineens een onrustig gevoel en kreeg heel helder een visioen van de speciale boom die op de dijk vlakbij de Ankh-formatie staat. Hij zag vervolgens dat er een gouden schijf neerdaalde in een graanveld dat zich direct achter de boom bevindt. Hij wist dat zich op dat moment een graancirkel had gevormd. Voor zijn geestesoog zag hij ook dat er nog een soort van sikkel onder de cirkel zat. Hij had het idee dat dit symbool ergens teruggevonden kon worden in de Egyptische oudheid. Wat het precies betekende wist hij nog niet.

Hij vroeg aan Roy, die op dat moment bij Robbert was, of hij samen met hem naar de Palingstraat in Hoeven wilde rijden, waar deze boom staat.

Daar aangekomen voelde Robbert direct de aanwezigheid van iets heel groots. Het voelde liefdevol, oud en heel wijs aan. Ze liepen de dijk op richting de speciale boom. Toen ze er bijna waren zagen ze direct dat er inderdaad iets in het veld was verschenen. Het was goed te zien omdat het die avond volle maan was.  

De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te maken en is er contact geweest met de landeigenaar. Deze heeft zijn land (nog) niet opengesteld. Mocht dit gebeuren, dan melden we dit direct.

Ook vond Roy inderdaad een Egyptische afbeelding waarop een Godachtig wezen te zien is met op zijn hoofd hetzelfde symbool als wat er nu in het veld ligt.

Mocht Robbert nog een diepere boodschap doorkrijgen bij deze formatie, dan plaatsen we deze hier in het graancirkelarchief.   

_______________________________________________________________________________

Update 1-8-2015 ;

Mensen mogen de laatste formatie bezoeken. De boer (Jack Verhulst) is een zeer sympathieke man en heeft hier officieel toestemming voor gegeven. Zijn prachtige bedrijf is aan de rand van Etten-Leur gevestigd (www.vlaanderbos.nl).

Er komt nog een rood/wit lint dat de mensen direct naar de formatie zal lijden. Waarschijnlijk wordt er nog een donatie box geplaatst.  Als u deze aantreft geef dan gul. Deze formatie wordt waarschijnlijk over twee weken gemaaid.   

Hierbij danken wij de boer hartelijk voor het openstellen van zijn land.

_______________________________________________________________________________

Update 5-8-2015 ;

Tijdens een bezoek aan de negende formatie kreeg Robbert de volgende boodschap door :

De achtste en de negende formatie zijn door de speciale boom op de dijk sterk  met elkaar verbonden. De boom fungeert ook bij deze negende formatie als een antenne naar andere zonnestelsels.

Deze cirkel is vooral verbonden met de zon, met de kosmische oversoul ervan, en met de maan. De komende tijd worden heel veel bewustzijnscodes via de maan naar de aarde gezonden, waardoor het collectieve bewustzijn van de mensen positief beïnvloed wordt. Het is dus heel goed om verbinding te maken met de maan wanneer je in deze cirkel bent, maar ook met de zon. Het zal het mannelijke en het vrouwelijke samenbrengen, waardoor het collectieve bewustzijn van de Aarde meer naar het vrouwelijke gaat, meer naar het intuïtieve.

Via de boom zijn er ufo-achtige lichtobjecten aanwezig. Uit de boom komen een soort merkabavormen; ze zijn eromheen aanwezig. Wanneer men hier verbinding mee probeert te maken, zal de boom hierop reageren en wordt zijn aura groter.  De boom is heel blij, en bedankt alle mensen die er naartoe zijn gegaan. De ziel van de boom en de groepen die daar omheen zijn  - want het is een ontmoetingsplaats voor meerdere bewustzijnsvormen - bedanken de mensen voor de eer die ze gebracht hebben aan de boom en voor de erkenning. De boom is heel blij dat hij nu erkend wordt.

De twee formaties zorgen voor een reactivatie van heel veel leylijnen in dit gebied, maar ook van de leylijnen die horen bij de Pyramides in Egypte, en die in Stonehenge. Er vindt dus een soort connectie plaats voorbij tijd en ruimte die op de hele wereld een positieve invloed heeft.

Op het ogenblik wordt de maan gebruikt als een soort zender om nieuwe trillingen, nieuwe frequenties naar de aarde te zenden. Deze zullen direct invloed hebben op mensen en dieren; hierdoor raakt het dierenrijk meer gemengd met het mensenrijk, waardoor mensen liever worden voor dieren en waardoor verschillende diersoorten meer met elkaar samengaan. (Dit is al eerder doorgekomen tijdens de Goede Vrijdagboodschap van dit jaar.)

In deze cirkel zit heel duidelijk een sterrenpoort. Het kan heel goed zijn dat mensen ineens engelachtige figuren zien, of buitenaardse wezens. Deze kunnen allerlei vormen hebben. Deze sterrenpoort fungeert ook als een soort tijdspoort. Het kan zijn dat mensen ontmoetingen hebben met het verleden, maar ook met de toekomst. Mensen kunnen zichzelf gaan ontmoeten, hoe ze zullen zijn in een volgende incarnatie. Het klinkt misschien apart, maar dit kan echt. Mensen kunnen hele vreemde ervaringen hebben in de cirkel. Mensen kunnen zichzelf bijvoorbeeld terugzien in een vorig leven. Wederom een sterke regressiewerking, net als in de zesde formatie van dit jaar.

De energie is heel ‘goud’ in deze formatie. Het is een vrouwelijke cirkel en hij wordt ook bewaakt door een vrouwelijke persoonlijkheid. Er is een sterke connectie met (de godin) Isis, en ook met (de ster) Sirius. En ook letterlijk met de intelligenties die op een planeet bij de ster Sirius leven.

Hele oude reizigers, die vroeger door onze voorouders Goden genoemd werden, die in bepaalde ruimteschepen onze aarde hebben bezocht, zijn ook aanwezig bij deze formatie. Erich von Däniken sprak hierover in zijn boeken.

De cirkel is  sterk helend en heeft een hele mooie energie. Er zijn heel veel natuurwezens aanwezig (deze komen vooral vanuit de struiken die verderop de dijk staan). Zij werken enthousiast mee aan dit proces.

Leuke anekdote:  Wat veel mensen niet weten is dat op het veld, waar nu deze graancirkel ligt, Robbert in 1996 voor het eerst een formatie heeft zien ontstaan. Hij vertelt hierover in zijn lezingen.  Dit bleek het begin van een nieuw tijdperk te zijn, want in de jaren daarna verschenen er telkens tientallen formaties in zijn directe omgeving.  Inmiddels praten we over ruim 200 formaties die een directe verbinding lijken te hebben met Robbert.

_______________________________________________________________________________

Update 11-8-2015 :

9e Formatie blijft voorlopig open voor het publiek.

De boer Jack Verhulst is op ons voorstel ingegaan om de formatie te behouden, ondanks dat het tarwe rijp is om te dorsen. Hij zal om de formatie heen maaien. Op deze manier wil hij de mensen die nog geen tijd hebben gehad om de formatie te bezoeken, toch nog een kans geven dit te kunnen doen.
Voor zover wij weten is dit uniek in de wereld en wij willen hem hiervoor dan ook ongelooflijk bedanken.

Update 29-8-2015 :

Lars Scheve, een vakfotograaf (www.larsscheve.nl), heeft een mooie filmcompilatie van de 9e formatie gemaakt. Deze is HIER te bekijken.

8e formatie 2015
Waargenomen op: 15 juli 2015

Al een week had Robbert het gevoel dat er weer een formatie zou verschijnen. Daarbij ging zijn gedachte in eerste instantie uit naar het veld waar eerder dit jaar het Ankh-symbool op was verschenen. Hij had het gevoel dat het nog niet helemaal af was. Zeker ook omdat hij in gedachten toen al het Ohm-teken voor zich had gezien. 

In de nacht van 14 op 15 juli werd het gevoel heel sterk en hij zag ineens een grote ring van allemaal cirkels voor zich, en het Ohm-teken. Hij wist toen zeker dat er weer een formatie zou gaan ontstaan en besloot om naar de polders te gaan. Eerst ging hij naar het veld in de Palingstraat, waar het Ankh-teken was verschenen. Daar aangekomen werd zijn aandacht toch ineens naar een ander gebied getrokken.

Het moet iets na twaalf uur zijn geweest toen hij aankwam bij een veld waar nog niet eerder cirkels op waren verschenen. Vanaf de weg was niets te zien. Robbert liet zich leiden door zijn gevoel en een paar minuten later stond hij middenin het veld en ontdekte een enorme ring van allemaal aaneengeschakelde cirkels. In totaal zijn het maar liefst 30 cirkels variërend met een diameter van 1,5 t/m 5,5 meter.

Het Ohm-teken bleek ook in het veld te liggen, vlakbij de ring.

De volgende dag zijn er foto’s gemaakt en is er contact geweest met de boer. Helaas bleek deze niet blij met de cirkels en hij wenst dat er ook NIEMAND meer op zijn land komt! Hij was hier héél duidelijk in. Dus helaas blijft deze prachtige formatie gesloten voor het publiek. Gelukkig zijn er nog de foto’s en Robbert voelt heel duidelijk dat het kijken daarnaar ook al een bepaalde werking geeft voor het onderbewustzijn.

Robbert voelt dat op de avond dat deze formatie is ontstaan ook de Ankh-formatie weer opnieuw is opgeladen. Mensen mogen en kunnen ook weer appels en flessen water meenemen naar de Ankh. Deze worden dan opgeladen en daarna zullen er weer appels gegraveerd worden.

Inmiddels heeft hij een uitgebreide boodschap mogen doorkrijgen bij het Ankh-teken. Deze zal zo snel mogelijk geplaatst worden.  

Robbert kreeg nog bij deze formatie door dat het ohm-teken voor de eerste klank staat die god voortbracht in het universum. Het ohm-teken staat ook voor het eeuwige leven dat boven het stoffelijke universum staat. Het is zeer goed om op de foto's van deze formatie te mediteren.

______________________________________________________________________________

Update 31 juli 2015 :

luchtopnames en foto's van de 8e formatie. Met dank aan Michel Koenders voor de opnames en het monteerwerk door zijn zus Miranda.

U kunt de video HIER bekijken.

 

7e Formatie 2015
Waargenomen op: 04 juli 2015

Al een aantal dagen voordat deze formatie verscheen liet Robbert zijn omgeving weten dat hij alsmaar aan het Ankh-symbool moest denken. Telkens zag hij het met zijn geestesoog voor zich. Ook Nancy Talbott (van BLT-research) bracht hij hiervan op de hoogte.

Nadat hij op 3 juli terugkwam van een lezing die hij had gegeven in Breda, overviel hem bij thuiskomst een zeer onrustig maar blij gevoel en zag hij weer heel duidelijk het Ankh-teken voor zich. Hij wist toen dat dit symbool zou gaan verschijnen in een graanveld. Alleen nog niet precies waar. Het was die avond broeierig warm en hij besloot om zich eerst even wat op te frissen. Het moet rond 01:00 uur geweest zijn toen hij ineens de ingeving kreeg dat hij naar de Palingstraat in Hoeven moest. In gedachten werd hij naar een veld getrokken waarop al eerder cirkels waren verschenen.

Niet lang daarna arriveerde Robbert samen met Roy, die vanwege Robberts ‘onrust’ nog bij hem was gebleven, bij het betreffende veld. Vanaf de weg was nog niets te zien. Ze liepen daarom door de spuitsporen het veld in. Robbert liet zich leiden door zijn gevoel. Eerst vonden ze twee cirkels in het veld, maar Robbert wist dat er nog meer moest zijn. Ze liepen verder door de spuitsporen en na zo’n 40 meter stonden ze in een prachtig groot Ankh-teken.

De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te maken. Hierbij ontmoette hij de boer, Fons Lauwerrijsen (zie foto’s), een hele vriendelijke boer die zijn land graag openstelt voor het publiek. Hij heeft een geldbox geplaatst, dus laten we zijn gastvrijheid belonen.

Robbert verwacht nog wel een boodschap bij deze prachtige formatie. Wanneer deze bekend is plaatsen we deze uiteraard hier in het graancirkelarchief.

_______________________________________________________________________________

Update 17 juli :

Robbert voelde dat op de avond dat de 8e formatie is ontstaan ook de Ankh-formatie weer opnieuw is opgeladen. Mensen mogen en kunnen ook weer appels en flessen water meenemen naar de Ankh. Deze worden dan opgeladen en daarna zullen er weer appels gegraveerd worden.


Update 18 juli :

Videoboodschap waarin Robbert vertelt over wat hij bij de Ankh-formatie doorkrijgt. Bekijk deze HIER

6e Formatie 2015
Waargenomen op: 15 juni 2015

Ook deze prachtige formatie werd al een aantal dagen door Robbert voorvoeld. Hij wist dat het deze keer om een grote formatie zou gaan die vermoedelijk in het graan zou vallen. Zondagavond (14 juni) was het gevoel zo sterk dat hij Roy vroeg om te komen. Vlak voordat ze vertrokken richting de polders maakte Robbert nog een schets en liet deze aan Nancy Talbott zien via Skype. Ze moesten richting Zevenbergen, dat voelde Robbert heel duidelijk. Ook kreeg hij de straatnaam door: Merenswegje.

Daar aangekomen voelden Robbert (en ook Roy) een duidelijke aanwezigheid, ‘iets’ hing er boven het veld, alleen was dit niet waarneembaar met het blote oog.

Ze moesten een flink stuk het veld inlopen voordat ze in deze reuzenformatie stonden. De schets die Robbert had gemaakt kwam weer sterk overeen met hetgeen ze daar aantroffen. De grootste cirkel heeft een doorsnede van maar liefst 25 meter! Het graan is nog vrij jong en is daarom waarschijnlijk niet helemaal plat gegaan. Op sommige plaatsen komt het weer terug naar boven, wat een speciaal effect geeft aan deze formatie.

Het blijkt overigens dat steeds vaker mensen het bekende onrustgevoel ervaren voordat er cirkels verschijnen. Hierover krijgen we steeds meer berichten binnen via de mail. Zo ook van Cindy uit Soest. Twee dagen voordat deze formatie verscheen, maakte zij een kleine schets van iets wat ze spontaan doorkreeg als ‘de vorm van een formatie die binnenkort zou gaan verschijnen.’  Er zitten opvallende gelijkenissen in wanneer je naar de cirkels in de formatie kijkt. Robbert vond dit zo bijzonder dat hij het graag met u wil delen (haar schets staat ook tussen de foto’s).

Robbert heeft nog geen echte boodschap door mogen krijgen, maar verwacht deze nog wel. Wel weet hij dat het een zeer transformerende formatie is.

Het land is eigendom van Mevrouw De Lint en Albert van Damme. Hun bedrijf ‘Meerenzigt’  is ook gevestigd aan het Merenswegje. Het is voor hen de eerste keer dat er een graancirkel op hun perceel is gevallen. Zij zijn zo lief om hun land open te stellen voor het publiek. Let wel, het Merenswegje is een smalle polderweg. Het desbetreffende veld heeft gelukkig een brede oprit waar een aantal auto’s op kunnen staan. Zorg dat ander doorgaand verkeer geen last heeft van geparkeerde auto’s. Geef ook deze keer weer gul (donatiebox), want het betreft een grote formatie die toch redelijk wat schade heeft veroorzaakt aan het gewas. Hiermee stimuleren we ook andere boeren, wanneer er bij hen een formatie verschijnt.

_____________________________________________________________________________

UP-DATE 23 juni;

Robbert heeft de volgende boodschap bij deze formatie door mogen krijgen:

De grote cirkel staat symbool voor het Goddelijke. God trekt als het waren alle planeten uit het universum naar zich toe. Hierdoor verbindt deze formatie in sterke mate met het Godsbewustzijn.

Ook mensen onder elkaar worden verbonden. Deze formatie verbindt met het collectieve bewustzijn.

Er zit een invloed van Arcturus in deze cirkels. De harmonieuze, muzikale energie van Arcturus is verbonden met deze formatie. Er is een invloed van daaruit, vanuit die zielengroepen die op die planeten leven, in dat sterrenstelsel. Heel harmonieus, heel vrolijk, heel goed. Helemaal niet negatief, maar wel heftig.

De formatie werkt sterk transformerend en geeft constant energie. Het is wel een ‘erop- of eronder-cirkel’. Je wordt er heel moe van of je krijgt er juist heel veel energie van. Dit zal voor iedereen anders uitwerken.

De formatie maakt ook verbinding met het middelpunt van de aarde, met het diepste van de aarde. Hierdoor worden mensen stevig neergezet en eigenlijk nog geschikter gemaakt om het spirituele te integreren in deze materiewereld. Dit om mensen geestelijk sterker te maken.

Veel mensen zullen de neiging hebben om te gaan liggen in de formatie, omdat hij ook heel erg massief maakt. Hij is heel kosmisch, maar ook heel massief.

Soms wordt de cirkel als het ware aangezet en dan weer uitgezet. Alsof er een soort motor aangaat. En dit kunnen mensen dan ook ervaren, dat hij ineens begint te roteren.

Mensen kunnen ervaren, als ze erin lopen, dat ze in een ander soort dimensie komen. Dat het ineens ruimer wordt om hen heen. Dat de omgeving anders wordt.

Er kan een soort van tijdloosheid ervaren worden in deze formatie.

De formatie werkt zeer therapeutisch en sterk op regressieniveau. Dus mensen kunnen dingen uit het verleden herbeleven. Dingen uit een vorig leven kunnen ineens terugkomen, waarbij mensen zich ineens herinneren wie ze waren, of waarom ze een klacht hebben in dit leven. Ze kunnen gaan beseffen, dat de oorzaak bijvoorbeeld ligt in een vorig bestaan op aarde.

Er zijn ook ufo’s aanwezig, bepaalde schepen. De invloed van Arcturus is hierbij heel duidelijk.

Bepaalde wezens en intelligenties zijn aanwezig in de formaties. Zij helpen de mensen, zijn goed  voor ze en nemen ballast van mensen af.

De cirkel is heel sterk, heel krachtig. Zelfs mensen die er niet in geloven zouden er een ervaring in kunnen krijgen.

Er kunnen naar deze formatie weer appels meegenomen worden. Maar ook, zoals al eerder aangekondigd bij de eerste formatie van dit jaar, kunnen mensen aluminiumfolie meenemen, om daarvan stukken ter grootte van een A-viertje of kleiner in de cirkel te leggen. Het aluminiumfolie zal zich direct opladen met helende en genezende energie. Dit opgeladen aluminiumfolie kan op pijnlijke plekken gelegd worden. Eigenlijk is dit hetzelfde idee als aluminiumfolie onder een piramide leggen. Het aluminiumfolie zal in de cirkel sterker worden opgeladen dan bij een piramide.  

Alles wat mensen nastreven of verlangen hier op aarde, zal uiteindelijk toch onbevredigend zijn. Uiteindelijk zal alleen God de echte bevrediging geven, het echte geluksgevoel. Maar dit kan alleen als mensen hem ook echt zullen toelaten. Dan heeft God meer ‘ademruimte’.

Het is goed om op de foto’s van deze formatie te mediteren.

5e Formatie 2015
Waargenomen op: 04 juni 2015

Al een aantal dagen had Robbert een onrustig gevoel. Hij had sterk het vermoeden dat er snel weer een formatie zou ontstaan. Zijn gevoel bleek juist, want in de nacht van 3 op 4 juni ontdekte hij deze formatie in een grasveld in de omgeving van Zevenbergen.

Toen Robbert het veld inliep voelde hij een oude, wat zwaardere, energie. Eenmaal in de formatie werd hij zich op een bepaald moment bewust van een manspersoon en moest daarbij sterk denken aan de Tweede Wereldoorlog.

Robbert voelt dat deze formatie transformerend werkt, vooral ook voor zijn omgeving. Er vindt een soort zuivering plaats in en rondom het gebied waar deze formatie zich bevindt.

De landeigenaar is opgespoord, maar helaas stelt hij zijn land niet open voor bezoekers

(Het is niet vanzelfsprekend dat een boer zijn land openstelt. Laten we respect hebben voor de keuze van deze boer.)

4e Formatie 2015
Waargenomen op: 19 mei 2015

Hoe deze formatie plus nog een andere dezelfde avond voorvoeld en ontdekt werd door Robbert kunt u lezen bij ; de 3e Formatie 2015

……Aangekomen bij Seppe wist Robbert precies in welk veld de formatie zou moeten liggen. Om het veld te betreden moesten ze eerst een kleinstukje van een dijk af naar beneden. Het was aardig donker, mede doordat er een rij bomen langs dit veld staan. Ze besloten om rechts langs de rand van het perceel het veld in te gaan. Het gras kwam op sommige plaatsen tot hun heupen, zo hoog was het. Na ongeveer 100 meter stonden ze voor een flinke formatie. Deze bestond uit een grote ellips met daaraan vast nog een cirkel. Net als de voorgaande formatie, voelde Robbert hier ook duidelijk de grote aanwezigheid van God.

Ook kreeg hij dezelfde avond nog een boodschap door;

Robbert voelde dat de grote ellips die naar de wat kleinere cirkel toeloopt, eigenlijk God in zijn grootsheid is, die het planeetje aarde wil omarmen met zijn grote liefde en in alle levende wezens op aarde wil trekken.
Robbert voelde dit als zeer emotioneel, het leek alsof God zich geïsoleerd voelt , en besefte dat hij veel te groot is om in één keer in de mens te trekken. Het tot nu onoverbrugbare was voelbaar. God maakte zich nu zo klein dat hij zich in een cirkelformatie uit, zodat hij op een veilige manier voor de mensen, die echt willen, kan zorgen, maar God vraagt in deze formatie ook of mensen een beetje voor hem willen zorgen en hem willen helpen om in steeds meer harten van mensen te gaan leven.
God maakt deze beweging nu omdat we met z’n allen in een belangrijk spiritueel evolutieproces zitten, we gaan van een menselijk modaal bewustzijn naar een goddelijk bewustzijn waarin God zich gekend  en meer bemind voelt, en waarin de mensen en de dieren God meer in zichzelf erkennen waardoor we rijper worden om in de eeuwigheid (straks na de dood) te kunnen verblijven.

___________________________________________________________________________

De boer hebben we weten te traceren en deze heeft aangegeven zijn land open te stellen voor het publiek. Als u de formatie wilt bezoeken dient u het veld te betreden door het rood/witte lint te volgen. Indien er een geld-box staat kunt u hierin een bijdrage deponeren voor de boer, als dank voor het openstellen van zijn land en ter compensatie voor de eventueel geleden schade aan zijn gewas.

 

3e Formatie 2015
Waargenomen op: 19 mei 2015

Al een paar dagen had Robbert het bekende onrustige gevoel en wist dat er snel weer iets bijzonders stond te gebeuren. Dit gevoel werd heel sterk in de nacht van 18 op 19 mei. Toen wist hij ook ineens dat het niet om één enkele formatie zou gaan, maar dat het er meer waren. Heel duidelijk kreeg hij de naam A-B weg door, maar tegelijkertijd zag hij ook vliegveld Seppe voor zich.

Gelukkig was Roy bij hem en Robbert voelde dat ze eerst naar de A-B weg moesten. Voor zijn geestesoog zag hij het veld voor zich waar in 2011 ook al meerdere cirkels in waren verschenen. Aangekomen bij het terrein, wat officieel van Staatsbosbeheer is, stonden ze aan de rand en keken over het veld. Plots zagen ze een flits boven het veld en Robbert wist dat er op dat moment een cirkel werd gevormd. Wat verder het veld in leek er nu een soort mist-wolk te hangen en Robbert en Roy liepen die richting op. Ze moesten opletten waar ze hun voeten neerzetten want ze wisten dat er greppels in dit veld lagen. Aangekomen op die plek, troffen ze een vrij kleine formatie aan, bestaande uit één enkele cirkel met daaraan vast een ring van ongeveer dezelfde grootte. Ondanks het formaat voelde Robbert duidelijk de grote aanwezigheid van God bij deze formatie.

Heel even zijn ze daar maar gebleven. Robbert wist tenslotte dat het nog niet klaar was die avond. Ze vertrokken richting Seppe (Bosschenhoofd). Ook daar wist hij om welk veld het ging. Dit had al zijn aandacht getrokken een aantal dagen geleden en hij wist gewoon dat ze daarheen moesten. Het ging om een grasveld dat net buiten het terrein ligt van vliegveld Seppe, in het verlengde van de start -en landingsbaan.

Lees verder bij ; de 4e Formatie 2015

 

Let op : Zoals verteld is dit perceel eigendom van Staatsbosbeheer. Officieel dient men op de paden te blijven. Het betreden van dit veld is dus op eigen risico.

____________________________________________________________________________

Up-date 20 mei;

Helaas heeft de 3e formatie niet lang mogen bestaan. Het perceel van Staatsbosbeheer waar deze formatie in ligt is vandaag gemaaid.

Gelukkig heeft de eigenaar van het land waar de 4e formatie in ligt aangegeven dat hij voorlopig zijn land nog niet zal maaien.  

 

2e Formatie 2015
Waargenomen op: 07 mei 2015

Op de avond van 6 mei kreeg Robbert het onrustige gevoel dat hij zo goed kent als er weer iets staat te gebeuren. Dit keer was het de avond voor zijn verjaardag. Hij had nog bedacht dat het wel leuk zou zijn wanneer er weer eens een formatie op zijn verjaardag zou ontstaan. Jaren geleden is dit namelijk ook al eens gebeurd. Het onrustige gevoel werd zo sterk dat hij besloot zijn vriend Roy te bellen die hem vaak vervoert wanneer het al zo laat op de avond is.

Ondertussen had Robbert al een beeld gekregen van hoe de formatie er waarschijnlijk uit zou zien. Hij maakte een tekening, en deze schets liet hij op Skype zien aan Nancy Talbott terwijl hij wachtte op Roy.
Deze arriveerde rond elf uur. Robbert wist toen nog niet precies waar ze heen moesten. Iets voor twaalven wist hij het ineens. Ze moesten naar het veld waar ook de eerste formatie lag van dit jaar, hij zag het heel duidelijk voor zich.

Ze arriveerden daar net na middernacht. Robbert had in zijn visioen gezien dat de formatie een heel stuk verder het veld in lag. Ze liepen rechts langs de rand van het veld en na zo’n 100 meter zagen ze de bekende ‘deuken’ in het schijnsel van de maan in het veld liggen. Het bleek een enorme formatie te zijn.
Beiden voelden ze dat ze bekeken werden, alsof ze in de gaten werden gehouden. Maar dit was geen vervelend gevoel, juist heel fijn en welkom.

Robbert voelde een zeer kosmische energie.

De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te maken. Ook is de boer weer op de hoogte gesteld. Deze vindt het geen probleem wanneer de mensen deze laatste formatie bezoeken. Wel is het dan belangrijk dat langs de rand van het veld gelopen wordt. Er zal nog een rood/wit lint gespannen worden dat zal aangeven hoe er gelopen dient te worden. Wanneer mensen dit niet doen, zal de boer zijn land sluiten !

Robbert kreeg in de nacht van 7 op 8 mei de boodschap van deze cirkelformatie door.

De boodschap is dat in deze cirkelformatie vooral de achterste grotere cirkel (waar nog een kleintje in ligt) fungeert als een soort lift naar andere zonnestelsels,. Er zijn in die achterste cirkels ook daadwerkelijk bepaalde buitenaardsen aanwezig. Mensen zouden kunnen voelen dat ze aangeraakt worden. De gehele formatie geeft een bestaand zonnestelsel weer waar bepaalde buitenaardsen verblijven die een groet aan ons geven, het is een zonnestelsel dat twee zonnen heeft. In deze cirkelformatie zit een tijds-poort waardoor bepaalde mensen ineens het gevoel kunnen hebben dat ze in een ander zonnestelsel zijn.

De formatie is zeer emotioneel geladen en heeft een helende werking. Mensen met een pacemaker kunnen beter de achterste grootste cirkel (met het kleine cirkeltje erin) niet bezoeken, omdat daar sterk wisselende magnetische velden kunnen zijn, die soms zeer heftig kunnen zijn en dan weer wegtrekken. Overigens zijn gewasformaties - dus ook deze formatie - verantwoord voor lichaam en geest en kan het nooit kwaad, het is alleen positief en helend. Alleen bij deze formatie en met name in de achterste cirkel moeten mensen met een pacemaker oppassen.

Deze formatie is positief en kosmisch, de formatie werkt ook zeer troostend.

1e Formatie 2015
Waargenomen op: 28 april 2015

In vergelijking met vorig jaar heeft het even geduurd, maar eindelijk het is dan zover...: de eerste formatie van 2015 is ‘geboren’. Robbert had al een tijdje het bekende onrustige gevoel en wist dat het niet lang meer kon duren voordat er weer een cirkel zou ontstaan in zijn omgeving. Tijdens het Symposium ‘Graancirkels, 20 jaar verder’ op 25 april, liet hij sommige mensen al weten dat ze niet lang meer hoefden te wachten.

Op dinsdagavond 28 april, na de lezing die Robbert had gegeven bij Zuiderlicht in Breda, stapte hij in de auto en voelde meteen dat er die avond iets stond te gebeuren. Hij wist dat ze naar het poldergebied moesten in de omgeving van Hoeven. Hij kreeg daarbij een straatnaam door en wel de Koksweg. Maar ook zag hij een spiraalvorm voor zich met daaromheen kleine cirkels.

Toen ze een klein halfuur later arriveerden in het poldergebied vonden ze al snel de formatie. Deze lag in een groot grasveld. De formatie heeft een totale lengte van zo’n 25 meter. Bijzonder was dat er in één van de cirkels nog een mosterdzaadplant rechtop stond (zie foto’s).
Robbert voelt dat deze formatie op het hartchakra inwerkt en dat de cirkels zeer genezend zijn.
Laten we hopen dat de landeigenaar zijn land wil openstellen voor het publiek. Tot die tijd is het beter de formatie nog even niet te bezoeken.

DEZE FORMATIE IS OPENGESTELD VOOR HET PUBLIEK.

Robbert mocht de volgende boodschap bij deze formatie doorkrijgen:

De spiraal, die helemaal naar het midden draait, betekent dat deze formatie mensen tot in het diepst van hun wezen mag raken, en dat het godsbewustzijn van de formatie mensen in staat stelt meer vanuit hun essentie te leven. De cirkels rondom de spiraal en in de rij ernaartoe betekenen dat de verbroedering met buitenaardsen (dus bewoners van andere planeten in andere sterrenstelsels) meer eenheid krijgt, en dat wij vanuit ons diepste ik-wezen makkelijker contact kunnen krijgen met buitenaardse bewustzijnsvormen. Iets dat alleen via het hart en echte liefde mogelijk is.

De spiraalvorm is essentieel, zowel op zielsniveau als natuurwetkundig,. In het universum zijn er allemaal spiraalvormige sterrenstelsels waarin alles naar de kern draait. Ook in het klein, op ons planeetje,  zien we de spiraalvorm regelmatig terug.  Als je op het kruintje van de meeste mensen kijkt zie je dat zelfs het haar daar spiraalvormig naar binnen draait. Het is dan ook de plek waar veel kosmische energie naar binnengaat bij de mens.

Deze spiraalcirkelformatie, staat ook voor de kringloop van de ziel om uiteindelijk tot de kern te komen, het eeuwige leven dat op ons wacht in het land van God.

Robbert kreeg ook nog de boodschap door dat in het komende gewascirkelseizoen mensen aluminiumfolie mogen meenemen, om daarvan stukken ter grootte van een A-viertje of kleiner in de cirkel te leggen. Het aluminiumfolie zal zich direct opladen met helende en genezende energie. Dit opgeladen aluminiumfolie kan gelegd worden op pijnlijke plekken. Eigenlijk is dit een beetje hetzelfde idee als aluminiumfolie onder een piramide leggen. Het aluminiumfolie in de cirkel zal sterker worden opgeladen dan bij een piramide. Later in de zomer mogen er ook weer appels meegenomen worden.

Het is goed om op de foto van deze formatie te mediteren.