Graancirkelarchief

Uitleg kaart
In heel zijn leven heeft Robbert een enorme hoeveelheid graancirkels waargenomen. Het is de bedoeling dat op deze pagina in de toekomst alle formaties gearchiveerd zullen worden om meer inzicht te krijgen in deze waarnemingen. Onderstaand vindt u nu het complete overzicht vanaf 2007.

U kunt de waarnemingen zowel via de kaart bekijken als het alfabetisch overzicht wat hieronder vermeld staat. Daarnaast bestaat ook de optie om via het onderstaande menu een selectie per jaar te kiezen.
19e Formatie 2014
Waargenomen op: 23 november 2014

Al vanaf vrijdagmiddag 21 november had Robbert een onrustig gevoel. Hij had sterk het vermoeden dat er snel weer een graancirkel(formatie) zou ontstaan. Zijn gevoel bleek juist, want in de nacht van 22 op 23 november ontdekte hij deze prachtige formatie in de vorm van een ‘dreamcatcher’ in een veld met Afrikaantjes tussen Bosschenhoofd en Zegge in, direct langs de rijksweg A58.

De landeigenaar werd opgespoord en hij is zo vriendelijk om zijn land open te stellen voor bezoekers. Als u de formatie wilt bezoeken dient u het veld te betreden door het rood/witte lint te volgen. Indien er een geldbox staat kunt u hierin een bijdrage deponeren voor de boer, als dank voor het open stellen van zijn land en ter compensatie voor de eventueel geleden schade aan zijn land.

________________________________________________________________________________

Robbert ging in de nacht van 23 op 24 november rustig zitten voor de boodschap die hoort bij deze formatie.

Hij zag een lichtschip in de vorm van een merkaba (lichtlichaam) boven de formatie hangen, die de formatie energie geeft. Mensen die deze formatie bezoeken kunnen naderhand het gevoel hebben dat ze een tijdreis gemaakt hebben. De energie is zeer liefdevol en sterk. Bepaalde mensen kunnen spontane ontmoetingen hebben in deze formatie met buitenaardsen, maar het is ook mogelijk dat mensen zichzelf ontmoeten in de cirkel, maar dan zichzelf uit de toekomst, en zelfs een conversatie hebben met hun toekomstig zelf.
Ook kreeg Robbert door dat er vreemde dingen kunnen gebeuren met sieraden die mensen dragen. Dat als men bijvoorbeeld een ring draagt, de ring spontaan van de ene naar de andere vinger kan gaan, dat de ring dus ineens om een andere vinger zit.

Het kan ook zijn dat als mensen na een bezoek aan de formatie thuiskomen, dingen in huis verplaatst zijn en/of dingen zoek zijn die dan op een andere plek blijken te liggen. Met kettingen die mensen dragen kunnen ook vreemde dingen gebeuren. Stenen kunnen plotseling van kleur veranderen, er kunnen onverklaarbare knopen in kettingen komen (terwijl deze normaal goed omgedaan is). Mocht  één van deze dingen plaatsvinden, dan betekent dat, dat mensen in de formatie een bewuste of onbewuste innerlijke tijdreis hebben gemaakt en dat deze mensen nu een sprong hebben gemaakt in hun ontwikkeling, dat ze meer aangesloten zijn op de goddelijke bron.
Ook kan het zijn dat de tijd op horloges, die mensen in de formatie dragen, ineens veranderd is (voor of achteruit in de tijd). Het kan ook zijn dat gedragen sieraden ineens spontaan verdwijnen, en daarna weer ergens anders teruggevonden worden. Ook kreeg Robbert door dat er flessen water meegenomen mogen worden in de formatie, het water wordt opgeladen met een enorme trilling. Het water zal het lichaam zuiveren en reinigen en mensen die het water drinken kunnen spontaan verlost zijn van klachten, en hun aura zal enorm groot worden.

Het symbool van deze formatie (dreamcatcher) staat voor het opvangen van onze gedachten, gevoelens en dromen. Maar deze formatie trekt als een magneet ook heel veel gevoelens en gedachten aan van buitenaardsen, zodat we ons meer in eenheid met elkaar kunnen voelen. Je zou deze formatie als een soort tijdreis-ruimteschip kunnen zien, waar je instapt. Het lichtschip dat Robbert boven de cirkel zag - waarvan een plaatje is toegevoegd- kan ook door meerdere mensen boven de formatie gezien worden, en kan zich op foto's van verschillende mensen laten zien wanneer zij foto's maken in deze formatie.

Onderzoekster Nancy Talbott vertelde Robbert, dat dit lichtschip wereldwijd veel gezien wordt op dit moment.

18e Formatie 2014
Waargenomen op: 06 november 2014

In de avond van 6 november kreeg Robbert vanuit het niets een heel blij en onrustig gevoel. Hij werd zich bewust van de aanwezigheid van natuurwezens in zijn woning, wat vrij ongebruikelijk is. Zij probeerden hem iets duidelijk te maken. Ineens wist hij dat hij naar de polder moest en hij zag een grasveld voor zich. Voor zijn geestesoog zag hij een aantal cirkels en hij begon deze te tekenen op een stuk papier. Kort daarna is hij met Roy, die op bezoek was, met de auto vertrokken richting de Palingstraat, want Robbert wist dat ze daarheen moesten. Vlak voordat ze de straat inreden vloog er heel dichtbij een uil voor de auto langs. Uilen lijken de laatste paar keren een rol te spelen bij de formaties rondom Robbert…

Eenmaal aangekomen bij het veld vonden ze de formatie vrij snel omdat de maan in volle glorie aan de hemel stond. Toen ze het veld betraden, ervoeren ze dat beiden alsof ze in een andere wereld stapten. De formatie voelde interdimensionaal. Robbert voelde ook hier weer heel veel natuurwezens, denk daarbij aan elf-achtigen. Ook wist hij dat ze op dat moment ‘bekeken’ werden en in de gaten gehouden door buitenaardsen.

Heel opmerkelijk was dat zowel Robbert als Roy het idee hadden dat ze die avond bijna twee uur in de formatie hadden gestaan, terwijl dit in werkelijkheid slechts een halfuur bleek te zijn. Het was dus alsof tijd en ruimte niet bestaan in deze formatie.

Doordat deze cirkels zijn ontstaan bij volle maan, is de formatie uitermate geschikt om edelstenen en kristallen in op te laden. Het is zelfs mogelijk om dit te doen door een uitgeprinte foto van de formatie onder de stenen te leggen.

De formatie bestaat uit 10 cirkels, is niet echt groot en ligt in gras van slechts 10 cm hoog. De totale lengte van de formatie, van kop tot staart, is 12 meter.

_______________________________________________________________

We hebben een poging gedaan om de landeigenaar te vinden, maar dit is helaas (nog) niet gelukt. We hebben begrepen dat de eigenaar waarschijnlijk in Rucphen woont en dat hij tweemaal per jaar dit veld maait. Toch willen we bekend maken waar het veld zich bevindt op de kaart. De komende tijd zal er namelijk met het perceel niet veel gebeuren. Let wel, het kan drassig zijn…. Mocht iemand in contact komen met de eigenaar of weten wie het is, laat ons dat dan even weten via dit mailadres: contact@robbertvandenbroeke.nl

(Exacte coördinaten; 51.60429168413257, 4.607622027397156)

17e Formatie 2014 (mosterdzaad)
Waargenomen op: 03 oktober 2014

Robbert had al het gevoel dat het nog niet klaar was dit jaar, ondanks dat er rond hem al 16 formaties zijn verschenen in 2014. In de avond van 2 oktober had Robbert bezoek van een aantal mensen. Al tijdens dit bezoek voelde hij een bepaalde onrust, alleen sprak hij dat pas uit nadat bijna iedereen weer was vertrokken. Alleen Stan en Roy waren nog bij hem. Hij wist eigenlijk zeker dat er weer iets stond te gebeuren en toen hij zich openstelde, kreeg hij direct de naam ‘Zwartenberg’ binnen. Ook zag hij voor zijn geestesoog een veld met drie cirkels, waarvan één grote met een ring eromheen.

Roy had nog even geen idee waar hij ‘Zwartenberg’ zou kunnen vinden op de kaart, maar Robbert wist dat dit vlakbij Zevenbergen lag  en liet weten dat daar in het verleden al vaker cirkels waren verschenen. Stan had nog een afspraak, dus die zetten ze eerst thuis af (Stan is al een aantal keer getuige geweest van het ontstaan van cirkels in het bijzijn van Robbert). Roy en Robbert reden door richting Zevenbergen. Onderweg zei Robbert dat hij hoopte dat er weer een uil over het veld zou komen vliegen…..

Het bleek heel donker in de omgeving waar ze moesten zijn. Er waren nauwelijks lantaarns en ze stopten langs een weg waar aan één kant  hele grote bomen stonden. Toen ze uitgestapt waren zagen ze aan de andere kant van de weg een sloot met daarachter een veld waarop mosterdzaad groeide. Ze zochten naar een oversteek om bij het veld te komen. Robbert liet zich weer op zijn gevoel leiden. Ze moesten niet direct het veld in, maar eerst nog een stuk voorlangs naar rechts om vervolgens langs de zijkant van het veld naar achteren te lopen. Na ongeveer 50 meter stopte Robbert. Op dat moment zag Roy dat er iets aan kwam vliegen over het veld, recht op hen af. Het bleek een grote uil te zijn! Alsof deze wilde zeggen: “ HIER is het….”

Robbert wist ook dat dat zo was. De uil was weer verdwenen en Robbert en Roy liepen het veld in precies in de richting vanwaar de uil kwam. Het duurde niet lang voordat ze in een kleine mosterdzaadcirkel stonden. Direct daarachter zagen ze er nog één liggen. Toen ze nog iets verder doorliepen, liepen  ze een soort open zaal binnen, zo leek het. Het mosterdzaad stond zeker zo’n anderhalve meter hoog. Een prachtige grote cirkel, precies zoals Robbert omschreven had toen ze nog thuis waren. De grote cirkel had eigenlijk geen centrum, deze leek een heel stuk opgeschoven te zijn naar de zijkant.  

Robbert voelde een roterende energie die heel fris was en vooral op het hart werkt.

De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te nemen. Ook Ronald Sikking was er met zijn drone om luchtopnames te maken. Hierop is goed te zien dat er inderdaad nog een ring rond de grote cirkel loopt. Veel stengels bleken heel mooi gebogen te zijn vlak boven de grond.

We zijn bezig om de eigenaar van het land te traceren, maar dat is vooralsnog niet gelukt. Als we meer weten dan melden we dat direct.

Mocht Robbert nog een boodschap doorkrijgen bij deze formatie, dan plaatsen we deze vanzelfsprekend hier in het graancirkelarchief.   

16e Formatie 2014 (mosterdzaad)
Waargenomen op: 11 september 2014

In de avond van 10 september kreeg Robbert, vrij onverwachts, een onrustig gevoel. Hij voelde duidelijk een aanwezigheid die met hem in contact probeerde te komen. Ineens wist hij dat er weer iets stond te gebeuren  in de Palingstraat in Hoeven.  Hij zag een veld voor zich waar een aantal cirkels en ringen in lagen, achter elkaar. Roy was op dat moment ook aanwezig. Robbert had Richard Krebber (parapsycholoog, directeur van I.P.A.) beloofd hem te bellen wanneer er weer een cirkel zou verschijnen. Na ongeveer  een half uur arriveerde Richard en zijn ze met z’n drieën richting de Palingstraat gegaan. Daar aangekomen, stopte ze de auto bij een mosterdzaadveld. Dit veld blijkt slechts 300 meter verderop te liggen als het veld waar de ‘Hoefijzer-formatie’ in ligt die een week eerder is ontstaan. Gelukkig stond er een (bijna) volle maan die avond en konden ze de formatie redelijk makkelijk vinden hierdoor. Deze bleek zo’n 50 meter verder in het veld te liggen. Het is een prachtige uitgestrekte formatie met cirkels en halve ringen die achter elkaar liggen. De totale lengte is zo’n 30 meter ongeveer.

Robbert voelde een duidelijke roterende energie en alle drie hadden ze de ervaring dat hun benen heel warm werden. Robbert liet weten dat deze formatie zeer zuiverend werkt en heel fris aanvoelt, waarbij je ziel een soort van gewassen wordt. Richard vertelde dat hij tintelingen in zijn armen en (vooral) handen voelde. Hij ervoer de cirkel alsof je in een ‘energie-voedend veld’ stond. Verder zei hij; ”De energie gaf me een heel licht gevoel in mijn hoofd (vergelijkbaar met als je hoog in de bergen loopt) en er was een moment, dat zo’n 10 seconden duurde, waar het voelde alsof ‘iets mij omhoog trok’. Dat was geen nare of beangstigende ervaring, maar eerder prettig. Ik kreeg het gevoel alsof ik voorzichtig ‘uitgerekt’ werd en daarna ook weer voorzichtig terug in mijn ‘normale’ vorm kwam.”

Bijzonder was ook dat er op een gegeven moment een grote uil  aan kwam vliegen die precies boven de formatie begon te cirkelen, vrij laag boven het veld. Opmerkelijk was dat hij in dezelfde richting vloog als dat het mosterdzaad was neergelegd.…

Mocht Robbert nog een uitgebreidere boodschap doorkrijgen bij deze formatie, dan plaatsen we deze uiteraard hier in het graancirkelarchief.

________________________________________________________________________________

Er is inmiddels ook alweer contact gezocht met de landeigenaar. Deze bleek uiterst vriendelijk te zijn en verleent zijn volledige medewerking. Mocht er nou een geld-box staan, laten we dan gul geven. Dit om wederom andere boeren in de toekomst te laten zien dat het ook op deze manier kan.

Hij liet overigens weten dat het land waarschijnlijk over een week of drie zal worden omgeploegd (i.v.m. groenbemesting). Dit moet gebeuren voordat het mosterdzaad zijn zaden gaat ontwikkelen.

Ook dit keer bedanken we deze boer hartelijk voor het openstellen van zijn land.

15e formatie 2014
Waargenomen op: 03 september 2014

Op 31 Augustus, ’s morgens rond 6 uur, kreeg Robbert in zijn hoofd het beeld door van een hoefijzervormige formatie in de mais. Robbert schreef dit op, maakte er een tekening van en deponeerde deze voorspelling bij Nancy Talbott (zij leidt al jaren het wetenschappelijk onderzoek naar Robbert).

In de nacht van 2 op 3 september kreeg Robbert een onrustig gevoel en hij zag in een flits een veld langs de Palingstraat in Hoeven voor zich. In een visioen zag hij vervolgens hoe een lichtbol met een hoog zoemend geluid boven het veld hing en een grote flits uitstootte. Robbert zag uit de flits een hoefijzervorm, die compleet uit licht bestond, in het veld vallen, waarop Robbert tegen Roy, die op dat moment bij hem was, zei dat ze naar de Palingstraat in Hoeven moesten rijden.

Daar aangekomen bij het veld dat Robbert voor zich had gezien, liep Robbert samen met Roy op zijn gevoel het maisveld in, tussen de hoge maisstengels door. Op een bepaald moment voelde Robbert een warmteschild om zich heen, en kwam in zijn hoofd op dat ze de bestemming hadden bereikt. Toen liepen Roy en Robbert een beetje verder door in het veld en ontdekten inderdaad de hoefijzervorm in het veld. Robbert zag, toen hij omhoog keek naar de lucht, een soort tunnelvorm in zijn helderziende blik en wist dat dit een opening was naar een andere dimensie.

Hij kreeg ook de boodschap door dat mensen in deze cirkelformatie een soort tijdloosheid kunnen ervaren, en ook kreeg hij door dat de cirkel zeer geneeskrachtig is. Robbert voelde dat tussen het mais aan de rand van de formatie verschillende buitenaardse intelligenties waren. Robbert wilt zich de komende dagen openstellen voor de volledige boodschap die bij deze formatie hoort.
_________________________________________________________________________________

De boer heeft wederom zijn land opengesteld voor het publiek.

Er is een donatie-box aanwezig. Wanneer we gul geven, zal dit wellicht ook andere boeren motiveren om in de toekomst hun land open te stellen wanneer er een formatie valt op hun land.

We willen hierbij de boer nogmaals bedanken voor de prettige medewerking.

_________________________________________________________________________________

Update 8 sept.

Inmiddels heeft Robbert een boodschap mogen ontvangen die hoort bij deze 'Hoefijzer-formatie'

Deze formatie brengt mensen terug naar de eenvoud, de natuur en het staat voor de verenging van het dierenrijk dat ook weer één moet worden. Ook voel ik een hele hoge kosmische afstemming, een soort van bezegeling van de liefde met hierboven, met andere sterrenstelsels. Een hele hoge sfeer, de sfeer van de meesters. Er hangt een heilige sfeer in de formatie, een krachtige energie. Ik heb het gevoel dat er later nog een energie bij komt, wellicht naarmate er meer bezoekers in de formatie zijn geweest. Er kunnen door sommige mensen flitsen waargenomen worden in en rondom de formatie, tussen de mais. Bepaalde mensen zullen ook mystieke ervaringen hebben, dat ze een verschijning zien of dat ze het idee hebben dat ze iets weg zien schieten tussen de mais.  Dat zijn eigenlijk de entiteiten die aanwezig zijn. Dat zijn ook echt buitenaardse wezens die hier dan aanwezig zijn, dat voel ik heel sterk.

De formatie kan voelen alsof je op een onbewoond eiland staat. Dat je boven op de top van een berg staat als zijnde een lift waar je in stapt, dat je zo ergens anders heen kunt gaan. Het kan dus goed zijn dat mensen er tijdsverschillen gaan voelen, dat ze zich van andere plekken bewust worden, dat ze sterk telepathisch contact voelen met een dierbare overledene of iemand die nog leeft. Het is ook een plek, de hoefijzer-formatie, waar je heel goed telepathische experimenten zou kunnen doen, een plek om contact te maken met buitenaardse, overledenen en of engelen.

Ik zie ook een groot lijnenspel, alsof de leylijnen in de aarde heel erg geactiveerd worden door het hoefijzer. De interpretatie van de energie van het hoefijzer doet ook iets in het onderbewustzijn van mensen als ze het zien, de foto, maar ook als ze erin gaan. Zeer geneeskrachtig ook. De locatie van de formatie is een zeer exclusief punt, waar je je kunt verbinden met alles. Bijvoorbeeld de landen zijn ineens heel dichtbij, andere planeten, alles eigenlijk. Het is een soort internet waarop je kunt intunen. Het collectiefbewustzijn is er enorm . Het is een mooie plek om te groeien,  om te ontwikkelen. Het is een enorm krachtveld.

De symboliek van de hoefijzervorm is dat wij hier eigenlijk in een tijdscirkel leven, waardoor we heel de tijd hetzelfde rondje draaien. Nu zie je dat de cirkel dus open is gegaan en dat betekent dat tijd en ruimte omgebogen wordt, dat er een opening in komt waardoor we naar een grotere werkelijk gaan, waardoor we daar meer inkomen. Het heeft ook de klassieke vorm van een magneet. Deze formatie trekt ook als het ware totaal nieuw bewustzijn aan, buiten de gecreëerde -en de gevestigde orde die hier bestaat. Het is eigenlijk het ombuigen van tijd en ruimte en daardoor is er ook meer mogelijk. Er kunnen ook echt wonderen gebeuren in deze formatie. Er zullen echt mensen vreemde ervaringen hebben daar, dat weet ik zeker.

14e formatie 2014
Waargenomen op: 16 juli 2014

Dit is de laatste cirkel uit een serie van 3 formaties die in één nacht zijn ontstaan.

Op 10 juli had Robbert voorspeld dat er binnenkort in één nacht drie formaties zouden komen. Hij had deze voorspelling gedeponeerd bij Nancy Talbott (over Skype).

Robbert wist ook dat ze in drie verschillende woonplaatsen zouden verschijnen, en dat ze van bovenaf gezien op de landkaart samen een driehoek zouden vormen.

In de nacht van 15 op 16 juli kreeg Robbert een voorgevoel. Hij zei toen tegen Roy, die op dat moment bij hem was, dat hij het gevoel had dat ze naar Etten-Leur moesten. Robbert kreeg duidelijk een visioen van een cirkel in een maïsveld en hij kreeg de straat ‘Ettensebaan’ door. Dit bleek de eerste cirkel te zijn die ze ontdekte die nacht. Om de foto’s te bekijken van deze maïscirkel, gaat u naar de 12e Formatie 2014 of klik hier.

Toen ze nog bij de maïsformatie waren voelde Robbert heel sterk dat ze naar Roosendaal moesten. (voor dit verhaal gaat u naar; 13e Formatie 2014…). Nadat ze deze Roosendaalse-formatie hadden ontdekt, kreeg Robbert het gevoel dat ze richting Zevenbergen moesten en hij kreeg 'Parallelweg Zuid' door.

Daar bijna aangekomen voelde Robbert een warm gevoel in zijn buik en hij wist dat hij dichtbij was. Hij wilde dat Roy bij een bepaald graanveld stopte; daar stapten ze beiden uit en Robbert zag voor zijn geestesoog een soort transparante energievorm boven het veld in de vorm van een ufo.

Robbert had op de weg naar Zevenbergen duidelijk het beeld doorgekregen van een cirkel met een ring er omheen, deze bleek er ook precies zo te liggen. Bij aankomst in de cirkel werden Robbert en Roy beiden weer erg duizelig. De telefoon van Roy deed hier (net als bij de maïscirkel) weer erg raar.
 

Toen Roy de andere dag foto's ging maken, sloeg ook zijn camera in deze laatste cirkel verschillende keren uit.  De energie in deze cirkel is blijkt dus behoorlijk krachtig.

Roy heeft inmiddels uitgezocht en ontdekt dat de drie formaties samen een gelijkzijdige driehoek vormen (met slechts een minimale afwijking). De zijden van de driehoek zijn zo'n 17 kilometer lang!

______________________________________________________________________________

Maten plus bijzonderheden van deze formatie (in tarwe):

De middelste cirkel heeft een doorsnede van 5 meter. Hierin ligt het graan met de klok mee. De smalle ring die tussen de cirkel en de buitenste ring ligt, heeft een doorsnede van 13,6 meter en is slechts 10 cm breed. Je kunt hier niet doorheen lopen zonder dat je het graan beschadigd ! De buitenste ring heeft een doorsnede van 18,5 meter en is 90 cm breed. In beide ringen ligt het graan tegen de klok in.

______________________________________________________________________________

Van deze laatste cirkel in Zevenbergen heeft Roy de boer kunnen achterhalen en deze wenst GEEN mensen op zijn veld, de cirkel is dus niet toegankelijk.

13e formatie 2014
Waargenomen op: 16 juli 2014

Dit is de tweede cirkel uit een serie van 3 formaties die in één nacht zijn ontstaan.

Op 10 juli had Robbert voorspeld dat er binnenkort in één nacht drie formaties zouden komen. Hij had deze voorspelling gedeponeerd bij Nancy Talbott (over Skype).

Robbert wist ook dat ze in drie verschillende woonplaatsen zouden verschijnen, en dat ze van bovenaf gezien op de landkaart samen een driehoek zouden vormen.

In de nacht van 15 op 16 Juli kreeg Robbert een voorgevoel. Hij zei toen tegen Roy, die op dat moment bij hem was, dat hij het gevoel had dat ze naar Etten-Leur moesten. Robbert kreeg duidelijk een visioen van een cirkel in een maïsveld en hij kreeg de straat ‘Ettensebaan’ door. Dit bleek de eerste cirkel te zijn die ze ontdekte die nacht. Om de foto’s te bekijken van deze maïscirkel, gaat u naar de 12e Formatie 2014 of klik hier.

Toen ze nog bij de maïsformatie waren voelde Robbert heel sterk dat ze naar Roosendaal moesten. Robbert zag in een visioen een cirkelformatie voor zich, bestaande uit een ring en drie cirkels. Robbert zag het gebied voor zich waar eerder dit jaar een formatie in een bloemenveld heeft gelegen, vlakbij een spoorlijn.

Daar aangekomen ontdekten Robbert en Roy deze formatie, precies zoals Robbert die in zijn visioen had gezien. Robbert zag duidelijk een energieveld boven de cirkelformatie hangen en voelde weer veel liefde, en een voorbereiding op iets groters.

Hierna kreeg Robbert het gevoel dat ze richting Zevenbergen en Klundert moesten en hij kreeg "Parallelweg Zuid," door....(lees verder bij 14e Formatie 2014...)

Roy heeft inmiddels uitgezocht en ontdekt dat de drie formaties samen een gelijkzijdige driehoek vormen (met slechts een minimale afwijking). De zijden van de driehoek zijn zo'n 17 kilometer lang!

_____________________________________________________________________________

Maten plus bijzonderheden  van deze formatie (in gerst):

De ring die de drie cirkels -ieder met een doorsnee van exact 3 meter- verbind, heeft een doorsnede van 11,5 meter en is ongeveer 75 cm breed. Al het gerst (zowel in de cirkels als in de ring) lag tegen de klok in. _____________________________________________________________________________

update 19 juli:

Er is contact geweest met de landeigenaar van deze formatie in Roosendaal. Dit blijkt dezelfde te zijn als waar eerder  dit jaar een formatie verscheen in een koolzaadveld. Hij liet ons weten dat het gerst wat er staat zo goed als klaar is om te dorsen.

Daarbij vertelde hij, niet in de buurt te wonen van dit veld, wat het voor hem moeilijk maakt om regelmatig langs te komen om te controleren. Ook ligt dit veld aan een zeer smal weggetje wat parkeren moeilijk maakt. Dit alles bij elkaar heeft hem doen besluiten beter zijn land gesloten te houden voor het publiek.
12e formatie 2014
Waargenomen op: 16 juli 2014

Op 10 juli had Robbert voorspeld dat er binnenkort in één nacht drie formaties zouden komen. Hij had deze voorspelling gedeponeerd bij Nancy Talbott (over Skype).

Robbert wist ook dat ze in drie verschillende woonplaatsen zouden verschijnen, en dat ze van bovenaf gezien op de landkaart samen een driehoek zouden vormen.

In de nacht van 15 op 16 Juli kreeg Robbert een voorgevoel. Hij zei toen tegen Roy, die op dat moment bij hem was, dat hij het gevoel had dat ze naar Etten-Leur moesten. Robbert kreeg duidelijk een visioen van een cirkel in een maïsveld en hij kreeg de straat ‘Ettensebaan’ door.

Onderweg daarnaartoe voelde Robbert dat ze linksaf moesten, een smal zandweggetje in. Daar was inderdaad een maïsveld. Robbert en Roy werden beiden erg duizelig, en de mobiele telefoon van Roy deed raar, het schermpje flikkerde. Ze liepen het veld in en ontdekten inderdaad een prachtige cirkel, waarin de maïshalmen perfect gebogen (en niet gebroken) plat lagen.

Robbert voelde een enorm krachtig energieveld en heel veel liefde. Hij voelde de aanwezigheid van de Yahyels, en duidelijk een liefdevolle goddelijke aanwezigheid van beschermengelen.

Daarna voelde Robbert heel sterk dat ze naar Roosendaal moesten. Robbert zag in een visioen een cirkelformatie voor zich, bestaande uit een ring en drie cirkels. Robbert zag het gebied voor zich waar eerder dit jaar een formatie in een bloemenveld heeft gelegen, vlakbij een spoorlijn... (lees verder bij 13e Formatie 2014...)

Roy heeft inmiddels uitgezocht en ontdekt dat de drie formaties samen een gelijkzijdige driehoek vormen (met slechts een minimale afwijking). De zijden van de driehoek zijn zo'n 17 kilometer lang !

_____________________________________________________________________________

Maten plus bijzonderheden  van deze maïscirkel;

De stengels van het mais waren zeker 2,5 meter hoog. De diameter van deze cirkel is zo'n 7 meter. De stengels lagen met de klok mee tegen de grond aangedrukt….

_____________________________________________________________________________

update 19 juli :

Op deze dag zijn we naar de maïscirkel  geweest om luchtfoto’s te maken, echter bleek deze van bovenaf niet tot nauwelijks zichtbaar te zijn. De maïsstengels hebben zich door de zon alweer flink opgericht waardoor de cirkel bijna niet meer te zien is. Ook is het ons helaas niet gelukt om de eigenaar te achterhalen. Het lijkt ons beter, om eventuele problemen te voorkomen, deze formatie te laten gaan voor het publiek. Hopelijk heeft een ieder hier begrip voor. Gelukkig zijn er nog de foto’s

11e formatie 2014
Waargenomen op: 09 juli 2014

Een aantal dagen geleden vertelde Robbert in een Skypegesprek met Nancy Talbott, dat hij alsmaar het achtsymbool voor zich zag in een formatie. Dit heeft Nancy toen gedeeld met een aantal mensen uit haar omgeving.

In de avond van dinsdag 8 juli werd het visioen van het achtsymbool zo sterk dat Robbert besloot om voor de zekerheid zijn vriend Roy in te lichten en hem zijn kant op te laten komen. Deze arriveerde rond half twaalf.

Het moet iets voor twaalf zijn geweest toen Robbert ineens doorkreeg en wist om welk veld het zou gaan. Hij vertelde Roy dat dit veld ergens tussen Hoeven en Oudenbosch lag. Ze stapten in de auto en gingen op weg.

Bij aankomst op de specifieke locatie zag Robbert boven het veld een energieveld hangen en hij wist dat de formatie zich daaronder zou bevinden. Ze liepen via de spuitsporen het veld in en Robbert voelde al meteen de aanwezigheid van veel helpers en lichtwezens. Al snel stonden ze voor een grote cirkel waarbij duidelijk werd dat het achtsymbool, dat Robbert in zijn visioen had gezien, bestond uit nog rechtopstaand graan. Ook lag er een smalle ring rondom de formatie. Mooi om te zien was, dat deze formatie precies tussen twee spuitsporen lag.

De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te maken van de formatie, wat niet meeviel vanwege de flinke regen. Ook heeft hij de eigenaar van het perceel weten te traceren. Deze was echter niet blij met het nieuws en heeft zéér duidelijk laten weten geen énkele bezoeker op zijn land te willen! Helaas zal deze prachtige formatie dus niet worden opengesteld voor het publiek. We zullen het moeten doen met de foto’s.

Robbert kreeg een dag later een bijzondere boodschap door die hoort bij deze formatie en mocht hierbij ook bijzondere foto's maken. Om deze te kunnen lezen en bekijken gaat u naar het gedeelte Bijzondere gebeurtenissen op deze site.(of klik hier)

10e formatie 2014
Waargenomen op: 26 juni 2014

Al een hele week had Robbert eigenlijk het gevoel dat er weer iets aan zat te komen, alleen had hij niet echt de tijd om zich erop te concentreren vanwege de drukte rondom zijn lezingen en healing-bijeenkomsten. Tot gisterenavond, hij had een avondje rust genomen en nodigde zijn vriend Roy uit. Hij vertelde over zijn gevoel en Roy had ook al het vermoeden dat het niet lang meer zou duren voordat er weer een nieuwe formatie zou verschijnen. Ongeveer een uur later voelde Robbert een duidelijke aanwezigheid. Ineens wist hij het, ze moesten naar Standdaarbuiten, daar stond iets uitzonderlijks te gebeuren…… Hij pakte een schetsblok en tekende een soort oog, met een kruis erin. Boven en onder het oog tekende hij nog wat cirkels, ook aan beide zijkanten stonden er één. Omdat Nancy Talbott altijd om deze tekeningen vraagt voor haar rapporten, zette hij er de tijd en datum bij en maakte er een foto van.

Kort daarna stapten ze in de auto en reden richting Standdaarbuiten. Onderweg vertelde Robbert dat hij ineens aan de driehoek-formatie moest denken van vorig jaar. Toen wist hij ook precies waar hij heen moest. Bij aankomst was de formatie niet te zien vanaf de weg, dus moesten ze het veld in. Robbert liet zich leiden en ze namen het tweede spuitspoor dat het veld inging. Na een flink aantal meters konden ze al wel iets zien liggen in de donkerte. Kort daarna stonden ze in een enorme formatie, zeker voor Nederlandse begrippen. Deze had ook nog eens een heel bijzondere vorm; het bleek een groot ovaal te zijn met in het midden een cirkel. De tekening die Robbert thuis had getekend kwam akelig overeen met hetgeen ze aantroffen. Het kruis dat Robbert had getekend bleek in banen te zijn neergelegd dwars door het ovaal heen. De rest leek als een soort van scheiding, naar buiten te zijn gekamd. Rond de cirkel in het midden stond er nog een brede ring met rechtopstaand tarwe.

Robbert voelde een enorme goddelijke energie. In de banen die er lagen voelde hij heel duidelijk de energie stromen.

Het ovaal heeft een doorsnede van ruim 30 meter. De cirkels variëren van 6,5 tot 1,5 meter in doorsnee.

De boer is direct op de hoogte gebracht en heeft laten weten zijn land ook deze keer weer open te stellen voor het publiek. Hij heeft een geld-box geplaatst bij de formatie. Geef gul aan deze boer, hij is een voorbeeld voor anderen, want hij werkt altijd mee om de mensen een kans te geven formaties te bezoeken die op zijn land vallen.

Hier de GPS coördinaten voor TomTom en/of Garmin, deze leiden je exact naar deze formatie; N51.635559675531205, E4.549364447593689

_________________________________________________________________________

Update 30 juni;

Toen Robbert zichzelf afstemde op deze formatie kreeg hij het volgende door ;

De boodschap is dat mensen voorbereid worden op een uitdijing van God, een verbreding van het bewustzijn. De mensen die deze cirkel bezoeken krijgen een diepere relatie met God, omdat ze meer verbonden worden met het goddelijke waardoor het waarnemend vermogen wordt vergroot. De formatie symboliseert eigenlijk ‘het-alziend-oog’, het oog van God dat alles ziet. Hij maakt een uitdijing in onze horizontale wereld. Het kruis dat er inloopt staat voor God.

De formatie bereidt mensen voor op een enorme transformatie. Het is ook een soort uitdijing van het christusbewustzijn, van het Goddelijke bewustzijn. Het bereidt mensen voor op grotere gebeurtenissen die gaan komen. Er mogen nu ook meer wonderen gaan plaatsvinden, zodat mensen meer de directe relatie met God kunnen gaan voelen, ook wanneer ze deze formatie bezoeken.

Er worden via mij meer dingen gestuurd, waardoor bij de mensen de ogen echt opengaan en het waarnemend vermogen van mensen groter wordt. Mensen die de formatie bezoeken krijgen een dieper innerlijk weten en meer een relatie met het goddelijke. Dit is nu een hele mooie ontmoetingsplaats om opgeladen te worden.

God expandeert zich in deze formatie, hij verbreedt zich. De sluier tussen het goddelijke en de mens wordt ietsje minder (een stuk minder onoverbrugbaar).

Het is een heftige formatie die voor sommige mensen zwaar zal zijn, het kan een druk op het hoofd veroorzaken, eventueel hoofdpijn. Maar uiteindelijk veroorzaakt het genezing, stabiliteit en bewustzijnsverruiming die heel goed is.

Deze cirkel leert ook om te vergeven. Dus wanneer je boos bent op mensen is het goed deze cirkel te bezoeken. Het haalt je uit het denken en brengt je in het voelen en weten.

Hij werkt ook heel fysiek (lichamelijk). Het is een flinke, positieve en dominante cirkel die erg transformerend werkt (machinaal bijna). Het is een behoorlijk energetische fabriek, deze formatie, maar zeer goed.

Op het moment dat mensen de formatie bezoeken snellen natuurwezens toe, Deva's, engelen en zuivere zielen die de mensen willen helpen, ook buitenaardse. Mensen kunnen inzicht krijgen, en wonderbaarlijke ervaringen.

Ook mogen er weer appels meegenomen worden in deze formatie (en de formaties die nog gaan komen), het liefst Jonagold. De appels zullen opgeladen worden met geneeskrachtige, goede (transformerende) energie. Sommige appels zullen gegraveerd worden, er zullen weer tekens in verschijnen. De bedoeling is dat mensen deze appels met schil en al opeten, ze hebben een geneeskrachtige werking. (We zouden het fijn vinden als mensen een foto maken van de gegraveerde appels die in de formaties zijn bestraald en daarna zijn gegraveerd. Deze foto’s kunt u sturen naar: contact@robbertvandenbroeke.nl) 

Het ontstaan van de cirkels en de betekenis ervan is een extra stukje service dat via mijn mediumschap gegeven mag worden. Het is een soort beëdiging, bezegelijking van de kracht van de zin, de wil van God, om in de mensen te leven....

 

Vorige Blz