Graancirkel Archief

"Spelregels" bezoek graancirkel-formatie

Graag willen wij bij u een aantal regels onder de aandacht brengen als u een formatie gaat bezoeken. Dit om eventuele irritaties bij de eigenaren van de betreffende velden te voorkomen.
  • Allereerst dienen we met respect voor het gewas en het land, het veld te betreden.
  • Voorkom enige schade aan het gewas en land.
  • Laat a.u.b. geen afval, peuken en andere zaken achter. Daar ligt niet alleen de boterham van de boer, maar wellicht ook de boterham die later bij u op uw bord verschijnt.
  • Loop in de spuitsporen en in de formatie. Maak geen nieuwe sporen.
  • Houd de formatie in tact, de mensen na u willen ook een gave formatie bekijken.
  • Soms plaatst de boer een bus voor een vrijwillige bijdrage, wilt u dit dan a.u.b. NIET vergeten!!

1e Formatie 2016

09
april
2016

In de nacht van vrijdag op zaterdag 9 april kreeg Robbert zoals altijd een onrustig gevoel. Roy was bij hem en hij voelde dat ze naar het speciale veld met de bijzondere boom in de Palingstraat in Hoeven moesten. Robbert zag in een visioen duidelijk een grote ronde cirkel met vier kleine eromheen. Ze reden er naar toe en vonden de eerste formatie van dit jaar achter de boom. Op dezelfde plek als waar vorig jaar de negende formatie lag.
Robbert voelde de Engel Michael heel dui...delijk en ook zijn er invloeden van (de collectieve over-soul) van Uranus. Net zoals wij hier de natuurwezens hebben op aarde heeft Uranus wezens die niet stoffelijke leven maar zij hebben een duidelijke bezielde verbondenheid en instraling op deze formatie. Het zijn energetische wezens.

Er zijn ook wezens betrokken bij deze cirkel vanuit het Andromeda sterrenstelsel. Dat zijn stoffelijke wezens die aanwezig waren met een UFO.
De formatie voelt zeer authentiek, zeer oorspronkelijk. De energie is heel heilzaam en mensen zullen door deze formatie sterk verbonden worden met waar het echt om gaat in het leven, de Goddelijke oorsprong. De buitenaardsen ufonauten die betrokken zijn bij deze formatie zijn zeer goedwillende wezens die heel nauw verbonden zijn met de Engelen hiërarchieën. De boom fungeert wederom als een soort doorgeef acupunctuur naald voor helende energieën in de formatie.
Ook lijkt het een kopie van een van de allereerste formaties die bij Robbert in 1997 is verschenen. Als mensen bijzondere dingen ervaren, UFO's of buitenaardse zien hoeven ze niet bang te zijn. Het is eerlijk en oprecht en verantwoord voor lichaam en geest.
Robbert voelde 20 jaar geleden al dat Haidakhan Babaji zeer betrokken is bij de graancirkels. Maar hij heeft daar nooit openheid over gegeven. Nadat ze naar de cirkel zijn geweest voelde Robbert dat hij het nu openbaar moest maken. Haidakhan Babaji, overleden in 1984 is heel steunend en via het kanaal, via Robbert wil hij graag mensen licht geven zodat ze aansluiting kunnen vinden bij het Goddelijk bewustzijn. Hij zal nog meer gaan betekenen in de toekomst liet hij weten.

We zijn heel blij dat de boer Jack Verhulst zijn land weer wil openstellen.
Jack liet ons weten dat hij momenteel aan het omschakelen is naar een biologische boerderij. Wij wensen hem alle succes hiermee.
Het land is inmiddels weer afgezet met rood wit lint en ook de donatiebus voor de boer is weer geplaatst. Hartelijke dank alvast voor u bijdrage.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 12 april;

Even een belangrijke mededeling wat betreft de grasformatie.
Boer Jack Verhulst heeft het dringende verzoek aan de mensen om geen honden (en andere huisdieren) mee te nemen in de formatie. Dit omdat er dan een kans bestaat op een bacteriële besmetting doordat er mogelijk ontlasting van de dieren in het gras terecht komt. Het gras is later bestemd als voer voor de koeien. Wil iedereen hier rekening mee houden?
Hartelijk dank hiervoor.