Graancirkel Archief

"Spelregels" bezoek graancirkel-formatie

Graag willen wij bij u een aantal regels onder de aandacht brengen als u een formatie gaat bezoeken. Dit om eventuele irritaties bij de eigenaren van de betreffende velden te voorkomen.
  • Allereerst dienen we met respect voor het gewas en het land, het veld te betreden.
  • Voorkom enige schade aan het gewas en land.
  • Laat a.u.b. geen afval, peuken en andere zaken achter. Daar ligt niet alleen de boterham van de boer, maar wellicht ook de boterham die later bij u op uw bord verschijnt.
  • Loop in de spuitsporen en in de formatie. Maak geen nieuwe sporen.
  • Houd de formatie in tact, de mensen na u willen ook een gave formatie bekijken.
  • Soms plaatst de boer een bus voor een vrijwillige bijdrage, wilt u dit dan a.u.b. NIET vergeten!!

1e Formatie 2015

28
april
2015

In vergelijking met vorig jaar heeft het even geduurd, maar eindelijk het is dan zover...: de eerste formatie van 2015 is ‘geboren’. Robbert had al een tijdje het bekende onrustige gevoel en wist dat het niet lang meer kon duren voordat er weer een cirkel zou ontstaan in zijn omgeving. Tijdens het Symposium ‘Graancirkels, 20 jaar verder’ op 25 april, liet hij sommige mensen al weten dat ze niet lang meer hoefden te wachten.

Op dinsdagavond 28 april, na de lezing die Robbert had gegeven bij Zuiderlicht in Breda, stapte hij in de auto en voelde meteen dat er die avond iets stond te gebeuren. Hij wist dat ze naar het poldergebied moesten in de omgeving van Hoeven. Hij kreeg daarbij een straatnaam door en wel de Koksweg. Maar ook zag hij een spiraalvorm voor zich met daaromheen kleine cirkels.

Toen ze een klein halfuur later arriveerden in het poldergebied vonden ze al snel de formatie. Deze lag in een groot grasveld. De formatie heeft een totale lengte van zo’n 25 meter. Bijzonder was dat er in één van de cirkels nog een mosterdzaadplant rechtop stond (zie foto’s).
Robbert voelt dat deze formatie op het hartchakra inwerkt en dat de cirkels zeer genezend zijn.
Laten we hopen dat de landeigenaar zijn land wil openstellen voor het publiek. Tot die tijd is het beter de formatie nog even niet te bezoeken.

DEZE FORMATIE IS OPENGESTELD VOOR HET PUBLIEK.

Robbert mocht de volgende boodschap bij deze formatie doorkrijgen:

De spiraal, die helemaal naar het midden draait, betekent dat deze formatie mensen tot in het diepst van hun wezen mag raken, en dat het godsbewustzijn van de formatie mensen in staat stelt meer vanuit hun essentie te leven. De cirkels rondom de spiraal en in de rij ernaartoe betekenen dat de verbroedering met buitenaardsen (dus bewoners van andere planeten in andere sterrenstelsels) meer eenheid krijgt, en dat wij vanuit ons diepste ik-wezen makkelijker contact kunnen krijgen met buitenaardse bewustzijnsvormen. Iets dat alleen via het hart en echte liefde mogelijk is.

De spiraalvorm is essentieel, zowel op zielsniveau als natuurwetkundig,. In het universum zijn er allemaal spiraalvormige sterrenstelsels waarin alles naar de kern draait. Ook in het klein, op ons planeetje,  zien we de spiraalvorm regelmatig terug.  Als je op het kruintje van de meeste mensen kijkt zie je dat zelfs het haar daar spiraalvormig naar binnen draait. Het is dan ook de plek waar veel kosmische energie naar binnengaat bij de mens.

Deze spiraalcirkelformatie, staat ook voor de kringloop van de ziel om uiteindelijk tot de kern te komen, het eeuwige leven dat op ons wacht in het land van God.

Robbert kreeg ook nog de boodschap door dat in het komende gewascirkelseizoen mensen aluminiumfolie mogen meenemen, om daarvan stukken ter grootte van een A-viertje of kleiner in de cirkel te leggen. Het aluminiumfolie zal zich direct opladen met helende en genezende energie. Dit opgeladen aluminiumfolie kan gelegd worden op pijnlijke plekken. Eigenlijk is dit een beetje hetzelfde idee als aluminiumfolie onder een piramide leggen. Het aluminiumfolie in de cirkel zal sterker worden opgeladen dan bij een piramide. Later in de zomer mogen er ook weer appels meegenomen worden.

Het is goed om op de foto van deze formatie te mediteren.