Graancirkel Archief

Diagram
Laatste grote cirkel.
De 'bloem'
Close-up van één van de kleinste cirkels.
Grootste cirkel.
Vorige Blz

"Spelregels" bezoek graancirkel-formatie

Graag willen wij bij u een aantal regels onder de aandacht brengen als u een formatie gaat bezoeken. Dit om eventuele irritaties bij de eigenaren van de betreffende velden te voorkomen.
  • Allereerst dienen we met respect voor het gewas en het land, het veld te betreden.
  • Voorkom enige schade aan het gewas en land.
  • Laat a.u.b. geen afval, peuken en andere zaken achter. Daar ligt niet alleen de boterham van de boer, maar wellicht ook de boterham die later bij u op uw bord verschijnt.
  • Loop in de spuitsporen en in de formatie. Maak geen nieuwe sporen.
  • Houd de formatie in tact, de mensen na u willen ook een gave formatie bekijken.
  • Soms plaatst de boer een bus voor een vrijwillige bijdrage, wilt u dit dan a.u.b. NIET vergeten!!

1e Formatie '11

24
april
2011

Op paaszondag, 24 april. Net na middernacht werd Robbert naar een bepaald veld bij het plaatsje Bosschenhoofd getrokken. Boven het veld zag hij een witgele gloed waardoor hij wist dat hij het veld in moest lopen. Daar trof hij een verse formatie aan in gras, bestaande uit 18 cirkels waarvan de kleinste een doorsnede had van 70 cm. en de grootste 3 meter. De totale lengte was 24 meter.

Robbert voelde al enkele dagen de liefdevolle aanwezigheid van de Heilige Franciscus van Assisi (beschermheilige van de dieren). Ook toen hij het veld inliep was deze aanwezigheid heel sterk.

Meteen kreeg Robbert een prachtige boodschap door: "De mens is niet beter of verder ontwikkeld dan dieren. Dieren hebben dezelfde gevoelens en emoties en worden hierin zwaar onderschat door de mens".

Deze boodschap werd voorafgegaan (2 dagen eerder op 22 april bij Robbert thuis) door enkele prachtige verschijningen op foto's van verschillende dieren en van een monnik. Deze foto's kun je bekijken in de fotogallerie (of klik hier).