Graancirkel Archief

"Spelregels" bezoek graancirkel-formatie

Graag willen wij bij u een aantal regels onder de aandacht brengen als u een formatie gaat bezoeken. Dit om eventuele irritaties bij de eigenaren van de betreffende velden te voorkomen.
  • Allereerst dienen we met respect voor het gewas en het land, het veld te betreden.
  • Voorkom enige schade aan het gewas en land.
  • Laat a.u.b. geen afval, peuken en andere zaken achter. Daar ligt niet alleen de boterham van de boer, maar wellicht ook de boterham die later bij u op uw bord verschijnt.
  • Loop in de spuitsporen en in de formatie. Maak geen nieuwe sporen.
  • Houd de formatie in tact, de mensen na u willen ook een gave formatie bekijken.
  • Soms plaatst de boer een bus voor een vrijwillige bijdrage, wilt u dit dan a.u.b. NIET vergeten!!

11e formatie 2014

09
juli
2014

Een aantal dagen geleden vertelde Robbert in een Skypegesprek met Nancy Talbott, dat hij alsmaar het achtsymbool voor zich zag in een formatie. Dit heeft Nancy toen gedeeld met een aantal mensen uit haar omgeving.

In de avond van dinsdag 8 juli werd het visioen van het achtsymbool zo sterk dat Robbert besloot om voor de zekerheid zijn vriend Roy in te lichten en hem zijn kant op te laten komen. Deze arriveerde rond half twaalf.

Het moet iets voor twaalf zijn geweest toen Robbert ineens doorkreeg en wist om welk veld het zou gaan. Hij vertelde Roy dat dit veld ergens tussen Hoeven en Oudenbosch lag. Ze stapten in de auto en gingen op weg.

Bij aankomst op de specifieke locatie zag Robbert boven het veld een energieveld hangen en hij wist dat de formatie zich daaronder zou bevinden. Ze liepen via de spuitsporen het veld in en Robbert voelde al meteen de aanwezigheid van veel helpers en lichtwezens. Al snel stonden ze voor een grote cirkel waarbij duidelijk werd dat het achtsymbool, dat Robbert in zijn visioen had gezien, bestond uit nog rechtopstaand graan. Ook lag er een smalle ring rondom de formatie. Mooi om te zien was, dat deze formatie precies tussen twee spuitsporen lag.

De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te maken van de formatie, wat niet meeviel vanwege de flinke regen. Ook heeft hij de eigenaar van het perceel weten te traceren. Deze was echter niet blij met het nieuws en heeft zéér duidelijk laten weten geen énkele bezoeker op zijn land te willen! Helaas zal deze prachtige formatie dus niet worden opengesteld voor het publiek. We zullen het moeten doen met de foto’s.

Robbert kreeg een dag later een bijzondere boodschap door die hoort bij deze formatie en mocht hierbij ook bijzondere foto's maken. Om deze te kunnen lezen en bekijken gaat u naar het gedeelte Bijzondere gebeurtenissen op deze site.(of klik hier)