Graancirkelarchief

Het ontstaan van graancirkels nader verklaard

Het graancirkelfenomeen roept veel vragen op. Hoe ontstaan ze? Wie of wat maakt ze? Wat is hun boodschap? Hieronder vertel ik in het kort wat er met me gebeurt vlak voor, en tijdens, het ontstaan van een cirkel(formatie).

De aarde heeft een zenuwstelsel, een netwerk van energiebanen dat voor de meeste mensen onzichtbaar is. Op verschillende plekken zitten er in dat energetische netwerk koppelpunten, een soort trechters waar kosmische energie de aarde ingaat. Het functioneert eigenlijk net als een magneet metaal aantrekt. Door een interactie tussen kosmische en aardse energie ontstaan er graancirkels en symbolen. De energiebanen van de aarde zijn sterk vervuild en verstopt met door de mens (door middel van bijvoorbeeld milieuverontreiniging en oorlogen) veroorzaakte negatieve energie en moeten dus, zeg maar, ‘gedotterd’ worden. Tijdens het schoonmaakwerk ontstaat er in eerste instantie een graancirkel op een koppelpunt. Vervolgens wordt er een liefdevolle energie meegegeven die bedoeld is voor alle levende wezens. De symbolen die tevoorschijn komen, zijn tekenen voor ons onderbewustzijn, een sleutel tot wijsheid om ons spiritueel te ontwikkelen. Na de schoonmaak van het energienetwerk blijven de cirkels achter en kunnen ze door mensen worden bezocht, die daarmee hun energieveld helen of versterken. Na het bezoek aan een graancirkel krijg je vaak inzicht in levensvraagstukken. De energie van de graancirkel heeft ook invloed op het bewustzijn van de mensen in hun eigen omgeving, maar ieder mens bepaalt zelf wat hij of zij met die energie doet.

Al vanaf mijn vijftiende jaar kan ik aanvoelen waar en wanneer er een graancirkel gaat ontstaan (zelf spreek ik liever van een gewascirkel, omdat er niet alleen formaties ontstaan in graan, maar ook in andere gewassen, zoals gras, en zelfs in sneeuw). Het begint altijd met een zelfde soort voorgevoel, vaak al een week van tevoren. Dat gevoel laat zich het beste omschrijven als blij en liefdevol. Naarmate het sterker wordt krijg ik ook beelden door van de omgeving waar de cirkel (of cirkelformatie) ontstaat, soms zelfs straatnamen. Ook kan het gebeuren dat ik doorkrijg hoe de formatie eruit gaat zien. In dat geval maak ik daar meteen een schets van, die vaak sterk blijkt te kloppen met de werkelijkheid. Vaak net na middernacht wordt het zo sterk dat ik weg moet, en ik bel dan altijd een goede vriendin van me die met me mee gaat. Als we in de auto stappen weet ik precies waar we naartoe moeten rijden. Het is een innerlijk weten, ik word er als het ware naar toe geleid. Als ik op de plek aankom ligt de cirkel er vaak al, maar een enkele keer zie ik de cirkels zelf ontstaan. Al verschillende keren heb ik lichtbollen waargenomen op het moment dat de formatie ontstond. Bovendien heb ik samen met Nancy Talbott (van BLT research team inc.), die al ruim 15 jaar wetenschappelijk onderzoek doet naar mij en het graancirkelfenomeen, lichtbollen gefilmd. Nancy is, evenals een goede vriend van me, ook al twee keer getuige geweest van het ontstaan van een cirkelformatie.

Uitleg kaart
In heel zijn leven heeft Robbert een enorme hoeveelheid graancirkels waargenomen. Het is de bedoeling dat op deze pagina in de toekomst alle formaties gearchiveerd zullen worden om meer inzicht te krijgen in deze waarnemingen. Onderstaand vindt u nu het complete overzicht vanaf 2007.

U kunt de waarnemingen zowel via de kaart bekijken als het alfabetisch overzicht wat hieronder vermeld staat. Daarnaast bestaat ook de optie om via het onderstaande menu een selectie per jaar te kiezen.
6e Formatie 2016
Waargenomen op: 21 juli 2016

Woensdag 20 juli omstreeks 23:30 uur kreeg Robbert het bekende onrustige gevoel en wist dat er op dat moment een formatie ontstond.  Hij  vertrok met Roy naar de polder. Hij kon precies de formatie beschrijven op afstand. Hij kreeg beelden door dat het aan het einde van de Palingstraat lag.

Onderweg zag hij voor zijn geestesoog twee cirkels die verbonden waren met een lijn, om de bovenste cirkel een ring met op de ring een kleinere cirkel. Om de onderste cirkel zat een halve sikkel.

Daar aangekomen bij het veld bleek de vorm van de formatie exact te kloppen.
Robbert en Roy bleven een tijdje in de cirkelformatie. Toen ze uit de cirkel liepen om naar huis te gaan voelde Robbert duidelijk een soort elektromagnetische energie. Robbert werd zich naderhand in zijn geest ook nog bewust dat er een buitenaards schip boven de formatie hing in het onzichtbare die de cirkel oplaadde met een sterke positieve helende energie die de cirkelformatie voorzag van een soort download van een goddelijk bewustzijn.

Mensen kunnen ook meer inzicht krijgen als ze de cirkel bezoeken.
In deze cirkel mogen ook weer appels meegenomen worden, hier kunnen positieve en mysterieuze tekens in verschijnen.

De formatie is opengesteld voor bezichtiging, met dank aan boer Fons Lauwerijssen.
De formatie is te vinden in Hoeven aan het einde van de Palingstraat (zie landkaart hierboven)

Note: Hemelsbreed ligt deze formatie slecht op 500 meter afstand van de vorige formatie in Etten-Leur. Dit is te zien op een van de foto’s.

 

5e Formatie 2016
Waargenomen op: 15 juli 2016

In de nacht van 14 op 15 juli voelde Robbert plotseling de drang om naar het ‘speciale’ veld te gaan in de polder. Robbert kreeg thuis duidelijk beelden door van de vorm van een formatie die op dat moment zou ontstaan tussen Hoeven en Etten-Leur in.

Robbert vroeg aan Roy om naar dat veld te rijden. Daar aangekomen wist Robbert even niet goed hoe ze daar moesten komen, het bleek dat ze 2 velden over moesten steken voordat ze bij het betreffende graanveld konden komen. Toen ze bij het graanveld kwamen troffen ze inderdaad exact de prachtige cirkelformatie aan die Robbert in zijn visioen had gezien.

Robbert voelde een hele lichte zachte energie in de cirkel en een soort overkoepelende, beschermende energie erboven. Robbert voelde veel engelen en wezens aanwezig. Hij kreeg duidelijk de boodschap door dat de cirkel een zeer heilzame therapeutische uitwerking heeft op mensen.

Mensen mogen in deze cirkels weer appels meenemen en die kunnen dan gegraveerd worden door de onzichtbare buitenaardse aanwezigheden. Deze cirkel haalt mensen uit het denken en brengt hun dichter naar hun gevoel en intuïtie. Het goddelijke bewustzijn drukt zich sterk uit in deze cirkel en maakt mensen rijp voor contact met bewoners van andere planeten.

De vorm van de cirkel staat voor verbinding met andere sterrenstelsels. Mensen kunnen ook ontmoetingen hebben met buitenaardse bewustzijnsvormen en ufo's kunnen zich materialiseren boven deze cirkels. Mensen hoeven dan niet bang zijn. Robbert adviseert het om het dan wel met camera vast te leggen, zodat het gedeeld kan worden met de buitenwereld. Het is de liefde van god van onze buitenaardse broeders en zusters.

Het veld is opengesteld met dank aan de lieve boer Jack Verhulst. Jack is bezig om zijn bedrijf om te schakelen naar een biologische boerderij. Het is daarom dat de boer wenst dat er geen honden in de formatie komen, dit omdat er anders een kans bestaat op bacteriële besmetting doordat er mogelijk ontlasting van de dieren in het gewas terecht kan komen. Wil iedereen hier rekening mee houden?
Hartelijk dank hiervoor.

De exacte locatie van deze formatie is te zien hierboven op de landkaart.
De straat waar het perceel aan ligt heet Vlaanderbos, dit is officieel in Etten-Leur. Het is een doodlopende straat. Helemaal aan het eind daarvan ligt dit graanveld aan de linkerkant.
Exacte coördinaten;  51.59546493728079, 4.607734680175781
Er is een rood/wit lint gespannen die naar de formatie leidt.
(Denk aan de donatie box.)
Note; Vanaf dit veld is de bijzondere boom te zien op de dijk, vlakbij het speciale veld.
 


 

4e Formatie 2016
Waargenomen op: 04 juli 2016
<span style="font-size:9.0pt;font-family:" new="" "times="" roman";color:#222222;mso-fareast-language:nl"="">

In de nacht van 3 op 4 Juli, kreeg Robbert het bekende voorgevoel. Hij kreeg heel duidelijk het veld van Boer kouters uit Standdaarbuiten door, en hij zag een graancirkelformatie voor zich bestaande uit een grote ring, met een platte cirkel binnen de ring met daarin rechtopstaande graanhalmen in de vorm van het sterrenbeeld Plejaden.

Robbert zag in zijn hoofd het beeld van het sterrenbeeld Plejaden wat in een lichtvorm in het veld geprojecteerd werd, zo is waarschijnlijk de opdruk van de Plejaden -vorm ontstaan in de cirkel. Robbert voelde dat intelligenties van de Plejaden mee hebben geholpen bij het vormen van deze formatie. Toen reed Robbert met Roy naar het veld in Standdaarbuiten.

Daar aangekomen ontdekte Robbert en Roy inderdaad de cirkelformatie exact zoals Robbert het in zijn visioen had gezien. Robbert voelde uit het universum heel veel liefde en wijsheid door zich heen stromen, dit gebeurde op het moment dat hij de cirkel betrad. Robbert voelde dat de bundeling van het goddelijke bewustzijn en die van het collectief bewustzijn van de planeetbewoners van de Plejaden, de cirkel hebben ingestraald.

Door de invloed van deze cirkel komen mensen dichter bij zichzelf, meer bij hun oorspronkelijkheid en authenticiteit. Mensen kunnen zoveel liefde in deze cirkel voelen dat ze niemand meer iets kwaads toe kunnen wensen. In deze cirkels mogen mensen ook weer appels meenemen, die kunnen dan weer door de onzichtbare helpers gegraveerd worden en het kan zijn dat er dan weer tekens verschijnen in de appels. Deze appels hebben dan een heilzame werking.

 

 

 

 

 

 

 

 

3e Formatie 2016
Waargenomen op: 06 juni 2016

In de nacht van 5 op 6 juni, kreeg Robbert een voorgevoel en hele duidelijke beelden door en maakte hij een tekening wat hij in zijn visioen zag. Hij kon duidelijk een graancirkelformatie beschrijven en kreeg de boodschap door dat hij naar een veld moest naast de A17 in Standdaarbuiten.

Robbert kreeg beelden van het veld en hij wist precies waar hij moest zijn. Daarna is hij met Roy naar het veld toe gereden. Daar troffen ze inderdaad een hele mooie formatie aan. Exact zoals Robbert het getekend had. Zowel Roy als Robbert zagen lichtflitsen boven de cirkel. Roy en Robbert zijn nog enige tijd in de formatie gebleven om de energie te voelen en Robbert voelde duidelijk het goddelijke aanwezig in de cirkel.

Robbert voelde veel verschillende buitenaardsen en engelen aanwezig. De energie is zeer rustgevend en liefdevol maar wel zeer sterk. Deze cirkel maakt de sluier tussen de twee werelden dunner, het hiernamaals raakt vooral deze cirkel. Er waren dan ook veel hemelbewoners aanwezig.

Er hangt een sterke energie in de cirkel, dus het zou kunnen zijn dat bepaalde mensen even last krijgen van duizelingen en misselijkheid, maar dit is niet erg en zelfs heilzaam en trekt ook snel weer weg.

De formatie is opengesteld voor publiek en het adres is: Langeweg-noord 1 Standdaarbuiten.

Met dank aan Kees Vermue voor het openstellen van het veld en dank aan Ronald Sikking voor de luchtfoto's.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 7 juni;


Bekijk hier de luchtopnames van deze formatie. Met dank aan Ronald Sikking.

 


 

 

 

2e Formatie 2016
Waargenomen op: 06 mei 2016

In de avond van 6 mei rond 22.30 uur kreeg Robbert zoals altijd het voorgevoel dat er een formatie zou gaan verschijnen. Hij zag deze formatie in zijn hoofd voor zich en maakte hiervan een tekening. Daarna belde hij Roy en samen reden ze naar de Palingstraat. Achter de eerste formatie van dit jaar bleek een nieuwe formatie te liggen in het veld. Later sprak Robbert Nancy Talbott via Skype. Nancy zag wederom een teken verschijnen op het voorhoofd van Robbert.... We weten nog niet wat het precies betekend. Vervolgens zag Robbert een wezen met amandelvormige ogen verschijnen naast Nancy en maakte hiervan een foto.
De formatie heeft een zeer zuivere energie. Mocht Robbert nog een boodschap doorkrijgen dan zullen we deze later plaatsen.
Wederom is deze formatie opengesteld met dank aan boer Jack Verhulst. Ook de donatie bus is weer aanwezig. Een gulle bijdrage stellen we zeer op prijs daar deze boer altijd zijn volledige medewerking verleend.
Wederom gelieve geen honden in de formatie vanwege eventuele bacteriële besmetting.
Het adres is: Palingstraat in Hoeven.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Up-date 8 mei;

Bekijk HIER de luchtopnames van deze formatie (met dank aan Ronald Sikking). 

 

 

 

 

 

1e Formatie 2016
Waargenomen op: 09 april 2016

In de nacht van vrijdag op zaterdag 9 april kreeg Robbert zoals altijd een onrustig gevoel. Roy was bij hem en hij voelde dat ze naar het speciale veld met de bijzondere boom in de Palingstraat in Hoeven moesten. Robbert zag in een visioen duidelijk een grote ronde cirkel met vier kleine eromheen. Ze reden er naar toe en vonden de eerste formatie van dit jaar achter de boom. Op dezelfde plek als waar vorig jaar de negende formatie lag.
Robbert voelde de Engel Michael heel dui...delijk en ook zijn er invloeden van (de collectieve over-soul) van Uranus. Net zoals wij hier de natuurwezens hebben op aarde heeft Uranus wezens die niet stoffelijke leven maar zij hebben een duidelijke bezielde verbondenheid en instraling op deze formatie. Het zijn energetische wezens.

Er zijn ook wezens betrokken bij deze cirkel vanuit het Andromeda sterrenstelsel. Dat zijn stoffelijke wezens die aanwezig waren met een UFO.
De formatie voelt zeer authentiek, zeer oorspronkelijk. De energie is heel heilzaam en mensen zullen door deze formatie sterk verbonden worden met waar het echt om gaat in het leven, de Goddelijke oorsprong. De buitenaardsen ufonauten die betrokken zijn bij deze formatie zijn zeer goedwillende wezens die heel nauw verbonden zijn met de Engelen hiërarchieën. De boom fungeert wederom als een soort doorgeef acupunctuur naald voor helende energieën in de formatie.
Ook lijkt het een kopie van een van de allereerste formaties die bij Robbert in 1997 is verschenen. Als mensen bijzondere dingen ervaren, UFO's of buitenaardse zien hoeven ze niet bang te zijn. Het is eerlijk en oprecht en verantwoord voor lichaam en geest.
Robbert voelde 20 jaar geleden al dat Haidakhan Babaji zeer betrokken is bij de graancirkels. Maar hij heeft daar nooit openheid over gegeven. Nadat ze naar de cirkel zijn geweest voelde Robbert dat hij het nu openbaar moest maken. Haidakhan Babaji, overleden in 1984 is heel steunend en via het kanaal, via Robbert wil hij graag mensen licht geven zodat ze aansluiting kunnen vinden bij het Goddelijk bewustzijn. Hij zal nog meer gaan betekenen in de toekomst liet hij weten.

We zijn heel blij dat de boer Jack Verhulst zijn land weer wil openstellen.
Jack liet ons weten dat hij momenteel aan het omschakelen is naar een biologische boerderij. Wij wensen hem alle succes hiermee.
Het land is inmiddels weer afgezet met rood wit lint en ook de donatiebus voor de boer is weer geplaatst. Hartelijke dank alvast voor u bijdrage.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update 12 april;

Even een belangrijke mededeling wat betreft de grasformatie.
Boer Jack Verhulst heeft het dringende verzoek aan de mensen om geen honden (en andere huisdieren) mee te nemen in de formatie. Dit omdat er dan een kans bestaat op een bacteriële besmetting doordat er mogelijk ontlasting van de dieren in het gras terecht komt. Het gras is later bestemd als voer voor de koeien. Wil iedereen hier rekening mee houden?
Hartelijk dank hiervoor.
 

10e Formatie 2015
Waargenomen op: 10 september 2015

Nadat Robbert een Reading/Healingavond had gegeven in Breda, vertelde hij onderweg naar huis aan Roy dat hij een heel onrustig gevoel had en dacht dat er iets stond te gebeuren. Ineens zag hij in gedachten het beeld voor zich van een bloemenveld met een pictogram erin. Heel duidelijk zag hij een ring met een cirkel in het midden met aan de ring vast nog een grote spiraal. Toen ze dichter bij huis waren wist Robbert ook om welk veld het ging, hier had vorig jaar ook al in de buurt een cirkel gelegen. Aangekomen op die locatie vonden ze inderdaad een bloemenveld (Mosterdzaad). Toen ze uitstapten zagen ze in het midden van het veld een korte flits. Deze leek vanuit de grond te komen. Daarna hing er even een soort oplichtende mist vlak boven het veld, maar deze verdween vrij snel. Ze liepen het veld in en vonden spuitsporen waardoor ze makkelijker richting het midden van het perceel konden lopen. Daar vonden ze precies het pictogram dat Robbert had omschreven in de auto. De energie was voor allebei goed voelbaar.

Misschien dat Robbert nog een boodschap mag doorkrijgen bij deze formatie.
Als dat het geval is, plaatsen we deze uiteraard hier.

De boer is benaderd en gelukkig mochten er wel foto’s gemaakt worden, maar hij wenst verder geen bezoekers op zijn land, hij was hier heel duidelijk in.  Daarom maken we de locatie ook niet bekend van deze formatie. We hopen op uw begrip hiervoor.

 

Michel Koenders, de piloot van de Drone waarmee hij deze prachtige luchtopnames heeft gemaakt, wist ons nog wel iets bijzonders te melden. Hij zei het volgende; “Frappant was dat zodra ik in de buurt van de formatie kwam ik vaak contact en/of beeld en communicatie verloor met de Drone. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ik vloog er op af en net als ik aan de rand van de cirkel kwam verloor ik alles, meerdere keren….”

Ronald Sikking die ook luchtopnames maakt van de formaties rondom Robbert heeft deze ervaringen ook meerdere keren meegemaakt.

 

9e Formatie 2015
Waargenomen op: 31 juli 2015

In de nacht van donderdag 30 op vrijdag 31 juli kreeg Robbert ineens een onrustig gevoel en kreeg heel helder een visioen van de speciale boom die op de dijk vlakbij de Ankh-formatie staat. Hij zag vervolgens dat er een gouden schijf neerdaalde in een graanveld dat zich direct achter de boom bevindt. Hij wist dat zich op dat moment een graancirkel had gevormd. Voor zijn geestesoog zag hij ook dat er nog een soort van sikkel onder de cirkel zat. Hij had het idee dat dit symbool ergens teruggevonden kon worden in de Egyptische oudheid. Wat het precies betekende wist hij nog niet.

Hij vroeg aan Roy, die op dat moment bij Robbert was, of hij samen met hem naar de Palingstraat in Hoeven wilde rijden, waar deze boom staat.

Daar aangekomen voelde Robbert direct de aanwezigheid van iets heel groots. Het voelde liefdevol, oud en heel wijs aan. Ze liepen de dijk op richting de speciale boom. Toen ze er bijna waren zagen ze direct dat er inderdaad iets in het veld was verschenen. Het was goed te zien omdat het die avond volle maan was.  

De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te maken en is er contact geweest met de landeigenaar. Deze heeft zijn land (nog) niet opengesteld. Mocht dit gebeuren, dan melden we dit direct.

Ook vond Roy inderdaad een Egyptische afbeelding waarop een Godachtig wezen te zien is met op zijn hoofd hetzelfde symbool als wat er nu in het veld ligt.

Mocht Robbert nog een diepere boodschap doorkrijgen bij deze formatie, dan plaatsen we deze hier in het graancirkelarchief.   

_______________________________________________________________________________

Update 1-8-2015 ;

Mensen mogen de laatste formatie bezoeken. De boer (Jack Verhulst) is een zeer sympathieke man en heeft hier officieel toestemming voor gegeven. Zijn prachtige bedrijf is aan de rand van Etten-Leur gevestigd (www.vlaanderbos.nl).

Er komt nog een rood/wit lint dat de mensen direct naar de formatie zal lijden. Waarschijnlijk wordt er nog een donatie box geplaatst.  Als u deze aantreft geef dan gul. Deze formatie wordt waarschijnlijk over twee weken gemaaid.   

Hierbij danken wij de boer hartelijk voor het openstellen van zijn land.

_______________________________________________________________________________

Update 5-8-2015 ;

Tijdens een bezoek aan de negende formatie kreeg Robbert de volgende boodschap door :

De achtste en de negende formatie zijn door de speciale boom op de dijk sterk  met elkaar verbonden. De boom fungeert ook bij deze negende formatie als een antenne naar andere zonnestelsels.

Deze cirkel is vooral verbonden met de zon, met de kosmische oversoul ervan, en met de maan. De komende tijd worden heel veel bewustzijnscodes via de maan naar de aarde gezonden, waardoor het collectieve bewustzijn van de mensen positief beïnvloed wordt. Het is dus heel goed om verbinding te maken met de maan wanneer je in deze cirkel bent, maar ook met de zon. Het zal het mannelijke en het vrouwelijke samenbrengen, waardoor het collectieve bewustzijn van de Aarde meer naar het vrouwelijke gaat, meer naar het intuïtieve.

Via de boom zijn er ufo-achtige lichtobjecten aanwezig. Uit de boom komen een soort merkabavormen; ze zijn eromheen aanwezig. Wanneer men hier verbinding mee probeert te maken, zal de boom hierop reageren en wordt zijn aura groter.  De boom is heel blij, en bedankt alle mensen die er naartoe zijn gegaan. De ziel van de boom en de groepen die daar omheen zijn  - want het is een ontmoetingsplaats voor meerdere bewustzijnsvormen - bedanken de mensen voor de eer die ze gebracht hebben aan de boom en voor de erkenning. De boom is heel blij dat hij nu erkend wordt.

De twee formaties zorgen voor een reactivatie van heel veel leylijnen in dit gebied, maar ook van de leylijnen die horen bij de Pyramides in Egypte, en die in Stonehenge. Er vindt dus een soort connectie plaats voorbij tijd en ruimte die op de hele wereld een positieve invloed heeft.

Op het ogenblik wordt de maan gebruikt als een soort zender om nieuwe trillingen, nieuwe frequenties naar de aarde te zenden. Deze zullen direct invloed hebben op mensen en dieren; hierdoor raakt het dierenrijk meer gemengd met het mensenrijk, waardoor mensen liever worden voor dieren en waardoor verschillende diersoorten meer met elkaar samengaan. (Dit is al eerder doorgekomen tijdens de Goede Vrijdagboodschap van dit jaar.)

In deze cirkel zit heel duidelijk een sterrenpoort. Het kan heel goed zijn dat mensen ineens engelachtige figuren zien, of buitenaardse wezens. Deze kunnen allerlei vormen hebben. Deze sterrenpoort fungeert ook als een soort tijdspoort. Het kan zijn dat mensen ontmoetingen hebben met het verleden, maar ook met de toekomst. Mensen kunnen zichzelf gaan ontmoeten, hoe ze zullen zijn in een volgende incarnatie. Het klinkt misschien apart, maar dit kan echt. Mensen kunnen hele vreemde ervaringen hebben in de cirkel. Mensen kunnen zichzelf bijvoorbeeld terugzien in een vorig leven. Wederom een sterke regressiewerking, net als in de zesde formatie van dit jaar.

De energie is heel ‘goud’ in deze formatie. Het is een vrouwelijke cirkel en hij wordt ook bewaakt door een vrouwelijke persoonlijkheid. Er is een sterke connectie met (de godin) Isis, en ook met (de ster) Sirius. En ook letterlijk met de intelligenties die op een planeet bij de ster Sirius leven.

Hele oude reizigers, die vroeger door onze voorouders Goden genoemd werden, die in bepaalde ruimteschepen onze aarde hebben bezocht, zijn ook aanwezig bij deze formatie. Erich von Däniken sprak hierover in zijn boeken.

De cirkel is  sterk helend en heeft een hele mooie energie. Er zijn heel veel natuurwezens aanwezig (deze komen vooral vanuit de struiken die verderop de dijk staan). Zij werken enthousiast mee aan dit proces.

Leuke anekdote:  Wat veel mensen niet weten is dat op het veld, waar nu deze graancirkel ligt, Robbert in 1996 voor het eerst een formatie heeft zien ontstaan. Hij vertelt hierover in zijn lezingen.  Dit bleek het begin van een nieuw tijdperk te zijn, want in de jaren daarna verschenen er telkens tientallen formaties in zijn directe omgeving.  Inmiddels praten we over ruim 200 formaties die een directe verbinding lijken te hebben met Robbert.

_______________________________________________________________________________

Update 11-8-2015 :

9e Formatie blijft voorlopig open voor het publiek.

De boer Jack Verhulst is op ons voorstel ingegaan om de formatie te behouden, ondanks dat het tarwe rijp is om te dorsen. Hij zal om de formatie heen maaien. Op deze manier wil hij de mensen die nog geen tijd hebben gehad om de formatie te bezoeken, toch nog een kans geven dit te kunnen doen.
Voor zover wij weten is dit uniek in de wereld en wij willen hem hiervoor dan ook ongelooflijk bedanken.

Update 29-8-2015 :

Lars Scheve, een vakfotograaf (www.larsscheve.nl), heeft een mooie filmcompilatie van de 9e formatie gemaakt. Deze is HIER te bekijken.

8e formatie 2015
Waargenomen op: 15 juli 2015

Al een week had Robbert het gevoel dat er weer een formatie zou verschijnen. Daarbij ging zijn gedachte in eerste instantie uit naar het veld waar eerder dit jaar het Ankh-symbool op was verschenen. Hij had het gevoel dat het nog niet helemaal af was. Zeker ook omdat hij in gedachten toen al het Ohm-teken voor zich had gezien. 

In de nacht van 14 op 15 juli werd het gevoel heel sterk en hij zag ineens een grote ring van allemaal cirkels voor zich, en het Ohm-teken. Hij wist toen zeker dat er weer een formatie zou gaan ontstaan en besloot om naar de polders te gaan. Eerst ging hij naar het veld in de Palingstraat, waar het Ankh-teken was verschenen. Daar aangekomen werd zijn aandacht toch ineens naar een ander gebied getrokken.

Het moet iets na twaalf uur zijn geweest toen hij aankwam bij een veld waar nog niet eerder cirkels op waren verschenen. Vanaf de weg was niets te zien. Robbert liet zich leiden door zijn gevoel en een paar minuten later stond hij middenin het veld en ontdekte een enorme ring van allemaal aaneengeschakelde cirkels. In totaal zijn het maar liefst 30 cirkels variërend met een diameter van 1,5 t/m 5,5 meter.

Het Ohm-teken bleek ook in het veld te liggen, vlakbij de ring.

De volgende dag zijn er foto’s gemaakt en is er contact geweest met de boer. Helaas bleek deze niet blij met de cirkels en hij wenst dat er ook NIEMAND meer op zijn land komt! Hij was hier héél duidelijk in. Dus helaas blijft deze prachtige formatie gesloten voor het publiek. Gelukkig zijn er nog de foto’s en Robbert voelt heel duidelijk dat het kijken daarnaar ook al een bepaalde werking geeft voor het onderbewustzijn.

Robbert voelt dat op de avond dat deze formatie is ontstaan ook de Ankh-formatie weer opnieuw is opgeladen. Mensen mogen en kunnen ook weer appels en flessen water meenemen naar de Ankh. Deze worden dan opgeladen en daarna zullen er weer appels gegraveerd worden.

Inmiddels heeft hij een uitgebreide boodschap mogen doorkrijgen bij het Ankh-teken. Deze zal zo snel mogelijk geplaatst worden.  

Robbert kreeg nog bij deze formatie door dat het ohm-teken voor de eerste klank staat die god voortbracht in het universum. Het ohm-teken staat ook voor het eeuwige leven dat boven het stoffelijke universum staat. Het is zeer goed om op de foto's van deze formatie te mediteren.

______________________________________________________________________________

Update 31 juli 2015 :

luchtopnames en foto's van de 8e formatie. Met dank aan Michel Koenders voor de opnames en het monteerwerk door zijn zus Miranda.

U kunt de video HIER bekijken.

 

7e Formatie 2015
Waargenomen op: 04 juli 2015

Al een aantal dagen voordat deze formatie verscheen liet Robbert zijn omgeving weten dat hij alsmaar aan het Ankh-symbool moest denken. Telkens zag hij het met zijn geestesoog voor zich. Ook Nancy Talbott (van BLT-research) bracht hij hiervan op de hoogte.

Nadat hij op 3 juli terugkwam van een lezing die hij had gegeven in Breda, overviel hem bij thuiskomst een zeer onrustig maar blij gevoel en zag hij weer heel duidelijk het Ankh-teken voor zich. Hij wist toen dat dit symbool zou gaan verschijnen in een graanveld. Alleen nog niet precies waar. Het was die avond broeierig warm en hij besloot om zich eerst even wat op te frissen. Het moet rond 01:00 uur geweest zijn toen hij ineens de ingeving kreeg dat hij naar de Palingstraat in Hoeven moest. In gedachten werd hij naar een veld getrokken waarop al eerder cirkels waren verschenen.

Niet lang daarna arriveerde Robbert samen met Roy, die vanwege Robberts ‘onrust’ nog bij hem was gebleven, bij het betreffende veld. Vanaf de weg was nog niets te zien. Ze liepen daarom door de spuitsporen het veld in. Robbert liet zich leiden door zijn gevoel. Eerst vonden ze twee cirkels in het veld, maar Robbert wist dat er nog meer moest zijn. Ze liepen verder door de spuitsporen en na zo’n 40 meter stonden ze in een prachtig groot Ankh-teken.

De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te maken. Hierbij ontmoette hij de boer, Fons Lauwerrijsen (zie foto’s), een hele vriendelijke boer die zijn land graag openstelt voor het publiek. Hij heeft een geldbox geplaatst, dus laten we zijn gastvrijheid belonen.

Robbert verwacht nog wel een boodschap bij deze prachtige formatie. Wanneer deze bekend is plaatsen we deze uiteraard hier in het graancirkelarchief.

_______________________________________________________________________________

Update 17 juli :

Robbert voelde dat op de avond dat de 8e formatie is ontstaan ook de Ankh-formatie weer opnieuw is opgeladen. Mensen mogen en kunnen ook weer appels en flessen water meenemen naar de Ankh. Deze worden dan opgeladen en daarna zullen er weer appels gegraveerd worden.


Update 18 juli :

Videoboodschap waarin Robbert vertelt over wat hij bij de Ankh-formatie doorkrijgt. Bekijk deze HIER

Vorige Blz