Foto's

Voorbeelden van Geleende Afbeeldingen

16
foto's

 

Op deze pagina laten we wat voorbeelden zien van ‘geleende’ afbeeldingen.
Dit onderwerp wordt wat verder uitgediept in de rubriek  Bijzondere gebeurtenissen, maar hier volgt nog even een korte uitleg;

De energie of bewustzijnsvorm die door wilt komen wanneer Robbert foto’s maakt, kiest een vorm uit ‘Het Veld ’ (de Akasha kronieken of de bibliotheek van het Universum). Dit omdat de frequentie van deze bewustzijnsvormen zo hoog is dat ze de vorm ontstegen zijn.

Overledenen bijvoorbeeld kiezen een beeld waarmee ze zichzelf identificeerden in dit leven. Een foto zoals ze graag herinnerd worden.

Het geen de energieën duidelijk proberen te maken met de ufo afbeeldingen, is waarschijnlijk dat wij ufo’s associëren met, een ‘andere wereld’.
Op deze mannier maken ze duidelijk dat er naast onze wereld zoals wij die kennen, nog veel meer is. Dat wil niet zeggen dat het niets met buitenaardse te maken heeft, het woord spreekt immers voor zichzelf.

Hiernaast tonen we eerst de gebruikte afbeelding die we (soms op internet, en soms in iemands privealbum) gevonden hebben. Daarna de foto die Robbert gemaakt heeft gekoppeld aan die afbeelding in de juiste verhouding.
 

Zie ook http://www.bltresearch.com/robbert/apparition1.php (over geleende beelden)

Albert Heijn
Albert Heijn stierf op 13 jan. '11
Robbert fotografeerde hem in zijn praktijk op; 22 feb. '11
De engel
De Engel foto.
Nancy naast haar overleden broer Bill.
Op deze afbeelding (gevonden in foto album van Nancy) is Bill 46j.
Overleden broer van Nancy Talbott.
Bill stierf op 66 jarige leeftijd. Op 8 aug. '07 maakte Robbert deze foto.
Saint Francis of Assisi
Saint Francis in combinatie met Robbert's foto.
Vorige Blz