Foto's

UFO's 2009 / deel 2

23
foto's

 

Alle foto’s die hier getoond worden zijn met het toestel van Nancy Talbott gemaakt, zij is inmiddels een erkend graancirkel onderzoekster uit Amerika en doet al ruim 12 jaar wetenschappelijk onderzoek naar Robbert. Ook is zij al een keer getuige geweest van het ontstaan van een cirkelformatie in het bijzijn van Robbert. Unsolved mysteries maakte een reconstructie film hiervan die te bekijken is in de rubriek; In de media.
In het graancirkel seizoen van 2009 bracht Nancy een bezoek aan Robbert, met als resultaat zo’n 90 foto’s met daarop div. verschillende ufo verschijningen.

Het merendeel van deze foto’s maakte Robbert in de 1e formatie die in Standdaarbuiten lag. Het Engelstalige rapport hiervan kun je vinden op Nancy haar eigen website;                            www.bltresearch.com,UFO photos Part 4

Op de laatste avond dat Nancy in Nederland was, wist Robbert nog eens 9 bijzondere foto’s te maken. Dit gebeurde in de (inmiddels gerooide) 5e formatie in Zevenbergen.
Een aantal keren verscheen er een groot hart op de foto en als je goed keek, zag je in de laatste vier een ufo zitten.
De boodschap hierbij spreekt eigenlijk voor zich;     ‘Wij komen in Liefde’

Voor degene die kunnen accepteren dat al de gebeurtenissen rond Robbert echt zijn, zou Robbert graag -wat hij geloofd vanuit zijn hart- iets willen vertellen wat van groot belang is voor ons allemaal om te begrijpen.

- dat de mensen op aarde “slapende zijn” en dat “zij (wij) zelf hun (onze) eigen werkelijkheid bepalen” -  Ons begrip van de realiteit klopt niet met de werkelijkheid en trekt ons alleen maar naar beneden.
Het is tijd voor ons om “volwassen te worden” en te beginnen met “echt” te gaan leven.
Het is tijd om de kracht van de liefde te gaan gebruiken als belangrijkste ingrediënt in onze levens.

Foto nr.1 van 6
8 augustus '09, Zevenbergen.
Foto nr.2 van 6
8 augustus '09, Zevenbergen.
Foto nr.3 van 6
8 augustus '09, Zevenbergen.
Foto nr.4 van 6
8 augustus '09, Zevenbergen.
Foto nr.5 van 6
8 augustus '09, Zevenbergen.
Eerste foto uit een reeks van bijna 70 foto \\\'s !
3 augustus '09, Standdaarbuiten.

3 augustus '09, Standdaarbuiten.

3 augustus '09, Standdaarbuiten.
Vorige Blz