Foto's

Tekens en Symbolen

23
foto's

 

Het afgelopen jaar (2012) leek in het teken te staan van ‘tekens en symbolen’.
Dit begon op 7 april, de dag na Goede Vrijdag. Robbert ervoer duidelijk de aanwezigheid van Gods liefde. Robbert maakte een foto met de zelfontspanner en er verschenen negen symbolen rondom hem plus een hart met daarin de planeet aarde. (eerste foto)
Rond deze speciale dag ervaart Robbert al jaren steeds weer iets bijzonders, meestal ontvangt hij dan een boodschap die bedoeld is voor de gehele mensheid. Een uitgebreid verslag van deze laatste keer kunt u hier lezen. 

In de velden verschenen dit jaar ook diverse tekens en/of symbolen die gekoppeld waren aan of verwerkt in de formaties. Deze laten we hiernaast zien doormiddel van een foto van het desbetreffende teken of symbool in combinatie met het diagram wat bij die formatie hoort. Vervolgens hebben we al de symbolen uit de formaties nog een keer bij elkaar gezet.

Een ander nieuw fenomeen dit jaar, waren de tekens die op Robberts lichaam verschenen. Dit gebeurde vaak vlak nadat er een formatie was ontstaan. Er verscheen dan een teken op zijn voorhoofd en soms ook nog één op zijn borst.
Ook hier is een uitgebreid verslag van te vinden in de rubriek ‘Bijzondere gebeurtenissen’. Klik hier om erheen te gaan. Hierin wordt ook van sommige symbolen hun verklaring en/of betekenis gegeven.

Hiernaast laten we eerst de originele foto zien met daarna dezelfde foto maar met meer contrast, zodat het teken duidelijker zichtbaar wordt.
Ook staat dan linksboven in de hoek het teken nogmaals in het wit weergegeven.
Als laatste hebben we ook al deze verschenen tekens nog eens bij elkaar gezet voor een duidelijk overzicht.

Foto gemaakt één dag na Goede Vrijdag.
7 april 2012
De negen religieuze symbolen, met hun betekenis.
3e formatie 2012 (Ankh)
Dit symbool staat voor geestelijke onvergankelijkheid.
4e formatie 2012 (krul)
5e formatie 2012 (Christus kruis)
10e formatie 2012 (onbekent symbool)
12e formatie 2012 (Ummo symbool)
Al de symbolen uit de formaties van 2012 bij elkaar.
Vorige Blz