Foto's

John Lennon

16
foto's

 

In december 2010 bracht William Gazecki een bezoek aan Robbert.
William is regisseur en filmmaker. Onder anderen bekent van de documantairefilm; ‘Crop Circles: Quest For Truth’. Voor meer van zijn werk kijk hier; www.williamgazecki.com

Het was12 december in de middag toen Robbert een sterke aanwezigheid voelde doorkomen. Ze waren samen op dat moment bij zijn ouders thuis. William pakte zijn filmcamera en liep met Robbert mee naar de overloop, want daar was het gevoel het sterkst aanwezig.
William zette zijn camera aan en Robbert begon met het maken van foto’s. Terwijl hij dit doet krijgt hij de naam John door en voelde tegelijkertijd een sterke buitenaarse aanwezigheid. Robbert kijkt terug op zijn camera en ontdekt dat er van alles op staat. Dit terwijl William nog steeds aan het filmen is.
Het blijkt een duidelijke afbeelding van John Lennon te zijn die ze zien, maar die tussendoor verandert in een buitenaardse.
Dit is niet zo gek als je de geschiedenis bestudeerd van John Lennon.
Het zou zo zijn dat hij ooit een ontmoeting heeft gehad met buitenaardse. Als je hier meer van wilt weten, lees dan The Night Aliens Called On John Lennon’.
Een aantal van de foto’s die hij toen maakte kun je hier naast bekijken.

Compleet overzicht van deze foto serie.
Vorige Blz