Foto's

Gegraveerde appels, (2014)

43
foto's

Net zoals vorig jaar kreeg Robbert ook deze keer door dat wanneer mensen de formaties bezochten, ze appels mee konden nemen om deze te laten opladen in de cirkels. Bij sommige mensen zouden er dan graveringen in kunnen verschijnen. De bedoeling is dat deze appels worden opgegeten, want deze bezitten een helende werking voor de persoon  waarbij de gravure ontstaat.

We hadden gevraagd of mensen foto’s wilden maken van deze appels. Op deze manier kunnen andere mensen zien dat de voorspelling die Robbert deed rondom deze gegraveerde appels, ook daadwerkelijk uitkomt.

Nadat de 11e formatie was ontstaan met het achtsymbool, wist Robbert dat er nu appels zouden komen met dit 8-teken erin. Ook dit bleek te kloppen.
(Het aantal verschijningen van het 8-symbool bleek echter zo vaak voor te komen, dat we gekozen hebben hier een aparte sectie voor in te richten in de fotogalerie, om erheen te gaan klik HIER)

Enkele van deze appels hebben niet in een cirkel gelegen, maar dan bleek er wel een sterke connectie te zijn tussen de persoon in kwestie en Robbert, of was er een sterke wens om naar de formaties te gaan, maar bleek dit bijvoorbeeld  niet mogelijk….

Hiernaast kunt u foto’s van appels bekijken die wij dit jaar hebben mogen ontvangen naar aanleiding van onze oproep.

Mochten er nog meer mensen zijn  die dit jaar een gegraveerde appel hebben ontvangen in relatie met Robbert, laat het ons weten of maak er een foto van. We kunnen deze er hier dan eventueel bij plaatsen.