Foto's

Gegraveerde appels (2013)

24
foto's

Op 21 juli (2013) ontstond de 5e Formatie van dit jaar. Robbert kreeg toen duidelijk door dat mensen appels mee zouden kunnen nemen naar deze formatie en deze, tijdens het bezoek ervan, erin te leggen. Op deze manier zouden de appels ‘opgeladen’ worden en werd de graancirkel-energie als het ware gevangen. In sommige gevallen zouden er dan zelfs, als bevestiging,  graveringen kunnen ontstaan op de schil, zo werd voorspeld door Robbert.

Tijdens bezoeken aan de formaties werd aan Robbert verteld dat sommige mensen inderdaad gegraveerde appels thuis hadden die eerst in de formaties hadden gelegen. Dit zorgde ervoor dat we op 11 augustus een oproep plaatsten op de website aan iedereen die een dergelijke ervaring had gehad en dat met ons wilde delen. We kregen aardig wat reacties en hier laten we een aantal van de foto’s, met het verhaal erbij, zien.

________________________________________

Anneke de Klerk  uit Oudenbosch stuurde ons een aantal foto’s van in totaal drie appels. Deze had ze meegenomen naar de 5e,6e,7e, en 8ste graancirkel-formatie. Thuis ontstonden er al deze figuren op en dat ging een aantal dagen zo door. (foto’s; 1 t/m 6)

Op 24 juli bezocht M.P. uit Tilburg de formaties aan de Palingstraat in Hoeven. Zij had toen vier appels bij zich en deze hebben een tijdje in één van de cirkels gelegen. Twee weken later ontdekte ze op één van de appels een flinke gravering. Op de andere drie waren wat kleinere graveringen ontstaan. (foto nr. 7 en 8 laten de grotere gravering zien)

De gegraveerde appel op foto nr. 9 is afkomstig van Jacqueline Taalman uit Bergen op Zoom Zij heeft deze appel tot twee keer toe meegenomen naar de formaties in de Palingstraat en die langs de A17. Ze vertelt zelf het volgende hierover; “Het ziet er anders uit dan een rotte vlek. Een rotte vlek wordt steeds groter, deze bruine vlekken blijven hetzelfde van grootte, week na week.”

Linda Martens uit Oudenbosch heeft meerdere keren de formaties bezocht en ook zij heeft gehoor gegeven aan de oproep om appels mee de cirkels in te nemen. Op één ervan verschenen diverse prachtige tekens. Zij stuurde ons een filmpje waarop deze appel te zien was. (foto 10 t/m 12 zijn uitsneden uit dit filmpje)

Bijzonder genoeg verscheen er bij een hele goede vriendin van Linda Martens ook diverse tekens in twee appels. Echter, deze appels waren geen enkele keer in een formatie geweest. Wel vind haar vriendin al deze materie interessant, maar toch ook nog net iets te spannend. Het lijkt wel alsof ‘ze’ willen zeggen; “Je hoeft niet bang te zijn.” (foto nr. 13 t/m 16)

Ook bij dhr. R.K. uit Arnhem verschenen er gegraveerde appels in zijn fruitschaal, dit terwijl hij nog geen bezoek had gebracht aan de cirkels rondom Robbert. Wel was de interesse en intentie er om dit te gaan doen, maar de grote afstand weerhield hem er steeds van. Zelf schrijft hij er het volgende nog over; “Ik heb één appel opgegeten en het grappige is, dat de appel niet rot is van binnen maar meer het gevoel geeft dat er een bepaalde energie in zit. Er is één foto waarbij de appel is doorsneden zodat men kan zien dat het een gravering is en geen rotting van binnen uit, immers is het van binnen nog gaaf.” (foto nr.17 t/m 20)

Kore Bousie uit Gorinchem stuurde ons twee foto’s van een appel waarbij ze graveringen ontdekte op de dag voordat ze naar de formaties ging. Het eerste symbool ontdekte ze op 4 augustus (foto nr. 21), en drie dagen later verscheen er een tweede symbool (foto nr. 22).

Ellen Gomis uit Hoeven had al een tijdje een appel in haar auto liggen om deze mee te nemen naar één van de formaties in haar woonplaats. Het was er nog niet van gekomen, maar op 15 augustus ontdekte ze dat deze appel twee prachtige graveringen had (foto nr. 23). Op 26 augustus ontdekte ze nog een gegraveerde appel, dit keer bij haar thuis (foto nr. 24).

 

foto nr. 1
foto nr. 2
foto nr. 3
foto nr. 4
foto nr. 5
foto nr. 6
foto nr. 7
foto nr. 8
Vorige Blz