Foto's

Foto's met Dr.Roll's camera

16
foto's

 

Zoals te lezen bij Nieuws op deze website, bracht de Amerikaanse Parapsycholoog Dr.William Roll samen met Nancy Talbott in oktober 2008 een bezoek aan Robbert van den Broeke. Dr.Roll was in Nederland voor een professionele conferentie op de Universiteit van Utrecht. Nancy had geregeld dat hij hiervoor nog een kort bezoek kon brengen aan Robbert, omdat ze vond dat hij beslist deze bijzondere jongen persoonlijk moest ontmoeten. Het bezoek duurde slechts twee dagen, voldoende om Roll te overtuigen van Robbert ’s echtheid.

Al de bijzondere foto’s die hiernaast te zien zijn, zijn gemaakt met de camera van Dr.Roll, die in de meeste gevallen naast Robbert stond tijdens het fotograferen, en hem geen seconde alleen liet.

Het begon al in de late namiddag op de eerste dag, Robbert ervaarde een sterke 'ufoachtige' aanwezigheid en wist een aantal foto’s te maken met inderdaad een soort ufo erop (aangezien er al een hoop ufo foto’s te zien zijn op deze site hebben we deze hier achterwege gelaten).

Toen het inmiddels donker was geworden verscheen er een nieuw soort "licht anomalie" die Robbert nog nooit eerder had gefotografeerd. Dit zijn de eerste bijzondere foto’s die hiernaast te zien zijn. De avond erna verschenen dezelfde soort afwijkingen nogmaals op de foto.

Ook verscheen er diverse keren, over het gezicht van Robbert, een ander gezicht van een, vooralsnog, onbekend persoon. (Robbert heeft zich aangeleerd, dat wanneer hij aanwezigheid voelt, hij dan soms de camera op zichzelf richt en foto’s begint te maken). Ook deze zijn hiernaast te bekijken.
De eerste keer dat dit gebeurde was op dag één na het avondeten bij Robbert thuis. Maar liefst 24 keer verscheen er een gezicht van een wat oudere man.
Aansluitend op deze serie, fotografeerde Robbert nog eens 15 foto’s van een totaal ander persoon.               De derde en laatste keer dat dit gebeurde, was de volgende dag op het ‘speciale veldje’. Het was toen nog licht en Robbert wist zes foto’s te maken van wederom een onbekend persoon. Ook Dr. Roll herkende deze personen niet, ondanks het feit dat ze op zijn camera verschenen.
Mocht er dus iemand zijn die bij het bekijken van de foto’s één of meer van de personen herkend, zouden we het zeer waarderen wanneer men dit zou melden. Dit kan via het volgende email adres; contact@robbertvandenbroeke.nl

Voor al de verschillende foto anomalieën die Robbert met Dr.Roll’s camera heeft gemaakt en een wat uitgebreider verslag omtrent deze gebeurtenissen, raadpleeg de volgende rapporten, in het Engels, op de BLT Research Team-website:

Part 5 of the “Light Phenomena” Photos Report.

Part 1 of the “UFO” Photos Report.

Part 5 of the “Apparition” Photos Report.


 

Nancy en Dr.Roll samen bij het 'speciale veldje'.
De rug van Nancy waarlangs een blauwe \'licht anomalie\' lijkt te schieten.
Blauwe en roze 'licht anomalie'
Roze 'licht anomalie'
Roze 'licht anomalie' met Robbert in de achtergrond.
Nancy en Dr. Roll bekijken de foto\'s die Robbert zojuist heeft genomen.
De eerste (onbekende) persoon die verscheen op de foto.
Vorige Blz