Foto's

8-symbool als gravering in appels na voorspelling

21
foto's

De 11e Formatie van 2014, met het 8-symbool erin, werd helaas niet opengesteld door de boer, maar Robbert kreeg bij deze mooie formatie toch een bijzondere boodschap door waarbij er op dat moment ook een achtsymbool op zijn voorhoofd verscheen. (Om deze boodschap nog eens te kunnen lezen gaat u naar de rubriek ‘Bijzondere gebeurtenissen’ of klik HIER.)

Iets later -diezelfde avond- kreeg Robbert nog een (extra) boodschap door, deze luidde als volgt;

__________________________________________________________________________________

Als mensen de foto van Robbert’s gezicht  met het 8-symbool erop uitvergroten op hun scherm  en vervolgens op een bord of op een schaal appels leggen van het merk Jonagold,  kunnen er na verloop van tijd tekens in deze appels komen.

Het kan ook een 8 zijn die verschijnt, of een ander symbool. Als er na verloop van tijd niks gebeurt met de appels, bewaar ze dan toch zolang mogelijk want het kan zijn dat er na enige tijd toch nog tekens op komen. In veel gevallen gebeurt dit echter heel snel.

___________________________________________________________________________

Kort hierna ontvingen we veel mailtjes van mensen die dit hadden gedaan waarbij er, soms de volgende dag al, een 8-symbool op was verschenen. Ook kwam het voor dat er enkele dagen later alsnog tekens op verschenen.

Het aantal verschijningen van het 8-symbool bleek zoveel te zijn, dat we gekozen hebben hier een aparte sectie voor in te richten in de fotogalerie.

Hiernaast kunt u de foto’s bewonderen.

Wij danken iedereen die hieraan heeft meegewerkt.
(inzendingen zijn nog steeds welkom)

Vorige Blz