Contact

Robbert van den Broeke, medium

Indien u in contact wilt komen met Robbert dan kunt dit bij voorkeur doen per e-mail.
 
Let wel; dagelijks ontvang hij vele mailtjes en het lukt hem helaas niet om ze allemaal te beantwoorden.
 
Ook krijgt hij nog altijd vele verzoeken voor persoonlijke readings en consulten. Helaas is dit niet meer mogelijk. De mensen die toch graag hulp zouden willen, vragen we om de website en/of facebook-pagina goed in de gaten te houden. Tegenwoordig geeft Robbert weer lezingen en healing-bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten word iedereen aangesloten op de 'bron' waardoor de hulp vanzelf door u heen stroomt. Waar nodig, mag hij dan ook aan sommige mensen wat extra hulp en kracht geven.

In de Agenda op de website vind u een overzicht van de bijeenkomsten die staan gepland voor de komende tijd. Het is ook mogelijk om een 'Duimafdruk-kaartje' aan te vragen voor extra hulp. (ook dit kan via een link in de bovenste balk op de website).
 
Wanneer het gaat om andere verzoeken, zoals het geven van lezingen en/of interviews, proberen we zo snel mogelijk contact met u op te nemen.
 
Bedankt voor het vertrouwen dat jullie in hem hebben en we wensen u veel liefdevolle en spirituele ervaringen toe.

Robbert van den Broeke,

E-mail: contact@robbertvandenbroeke.nl

Zakelijk contact

Verzoeken met een zakelijk karakter zoals bijvoorbeeld medewerking aan radio- en televisieprogramma’s, interviews, workshops, lezingen, presentaties kunnen worden aangevraagd via onderstaand mailadres.

Wij vragen u dit vroegtijdig te doen. In uw aanvraag vermeldt u naam, organisatie, adres, telefoonnummer, email adres en contactpersoon.

Ook vragen wij u om voldoende achtergrondinformatie.
Na ontvangst nemen wij contact met u op.

E-mail: contact@robbertvandenbroeke.nl