Christall


Geschreven
CHRISTALL nr. 82, juli 2014
In deze CHRISTALL o.a.; SAMEN-ZIJN, door Janny Post;    Ieder mens heeft een eigen identiteit die van het grootste belang is om jezelf te kunnen zijn en om je van daaruit gelukkig en waardevol te voelen.....

Geschreven
CHRISTALL nr. 81, april 2014
Robbert kijkt door de vensters van God naar en achter alle levensomstandigheden en het universum. Iedere gebeurtenis op aarde heeft een oorspronkelijkheid. De kern van wat het is, of wat het worden moet. Robbert kijkt daarachter en kan de reden ervan doorzien en verduidelijken.

Geschreven
CHRISTALL nr.80, januari 2014
Dit is de tweede editie van het blad ‘CHRISTALL’ dat wordt uitgegeven door Janny Post in samenwerking met Robbert. In dit januari nummer vertellen Janny en Robbert vooral over ' LICHT '........

Geschreven
CHRISTALL  nr.79,  oktober  2013
In deze uitgave van Christall verteld Robbert onder anderen over de invloed van Nederland ten opzichte van andere landen in de wereld.  Ook gaat hij dieper in op het onderwerp; ‘hersenactiviteit van jongeren in verband met internet’ en verteld hij iets over  ‘inentingen en autisme’. 

Geschreven
'Mens en Goddelijk begaafd'
Janny Post vertelt; Sinds een jaar heb ik contact met Robbert van den Broeke. In dat jaar is er veel gebeurd met hem en met ons. Ik ben met en voor hem een autobiografisch boek aan het schrijven. Daarin staat enerzijds zijn gevecht met het leven op aarde als mens en daarnaast is zijn leven beschreven in alle extreme gebeurtenissen die geen mens begrijpen of volgen kan.

Geschreven
'Rugzak-kinderen', door Robbert van den Broeke
In de april-editie van 2013 heeft Robbert het over dat er in deze tijd veel kinderen zijn met bijzondere gevoelens en gedrag die de maatschappij behoorlijk in verwarring brengt. Deze kinderen worden vaak rugzak kinderen genoemd, zodat ze op scholen worden onderscheiden als kinderen die extra tijd en aandacht vragen.

Geschreven
'Robbert van den Broeke', door Janny Post
In de januari-editie van 2013 wordt onder andere uitgelegd wat er gebeurt wanneer Robbert ervaart dat er een formatie gaat ontstaan, maar ook vooral waarom er voortdurend waarnemingen en andere wonderlijke verschijnselen om hem heen gebeuren die onverklaarbaar zijn en wat de werkelijke reden is waarom hij hier is.

Geschreven
'Sfeervolle liefde', door Robbert van den Broeke
In de oktober-editie van 2012 vertelt Robbert zelf over zijn ervaringen die vaak grensoverschrijdend zijn. Ook maakt hij duidelijk wat zijn WERKELIJKE  boodschap achter alle gebeurtenissen is.

Geschreven
'Robbert de Liefdesbrenger', door Janny Post
In de juli-editie van 2012 verschenen meerdere artikelen over Robbert van den Broeke. In dit tweede deel nemen we een kijkje achter de schermen. Hoe het is om als medium geboren te worden en wat voor effect dit heeft op het aardse bestaan. Hieronder een klein stukje uit haar verhaal; Bij Robbert is er een ongeëvenaarde geestelijke kracht met zijn lichaam mee op aarde gekomen. Daar is hij altijd mee geconfronteerd. Door invloeden vanaf zijn jeugd tot aan zijn volwassenheid, is alles niet altijd vlekkeloos verlopen. Toen hij de positieve kracht had om met zijn boodschap naar buiten te komen, stond Nederland bol van verbazing. De reacties die echter later zijn losgekomen, zijn zo groot geweest, dat vooral het aardse deel van Robbert ernstig beschadigd is.

Geschreven
'Robbert van den Broeke, onbeschoft begaafd', door Janny Post
In de juli-editie van 2012 verteld Janny Post over haar bijzondere ontmoeting die ze had met Robbert toen hij nog maar 12 jaar oud was. Hieronder een klein stukje uit haar verhaal;   Rond 1992 was ik oproepkracht in de “Hondsberg”, een pedagogisch instituut voor kinderen met gedrags-en opvoedingsproblemen. Daar werd me ooit gevraagd door één van de vaste leidsters om even te praten met Robbert, een kind wat dingen zag die anderen niet zagen. Hij was 12 jaar en ik luisterde een uur naar zijn verhalen over aura’s die hij zag, Maria-verschijningen en nog veel meer.

Meest bekeken

CHRISTALL nr.80, januari 2014
16 Dec 2013 | 3889 x Bekeken

CHRISTALL nr. 82, juli 2014
05 Jul 2014 | 3771 x Bekeken

CHRISTALL nr. 81, april 2014
01 Apr 2014 | 3490 x Bekeken

CHRISTALL nr.79, oktober 2013
19 Oct 2013 | 3155 x Bekeken

'Rugzak-kinderen', door Robbert van den Broeke
21 Oct 2013 | 2841 x Bekeken

'Robbert van den Broeke', door Janny Post
21 Oct 2013 | 2783 x Bekeken

'Robbert de Liefdesbrenger', door Janny Post
21 Oct 2013 | 2594 x Bekeken

'Mens en Goddelijk begaafd'
21 Oct 2013 | 2528 x Bekeken