Boek

"ROBBERT, van zorgenkind tot medium"


Het medium Robbert van den Broeke vertelt in dit boek zijn levensverhaal, waarin onbegrip voor zijn paranormale gaven centraal staat.

Robbert beschrijft hoe moeilijk zijn jeugd was, toen niemand zijn paranormale gaven herkende en welke bijzondere ervaringen hij had. Hij haalt bijzondere gebeurtenissen aan, die hem zijn overkomen en vertelt over het ingrijpen van het `Hogere` in zijn persoonlijke leefomgeving. Inmiddels draagt hij met grote overtuiging de boodschap uit dat alleen liefde de aarde en de mens kan redden. Zijn bijzondere, mediamieke talenten zijn nog altijd in ontwikkeling en geven ons inzicht in de andere wereld.

boek
boek
boek
boek
boek

Het boek is gebaseerd op een nauwkeurig documentatie van alle waarnemingen en gebeurtenissen.De documentatie bevat uniek beeldmateriaal van bijzondere en soms extreme verschijnselen die zich in zijn directe omgeving voordeden zoals graancirkels, lichtfenomenen en buitenruimtelijke wezens. Het boek is rijk geïllustreerd met bijzondere foto’s en is een echte aanrader om zelf een kijkje te nemen in de uitzonderlijke spirituele wereld van Robbert.

In zijn openingswoord zegt Robbert:

"Ik wilde graag mijn ervaringen met het mysterie van de andere wereld beschrijven,maar weet ook dat geen enkel woord dat wonder recht kan doen. Woorden zijn ontoereikend. Woorden zouden het wonder meer schaden dan verduidelijken. Toch moest ik een poging wagen, want wat er op mijn pad is gekomen is zo mooi, zo zuiver en waardevol, dat ik het moet delen. Ik wens u veel leesplezier,  spirituele inspiratie en vooral veel liefdevol invoelen van energetische kracht bij het lezen van mijn boek."

Bestellen

Wilt u het boek bestellen?

Het boek is alleen verkrijgbaar via bestelling bij Robbert. De prijs van het boek bedraagt € 18,00 (incl. verzendkosten) en wordt binnen Nederland per post bij u thuis bezorgd.

U kunt uw bestelling plaatsen door invulling van het digitaal bestelformulier op deze site.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u het boek binnen 14 dagen.