Bijzondere Gebeurtenissen

Verschijning en boodschap van prinses Diana, met een bijzonder teken.

10
Sep
2012
Verschijning en boodschap van prinses Diana, met een bijzonder teken.

In de nacht van 31 Augustus op 1 September moest Robbert constant aan Prinses Diana denken. Dit hield al een tijd aan, tot hij plotseling sterk haar aanwezigheid bij zich voelde. Hierna vroeg Robbert of ze een teken kon geven, via de lampen, als ze er echt was. Stan viel in, dat als dit mocht gebeuren, het misschien mooi was dit te filmen en pakte de camera. Robbert strekte zijn handen naar de lampen, om  haar energie te kanaliseren, en vervolgens begonnen de lampen direct een aantal keren te knipperen. Dit mocht op video vastgelegd worden.

 

Diana gaf door dat als mensen zich slecht voelen, verdrietig, of eenzaam zijn, ze zich altijd op haar mogen focussen, dat zij nu als dienende engel in het hiernamaals mensen mag helpen. Ze gaf door dat ze opkomt voor de zwakkere vanuit het hiernamaals. Op aarde gunde de pers haar geen rust, en nu heeft ze haar rust gevonden, en kan ze vanuit rust in stilte, een dienende engel zijn voor vele volwassenen en vele kinderen.

Een tijd hierna maakte Robbert foto’s waar Diana op verscheen, ze kwam erg duidelijk in beeld op de foto. Het viel op dat de volgorde van de foto’s op de camera/chip anders was dan de volgorde waarin de twee foto’s genomen werden. Robbert maakte in werkelijkheid eerst een foto van de keuken waar Diana op verscheen, en daarna van het gordijn, maar op de camera staat de foto van het gordijn als eerste foto.  Dit gebeurt wel vaker bij verschijningen van Robbert.

Het betreft hier (waarschijnlijk) weer een "geleende afbeelding". Voor uitleg hierover klikt u hier.

Hierna deed Stan een kort interview met Robbert, dat ook op de video te zien is.

Na dit interview zag Robbert flitsen voor zijn ogen en in een visioen een hart. Hij kreeg direct het gevoel dat dit afkomstig was van Diana. Niet lang hierna kreeg hij een brandend gevoel op zijn voorhoofd, en hij rende naar de spiegel en zag dat er zich langzaam een teken vormde op zijn voorhoofd. Dit teken had de vorm van een hart. Stan maakte hier foto’s en later ook een video-opname van (zowel een Nederlandse als een Engelse versie).

Robbert kreeg door dat dit teken symbool staat voor de liefde die Diana aan de mensen uit wil reiken. Als engel zal ze er altijd voor de mensheid zijn, onvoorwaardelijk, en mensen mogen zich op haar afstemmen.

Bekijk hieronder de video met het voorval van de knipperende lampen, een kort interview met Stan en een opname van het (hart)teken op het voorhoofd van Robbert.

 


Prinses Diana
Prinses Diana
Het hart-symbool op het voorhoofd van Robbert.
Dit voorval gebeurd dus precies 15 jaar na haar dood.

Tips & Suggesties

Heeft u nog tips opmerkingen of andere suggesties dan kunt u die richten aan:
contact@robbertvandenbroeke.nl

Robbert