Bijzondere Gebeurtenissen

Verschijning Eisenhower en boodschap over buitenaardsen

02
Nov
2015
Verschijning Eisenhower en boodschap over buitenaardsen

Robbert voelde in de nacht van 1 op 2 november een aanwezigheid en kreeg de naam ‘Eisenhower’ in zijn hoofd. Robbert voelde zijn liefdevolle aanwezigheid, en dat Eisenhower een boodschap door wilde geven. Eisenhower was ooit president van Amerika.

Robbert voelde de drang om te fotograferen, en bij het terugkijken zag hij dat een mist zich langzaam opbouwde naar een afbeelding van Eisenhower.

 

De boodschap die Robbert van hem doorkreeg was, dat Eisenhower duidelijk wil maken dat de mensheid zich serieus moet voorbereiden op buitenaards contact en op hun onbevattelijke technieken. Eisenhower gaf door dat er op vele planeten leven is, waarvan sommige bewoond zijn door een ver ontwikkelde superbeschaving. Zo gaf Eisenhower iets door aan Robbert over een bericht dat recent in de pers kwam over de ster KIC8462852 en de vreemde objecten die daarbij werden waargenomen. Eisenhower gaf door dat de objecten die gezien worden door astronomen, kunstmatige objecten zijn. Het zijn objecten van een zeer hoge superbeschaving, het zijn enorme bouwwerken die om de ster en om de planeten heen zijn gebouwd en die alle bruikbare energie van de zon kunnen gebruiken. De collectieve oversoul van de mensen op aarde heeft nu besloten meer en meer toe te zijn aan buitenaardse contact,. De bizarre ontdekking van KIC8462852 is onderdeel van het goddelijke plan, om zo langzaam te wennen aan leven buiten ons eigen zonnestelsel, net als de tentakels die Robbert recent mocht ontvangen, waarvan het DNA onderzocht gaat worden. Dit zijn allemaal tastbare tekenen van buitenaards leven. De komende tijd zal er volgens Eisenhower steeds meer bekend worden over buitenaards leven. De beschaving rond de ster KIC8462852 kan ook communiceren met andere planeten, en binnen hun eigen zonnestelsel zijn (op zijn minst) twee planeten die bewoond zijn die onderling ook weer contact hebben, en elkaar geholpen hebben het grote kunstmatige centrum bij de ster op te bouwen. Robbert zag dat deze wezens blauwig zijn, en groter dan mensen.

Zie: https://www.youtube.com/watch?v=Lt6qxbQWDdM over de recente ontdekking van de kunstmatige objecten.

Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Dwight_D._Eisenhower over de heer Eisenhower.

De mensheid moet snel volwassen worden want we gaan nu echt meer buitenaards contact krijgen en we kunnen daardoor juist een grote ruimte-familie worden en daardoor op evolutionair niveau verder komen.
Tips & Suggesties

Heeft u nog tips opmerkingen of andere suggesties dan kunt u die richten aan:
contact@robbertvandenbroeke.nl

Robbert