Bijzondere Gebeurtenissen

Tekens en symbolen op Robbert

01
Feb
2013
Tekens en symbolen op Robbert

Nog nooit eerder, ontstonden er zoveel formaties als in het graancirkelseizoen van 2012,
om over hun complexiteit er van maar niet te spreken…. Maar er waren nog meer uitzonderlijke gebeurtenissen.

 

Er verschenen namelijk een soort ‘brandmerken’ op Robberts lichaam.
Dit had hij in zijn leven nog nooit eerder meegemaakt, maar afgelopen seizoen gebeurde dit een aantal keren achter elkaar. Het lijkt erop dat het fenomeen zich opbouwt, en het zich steeds extremer en directer rondom Robbert mag vertonen.
Hieronder geven we een overzicht van alle verschenen tekens en symbolen die er tot nu toe zijn geweest.

 

Het begon op 16 juli, kort nadat de 10e formatie was ontstaan. Bij thuiskomst na de ontdekking van de graancirkelformatie, belde Robbert rond 04:00u. in de vroege ochtend naar Nancy Talbott (via internet) voor een gesprek met de webcam erbij. Tijdens het gesprek (op Skype) riep Nancy opeens: "Robbert, kijk op je voorhoofd!" Nancy zag via de webcam een teken verschijnen op het voorhoofd van Robbert. Toen zag Robbert het ook in beeld (via zijn eigen scherm), en hij voelde opeens zijn borst branden aan de linkerkant. Hij ging naar de badkamer, deed zijn shirt uit en keek in de spiegel. Hij zag toen een vreemd teken op zijn borst staan. Stan maakte meteen foto's ervan. (zie combinatie-foto nr. 01)
Robbert ging later weer achter zijn computer zitten voor het gesprek met Nancy, en toen leek het alsof de computer plotseling overgenomen werd. Er verscheen plotseling in beeld een youtube-filmpje, het was een fragment uit het NOS journaal, uit 1989 over een ufo-landing die had plaatsgevonden in Rusland waar vele kinderen getuige van waren tussen de flatgebouwen in. Robbert ging het filmpje maar met aandacht bekijken, en hij zag dat de kinderen uitlegden wat ze gezien hadden. Eén kindje liet in beeld een tekening zien van het ruimteschip, en plotsklaps had Robbert overal kippenvel, want hij zag dat op dat ruimteschip hetzelfde teken getekend stond als op zijn borst. (foto nr. 02)

Klik hier om het youtube-filmpje te bekijken van het NOS journaal uit 1989 dat bij Robbert verscheen.

Op 20 juli, vier dagen na deze gebeurtenis, ontstond de 11e Formatie. Bij thuiskomst na de ontdekking hiervan, begon Robberts voorhoofd te branden en te jeuken. Kort daarna begon zijn borst aan de linkerkant ook te branden en te jeuken. Toen keek Robbert in de spiegel en hij zag dat er weer een teken verscheen op zijn lijf en hoofd. Zowel op zijn voorhoofd als op zijn borst verscheen hetzelfde symbool. Een soort driehoek die aan de onderkant open was, met een verticale lijn in de driehoek. (zie combinatie-foto nr. 03)
Ook dit symbool is terug gevonden op een ufo die zou zijn neer gestort in de Kalahari woestijn. Voor een rechtstreekse link naar dit verhaal klik hier, of ga naar www.edvos.nl.

Eén dag later verscheen er wederom een teken op Robbert, dit keer bleef het beperkt tot één symbool op zijn voorhoofd. Het was een driehoek op zijn kop (letter ‘V’) met een streep eronder. (foto nr. 04) Waarschijnlijk zal dit ook een buitenaards symbool zijn, maar dit hebben we nog niet terug kunnen vinden.
Dit alles gebeurde na het ontstaan van de 12e Formatie. Het bijzondere aan deze formatie was, dat hetzelfde symbool, dat eerder op zijn borst was verschenen, nu ook in het gras lag. (foto nr. 05)

Er ging een week voorbij, en een bijzonder mooie (15e)Formatie was ontstaan in tarwe. Deze graancirkel deed veel met Robbert, het leek een helingsproces voor hem.
Bij thuiskomst (na het opfrissen) verscheen er weer spontaan een teken op Robberts voorhoofd. Dit keer betrof het een cirkel waar een kruis in leek te staan met daaronder twee, beetje schuine, strepen. (foto nr. 06)
Een vergelijkbaar symbool vonden we terug op; symbols.com, (nr.26:24). Het zou om een 'sun-wheel' gaan, een heel oud symbool. Uiteindelijk vonden we hier ook het teken, dat eerder bij Robbert op z’n borst en in het gras was verschenen. Een soort 'H' met een vertikale streep in het midden. Dit symbool zou staan voor de planeet 'Ummo', afkomstig uit een ander zonnestelsel.(zie hier; symbols.com, (nr.11:10)
 

Het -tot nu toe- laatste en prachtige symbool, verscheen nadat hij contact had gekregen met de overleden Prinses Diana. Dit gebeurde in de nacht van 1 september. Ook mocht hij een boodschap van haar ontvangen. Deze kunt u ook lezen in de rubriek ‘Bijzondere gebeurtenissen’ (of klik hier).
Het symbool betrof een hart op het voorhoofd van Robbert. (foto nr. 07)
Robbert kreeg door dat dit teken symbool staat voor de liefde die Diana aan de mensen uit wil reiken. Ze werd ook niet voor niets ‘Queen of Hearts’ genoemd.

 

In de fotogalerij hebben we een pagina geplaatst waar alle onderstaande foto’s nog eens afzonderlijk worden getoond. Ook kunt u hier onder anderen de symbolen bekijken die in 2012 in de velden verschenen, want het bleek echt het jaar van Tekens en Symbolen te zijn. Klik hier om erheen te gaan.

 
combinatie-foto nr. 01
foto nr. 02
combinatie-foto nr. 03
foto nr. 04
foto nr. 05
foto nr. 06
foto nr. 07
Al de tekens die in 2012 op Robbert verschenen bij elkaar.

Tips & Suggesties

Heeft u nog tips opmerkingen of andere suggesties dan kunt u die richten aan:
contact@robbertvandenbroeke.nl

Robbert