Bijzondere Gebeurtenissen

Robbert ontmoet Ans Hoornweg.

25
Jun
2016
Robbert ontmoet Ans Hoornweg.

Op 11 nov. 2015 bracht Robbert een bezoek aan Ans Hoornweg.

Ans was de eerste Nederlandse persoon die er voor uitkwam contact te hebben met buitenaardsen. Deze bijzondere ontmoeting tussen Robbert en Ans is gefilmd.

 

Tijdens dit bezoek maakte Robbert foto's en verschenen er weer bijzondere dingen op de camera. Eén van de verschijningen bleek een soort Boeddhistische monnik te zijn.

Wat later ontving Ans de volgende boodschap van deze monnik;

Intiti is mijn Zielenaam, en ik ben een afgevaardigde van het Boeddhisme.

In den beginne, toen alles nog zuiver was, ben ik, samen met andere afgevaardigden vanuit het Universum, tot U gekomen.
Wij allen waren reeds opgestegen Meesters, die naar de Aarde zijn teruggekeerd om de mensen ons geloof en kennis te onderwijzen.

Tijdens ons verblijf op Aarde stonden wij, door middel van diepe meditaties, in contact met 'het Hogere'; op die manier verkregen wij de lessen die wij vervolgens onderwezen aan de monniken in de Boeddhistische tempels en kloosters.
Echter door de inmenging van andere, onzuivere wezens, die de Aarde zagen als een wereld waar zij hun stempel op konden drukken, gingen er later vele dingen fout waardoor er 'onzuiverheden' in de geloven slopen.

Niet iedere Boeddhistische monnik nl. is bezield met een hogere Ziel vanuit het Meesterschap.
Één van de grootste struikelblokken voor de, vaak nog jonge, Aardse monniken was en is de seksualiteit die hen ging overheersen.
De monniken probeerden hun seksuele gevoelens af te wenden door veel te mediteren, maar doordat onze tempels en kloosters op heilige plekken (Leylijnen) staan, wordt alles op die locaties versterkt, zo ook hun seksualiteit, en konden de jonge monniken geen of moeilijk weerstand bieden aan die versterkte gevoelens.
Mede daardoor werd de uitstraling van onze tempels en kloosters in de loop der tijden onzuiver, en zodoende kon en kan er vanuit die tempels minder makkelijk verbinding worden gemaakt met 'het Hogere'.

Ik, Intiti, heb mij in jouw huis (Ans) zichtbaar gemaakt in jullie Aardse tijd (zie onderstaande foto's) omdat ik mij verbonden voel met de mensen die daar bijeen waren en hen wil steunen in hun missie.

Een Liefdesgroet, Intiti

 

De filmopnames en de bijzondere foto's zijn hieronder te bekijken.

Om naar de website van Ans Hoornweg te gaan klik HIER

 

 


Tips & Suggesties

Heeft u nog tips opmerkingen of andere suggesties dan kunt u die richten aan:
contact@robbertvandenbroeke.nl

Robbert