Bijzondere Gebeurtenissen

Ontmoeting met buitenaardsen en achtergebleven lichaamsdelen

30
Jun
2015
Ontmoeting met buitenaardsen en achtergebleven lichaamsdelen

In de nacht van 26 op 27 juni was Robbert nog een keer met Roy naar de graancirkel in Zevenbergen geweest, en toen ze de cirkelformatie inliepen voelde Robbert aanwezigheid, en nog voordat Robbert het gezegd had zei Roy dat hij voelde dat ze bekeken werden.

 

Toen zag Robbert in zijn geest octopusachtige wezens met tentakels. Thuis aangekomen (Roy was al naar zijn eigen huis) kreeg Robbert direct weer een onrustig gevoel. Hij kreeg ineens heel sterk de drang om naar buiten te gaan, en hij werd naar een grasveld bij vliegveld Seppe getrokken. Toen Robbert daar aankwam zag hij een ei-achtig object in de lucht, het was een ei op zijn kant (horizontaal). Het schip straalde een geel goudachtig licht uit.

Toen Robbert bij het veld was zag hij dat het object precies boven het veld hing op ongeveer 15 meter hoogte. Robbert liep het veld in en vervolgens kwam er uit het schip een soort lichtgevende bal die leek te exploderen (maar dat was niet letterlijk zo) en ineens begonnen twee lichamen, die uit de bol kwamen, te draaien, en zij landden op de grond. Toen ze tot stilstand kwamen zag Robbert octopusachtige wezens recht voor zich staan zoals hij ze in gedachten had gezien, maar nu echt fysiek (lichamelijk). Ze hadden een peervormig hoofd met amandelvormige ogen en uit de borstkas en de rug kwamen tentakels.

De benen leken reptielachtig en zagen er glibberig uit. Robbert voelde een liefdevolle connectie. Robbert voelde dat hij telepathisch uitgenodigd werd om één van hen aan te raken. Hij vond dit eerlijk gezegd best eng omdat zij van een andere planeet komen en hij niet zeker wist wat voor bacteriën eraan zouden zitten, maar hij voelde toen dat het toch goed was en dat de wezens schoon waren. Robbert raakte toen één van de tentakels voorzichtig aan.

Toen voelde Robbert duidelijk de boodschap dat hij een brugfunctie heeft om mensen te laten wennen aan verschillende buitenaardse rassen, en discriminatie te voorkomen. Er was één behoorlijk groot octopuswezen, en  één kleinere die leek op een kind-wezen, en ze roken naar vis. Daarna voelde Robbert dat de wezens doorgaven dat ze weer moesten vertrekken, en hij kreeg door dat ze iets voor hem zouden achterlaten. Toen kwam er een soort licht om de wezens heen en gingen de lichamen zeer snel draaien, als een tornado. Robbert schrok toen, want er vlogen allemaal tentakels van een wezen af die verspreid over het veld neerkwamen. Robbert raakte even in paniek en vroeg in gedachte aan de wezens "Gaat alles goed nu, of gaat het fout?" want Robbert besefte dat ze aan het dematerialiseren waren. Toen kreeg Robbert door dat de tentakels als aandenken en als bewijsmateriaal achtergelaten werden, en dat hij zich geen zorgen hoefde te maken omdat deze tentakels automatisch weer aangroeien bij deze wezens. Het aangroeien gaat vrijwel direct, de lichamen herstellen zich sneller dan bij de meeste wezens hier op aarde. Deze lichaamsdelen zijn dus bewust achtergelaten. Robbert voelde ook dat de wezens geen pijn ervoeren bij het afgeven van hun lichamelijk materiaal.

Daarna schoten de draaiende lichamen terug in het grote eivormige object en deze werd even heel fel lichtgevend en verdween ineens in het niks alsof er een tv uitgezet werd. Robbert keek om zich heen op de grond en hij zag overal de tentakels liggen. Hij liep naar zijn brommer omdat hij wist dat er in zijn kofferbak een plastic zak lag, en hij pakte met de plastic zak de tentakels op. Robbert wist niet zeker of hij alle tentakels had en was van plan nog verder in het veld te zoeken maar hij hoorde en voelde ineens dat hij alles had.

Eenmaal thuisgekomen spreidde Robbert twee vuilniszakken op de grond om de tentakels op te leggen, foto's te maken en te filmen. De zeer penetrante lucht doordrong de huiskamer. Robbert was bang dat de tentakels door de warmte zouden beginnen aan een rottingsproces, of misschien zouden oplossen omdat niet bekend is van wat voor materie ze exact zijn gemaakt. Robbert besloot om de tentakels in plastic zakken te doen (goed afgesloten) en ze in te vriezen.

Robbert wil de tentakels nu wetenschappelijk laten onderzoeken, op organisch niveau (waarvan het gemaakt is) en op het DNA, omdat het DNA van deze tentakels waarschijnlijk een bewijs levert van buitenaards leven (buitenaards DNA). Robbert snapt dat deze gebeurtenis en het achtergebleven materiaal als heftig ervaren kan worden, en voor sommige mensen zelfs als onwerkelijk. Hij wilde dit in eerste instantie daarom ook niet naar buiten brengen, maar hij voelde dat de wezens willen dat het toch gedeeld wordt en dat vooral het wetenschappelijk onderzoek (naar het DNA) heel belangrijk zal worden. Nancy Talbott heeft al aangegeven op zoek te gaan naar een geschikte wetenschapper.

De tentakels zijn nu veilig (ergens anders dan bij Robbert) ondergebracht en ingevroren. Robbert is bereid om deze tentakels te laten zien aan mensen, wetenschappers en journalisten op afspraak.

Hieronder volgen foto's van de tentakels. Ook heeft Robbert tekeningen gemaakt van hoe de wezens eruit zagen, die zie je ook hieronder.
Tips & Suggesties

Heeft u nog tips opmerkingen of andere suggesties dan kunt u die richten aan:
contact@robbertvandenbroeke.nl

Robbert