Bijzondere Gebeurtenissen

Foto-experiment, verschijning van Neil Armstrong en Karla Turner, en een onthulling/boodschap.

28
Feb
2014
Foto-experiment, verschijning van Neil Armstrong en Karla Turner, en een onthulling/boodschap.

In de nacht van 24 op 25 Februari, voelde Robbert spontaan de energie van Neil Armstrong. Robbert voelde ook de drang om foto's te maken.

 

Stan, die ook aanwezig was, besloot weer een foto-experiment te doen (d.i. het proces van foto's maken filmen) dit keer gefilmd van  twee kanten, een bewijskrachtigere conditie.

Tijdens deze sessie verscheen Neil Armstrong  twee maal op de foto.
Opmerkelijk daarbij was, dat de achtergrond van deze foto's steeds een stuk opschoof. Alsof de foto's vanuit verschillende posities zijn genomen, terwijl dit - zoals u kunt zien in de video hieronder - niet het geval was. Naast de verschijning van Neil Armstrong zelf is dit een opmerkelijk fenomeen!

Tijd en datum van deze foto's bleken achteraf bij het controleren op de computer te zijn veranderend naar iets onmogelijks,.  Ook leek de nummerreeks van de foto's niet te kloppen, alsof er nummers zijn overgeslagen. (Zie http://www.robbertvandenbroeke.nl/bijzondere-gebeurtenissen/Verschijning_van_een_abnormaliteit_op_foto_met_treffende_boodschap    voor een ander voorval waarin een verschuiving van de achtergrond te zien was.)

Een half uur hierna voelde Robbert een liefdevolle vrouwelijke energie,. Hij voelde de aanwezigheid van het type lieve schooljuf. Hij kreeg de naam ‘Karla’ door, en Robbert kon via zijn gevoel duiden wie deze persoon was, hij had al eens van haar gehoord.
Haar naam is  Karla Turner, een ufo-onderzoekster die zelf een ontvoering heeft meegemaakt.

Robbert maakte foto's en daar verscheen meerdere keren duidelijk het gezicht op van deze Karla.


De volgende dag ging Robbert in stilte zitten voor de boodschap van Neil en Karla.

Hij voelde weer sterk hun energie naderen, alsof ze samengebundeld waren.

Neil gaf Robbert door, dat het nu tijd is om zijn geheim te vertellen. Robbert hoorde duidelijk in zijn hoofd de stem van Neil Armstrong zeggen (naar het Nederlands vertaald) dat hij bij deze zweert op God, op de bijbel en op de heilige geschriften die er zijn, dat hij nu in naam van God de waarheid vertelt.

Hij voelt zich verplicht de mensen voor te bereiden op buitenaards contact, en te vertellen wat er daadwerkelijk is gebeurd tijdens zijn bezoek op de maan. Hij vertelde en liet Robbert beelden zien.
Robbert zag een enorm voertuig, dat wij op aarde een ufo zouden noemen, waaruit  drie wezens kwamen. De wezens waren behoorlijk lang, ze hadden een beetje de motoriek van Afrikanen, en amandelvormige ogen.

Eén van de wezens maakte met zijn hand richting de bemanning van de maanlander een soort halt-beweging: "niet verder!". Het wezen sprak in het Engels en zei tegen hen dat het niet de tijd was om al daar te zijn, dat de mensen eerst op de aarde moeten leren goed met hun planeet om te gaan. De wezens legden uit dat de mens voorlopig niet welkom is op de maan, en dat zij (deze wezens) gekomen zijn uit liefde, als een soort beschermers.

Ook maakten de wezens duidelijk dat de verdere plannen die de NASA had met de maan niet plaats mogen vinden totdat de mens verder geëvolueerd is in liefde. Dat de ontwikkeling van het godsbewustzijn, het groeien naar de liefde, nog een voort te zetten uitrijpingsproces van de mens is, voordat de mens verder het heelal in mag.

Armstrong gaf Robbert door dat hij onder druk van de NASA dit altijd geheim heeft moeten houden, en dat er ook nog meerdere mensen op aarde verbleven of verblijven die dit onder druk van de NASA moesten en moeten doen. De NASA is bang dat er anders paniek in de wereld uitbreekt, en wil het onderzoek en de  kennis voor zichzelf houden om controle uit te oefenen over deze onverklaarbare zaken, en heeft angst voor machtsverlies.

Neil gaf Robbert door dat er plannen waren vanuit de NASA om een space-station te bouwen op de maan. De wezens hebben duidelijk gemaakt dat dit absoluut niet de bedoeling is, dat dit niet mag gebeuren. Ook gaf Neil door dat er op de maan bepaalde bouwwerken staan van buitenaardsen, die de maan gebruiken als een soort tussenstation, dat die in een erg ver verleden ook al gebruikt werden door buitenaardsen.

Neil gaf door dat aan de onderkant van de maan, ook bouwwerken zijn, en dat Google-moon onder invloed vanuit hogere kringen dit heeft verborgen. Google-moon heeft de onderkant van de maan eruit gehaald of iets dat er op lijkt, (misschien bedoelde Neil compleet weggehaald of gemanipuleerd). Aan de achterkant van de maan staan ook bepaalde bouwwerken volgens Neil, sommige hiervan zijn eeuwen oud.

Robbert voelde een emotie van bevrijding door Neil heenstromen toen hij deze boodschap aan Robbert gaf, het was de tijd om dit naar buiten te brengen. Neil geeft ook door dat we nu steeds meer in de tijd komen dat we rijper worden voor buitenaards contact. Dat er een bepaald ras is van buitenaardsen, die zich aan het voorbereiden zijn op contact met de mensheid. Zij willen de komende tijd meer signalen gaan geven. De komende tijd is ook een tijd waarin mensen steeds meer het godsbewustzijn (bewustzijn van liefde) gaan ontmoetten.

De komende tijd kunnen astronomen of mensen door telescopen, op de maan vreemde flitsen zien of pulserende lichten. Ufo's zijn op het moment zeer actief daar. De maan is eigenlijk de zender van ufo's die zich materialiseren naar de aarde. De maan is ook de transformator van energieën die komen van andere planeten en via de maan geprojecteerd worden op de aarde. Het is goed voor mensen om de komende tijd regelmatig maan-meditaties te doen in groepsverband, er wordt dan extra energie gegeven, en er kunnen dan ufo's zichtbaar worden, of ontmoetingen met buitenaardsen plaatsvinden.
Deze buitenaardsen laten zich de komende tijd zien, in driehoekige schepen. Ze lijken erg veel op de mensen, het zijn de Yahyels. Het zijn weer andere wezens dan die Neil op de maan zag, maar wel nauw samenwerkend. Zij zijn het eerste buitenaardse ras dat met de mens contact zal maken, binnen nu en 15 à 25 jaar.

Neil groet alle mensen, in de liefdevolle uitademingen van het universum.


Hierna voelde Robbert de boodschap van Karla naderen. Robbert voelde opnieuw de liefdevolle aanwezigheid van Karla. Karla voelde in het begin een beetje verdrietig, maar het leken meer tranen van blijdschap te zijn,. Robbert werd er zelf ook een beetje emotioneel van.

Robbert kreeg duidelijk de tekst door van Karla: "De waarheid, niks anders dan de waarheid" Ze gaf door blij en verheugd te zijn dat er steeds meer goedwillende buitenaardsen rondom de aarde komen. Dat het goede vanuit het universum nu aan het winnen is. Ze liet een soort boekwerkje aan Robbert zien, dat maar voor de helft af was, net alsof er een boekwerkje geschreven was, dat nog niet afgemaakt is.

Ze gaf door dat ze nu in handen van God is en totale vrede ervaart, en bescherming. Dat ze in de toekomst nog meer tekst wil gaan doorgeven. Dat ze, samen met de engelen, kinderen en volwassen beschermt die benaderd worden door kwaadwillende buitenaardsen. Maar dat de kwaadwillende buitenaardsen steeds minder invloed hebben op de aarde. Dat het niet haar bedoeling is om de ‘Greys’ te discrimineren, omdat er maar een bepaald groepje van de ‘Greys’ is die vanuit onzuivere intenties werken. De meeste ‘Greys’ deden dit niet. Dat nu en in de toekomst alleen nog wezens die met het goddelijke gaan, met de liefde, worden toegelaten. Ze geeft door dat mensen zich geen zorgen meer over haar hoeven te maken, dat het goed is met haar. Dat ze bezig is met het helpen om de aarde op een hogere trilling te brengen en ook voor te bereiden op ruimere contacten, zo ook buitenaards contact. Ze is van plan om in de toekomst vaker contact met Robbert op te nemen.

Robbert is zeer dankbaar voor deze mooie boodschappen en ervaring, en wenst de mensen ook het allerbeste toe.

Hieronder kunt u de video van het foto experiment zien, de genomen foto's en 2 screenschots waarin u de vreemde tijd en datum van de foto's kan zien, en dat de fotonummers (DSC00698 en DSC00703) niet lijken te kloppen omdat er in de reeks maar  één foto tussen zat (deze had Robbert al op de camera verwijderd omdat er niks opstond).


 


Neil Armstrong
Neil Armstrong
Verandering datum/tijd
Verandering datum/tijd
Overgeslagen bestandsnummer
Karla Turner
Karla Turner
Karla Turner

Tips & Suggesties

Heeft u nog tips opmerkingen of andere suggesties dan kunt u die richten aan:
contact@robbertvandenbroeke.nl

Robbert