Bijzondere Gebeurtenissen

Filmmaker Dan Drasin bewijst de echtheid van Robberts paranormale fotografie in een bewijskrachtig foto experiment

29
Jul
2014
Filmmaker Dan Drasin bewijst de echtheid van Robberts paranormale fotografie in een bewijskrachtig foto experiment

Filmmaker Dan Drasin heeft de fotografie van Robbert onder sterk bewijskrachtige condities onderzocht (om trucage uit te sluiten) voor zijn documentaire, Robbert presteerde onder deze condities. 

 
 
 
Naast de verschijning, veranderde ook tijdens dit experiment weer de tijd van de foto, sloegen er bestandnummers over en veranderde de achtergrond, klik hier voor een voorval met meer informatie over deze randverschijnselen.
 
Zijn fotografie werd van begin tot eind gefilmd door 2 camera's, 1 aan de voor en 1 aan de achterkant, zodat zowel de lens als het scherm van de fotocamera in de gaten gehouden werden. Robbert mocht de fotocamera (van hun) alleen onder het toezicht van deze lopende videocamera's in handen hebben en de geheugenkaart werd iedere keer gewist voordat Robbert foto's nam. Onder deze condities word iedere vorm van trucage uitgesloten.
 
Ook gebeurde er meer bijzonders en reageerde hun videocamera (van het filmteam) op de aanwezigheid rondom Robbert.
 
Robbert weet dat hij zich niet zozeer moet bewijzen, het belangrijkste is ook de boodschap en het bewustzijn achter deze fenomenen, maar een deel van de mensheid heeft deze bewijzen echter nog nodig.
 
Daarom is dit een mooie aanvulling op alle wetenschappelijke onderzoeken en experimenten die al naar zijn fotografie zijn gedaan.
 
 
Bekijk hieronder de beelden.
 
<<  This video is a sequence from CALLING EARTH, Dan Drasin's full-length documentary-in-progress about communication with the deceased through modern electronic technology. You can see the latest version on Dan's website, newscience2020.com.  >>

Tips & Suggesties

Heeft u nog tips opmerkingen of andere suggesties dan kunt u die richten aan:
contact@robbertvandenbroeke.nl

Robbert