Bijzondere Gebeurtenissen

Boodschap van prinses Juliana

21
Oct
2014
Boodschap van prinses Juliana

In de nacht van 16 op 17 September, nam Robbert spontaan de aanwezigheid van prinses Juliana waar. De laatste dagen moest hij ook al vaak aan haar denken, kwam ze in zijn gevoel op.

 

Robbert voelde een zachte, warme, gezellige, pure energie, die hij zich ook herinnert van zijn eigen oma van moederskant.

Daarna kreeg Robbert de volgende boodschap door:
Juliana geeft door dat we op het punt staan van de komst van een nieuwe samenleving. Een samenleving waarin mensen zich zullen moeten onthechten van geld, macht, materie en bezitsdrang. Een samenleving waarin het er niet meer om gaat wat je doet, maar om wie je bent, en dat als je iets doet, je het dan ook goed doet, vanuit je hart. De sluiers tussen de absoluut positieve andere dimensies en ons zullen langzaam dunner worden. Laten we alsjeblieft tezamen trots zijn op Nederland, want hoe klein ons land ook is, het zal in de toekomst een belangrijk land zijn als schakel tussen andere landen op de wereld. De aarde, de continenten en de landen, zijn niet specifiek eigendom van één iemand, de aarde is van ons allemaal. Als we erin willen geloven dat we allemaal één zijn, en allemaal evenveel waard zijn, zal het licht ooit doorbreken. De duisternis en het kwaad, zijn dan uitgebannen. Laten we als Nederland blijven delen, laten we het goede voorbeeld geven.

Prinses Juliana werkt mee aan een plan vanuit het hiernamaals. De foto’s, die nu via Robbert zijn gemaakt, en de video-opname, zijn een teken dat er leven na de dood is en dat het leven zin heeft. Prinses Juliana functioneert nu vanuit de lichtsferen om de vernieuwing van het collectieve menselijke bewustzijn op gang te brengen. Juliana geeft nog door dat het goed is, als mensen, al is het maar een minuutje of twee per dag, Nederland in gedachten nemen zoals Nederland eruitziet op de landkaart - in die vorm-  en deze in gedachten in het licht te zetten. Juliana heeft een heldere wit/blauwe, energetische genezende werking op mensen . Haar bescheidenheid en haar liefde maken haar geschikt voor het geestelijke spirituele leiderschap vanuit het hiernamaals, voor Nederland en voor elders in de wereld.
 

Al eerder verscheen Juliana op de foto in het bijzijn van Ronald Jan Heijn en Harry Beckers. Ronald Jan Heijn getuigt hiervan in dit filmpje.
Zet Nederland in het licht...
Prinses Juliana (bron; internet)

Tips & Suggesties

Heeft u nog tips opmerkingen of andere suggesties dan kunt u die richten aan:
contact@robbertvandenbroeke.nl

Robbert