Bijzondere Gebeurtenissen

Boodschap van 11e formatie 2014, verschijning van wezen en teken

16
Jan
2015
Boodschap van 11e formatie 2014, verschijning van wezen en teken

In de nacht van 10 op 11 Juli voelde Robbert een aanwezigheid in verband met de boodschap die  door ging komen over de laatst gevormde graancirkel (met het achtsymbool). Hij moest sterk denken aan wezens van de planeet Iarga en zag voor zijn geestesoog opeens het gezicht van een wezen dat een beetje op een aap lijkt.

 

Robbert wist ineens dat dit wezen, dat hij voelde, familie was van de Iarga's, dat is een bepaald buitenaards ras. Hij voelde een hele diepe liefde, en dat het wezen aanwezig was om mensen voor te bereiden op iets groots. Het wezen maakte Robbert duidelijk dat mensen steeds rijper worden voor buitenaards contact, Robbert voelde zoveel liefde bij dit aapachtige  wezen dat hij het wel over zijn bolletje wilde aaien. Maar dat kon natuurlijk niet omdat dit wezen energetisch aanwezig was. In gedachten deed Robbert dit wel en hij voelde een enorme liefde terugkomen. Robbert voelde weer opnieuw hoe belangrijk het is om respect voor het leven te hebben en dit mensen te leren en door te geven.

Het wezen gaf Robbert door dat het collectief bewustzijn van de mensen op aarde nu buiten het zonnestelsel aan het groeien is, waardoor er bij bepaalde groepen een grotere innerlijke beschaving ontstaat en fatsoen om vanuit daar contact te kunnen krijgen met buitenaardsen.

Het wezen wilde Robbert graag een boodschap doorgeven over de graancirkel met het achtsymbool. Het wezen gaf Robbert door dat het achtsymbool staat voor eeuwigheid en balans, ook de balans tussen beide hersenhelften van mensen. Hij noemde dit lemniscaatdenken (zoals we dit op aarde noemen).

Het wezen gaf ook door aan Robbert dat het visualiseren van het liggende lemniscaat  goed is om helder en tijdloos te worden,  zeker als mensen voor een belangrijke beslissing staan of iets nieuws in hun leven gaan doen. Ook is het goed om met de vinger voor het gezicht in de lucht een lemniscaat te tekenen, acht keer achter elkaar.

We staan nu met zijn allen voor een nieuw begin en we worden meer bewust van leven na de dood, de geestelijke onvergankelijkheid, en we staan op het punt om contact te krijgen met buitenaardse beschavingen. Daarom verschijnt deze 8 ook in de graancirkel.

Binnenkort zullen er meer buitenaardse signalen via Robbert gegeven worden om mensen voor te bereiden op contacten vanuit de ruimte. Er werd ook nog doorgeven dat het heel goed is voor mensen om te kijken naar de afbeeldingen van de graancirkel met de 8 erin, het opent het hart.

Robbert kreeg ook door dat er op dit moment een groot object in ons zonnestelsel vliegt in de vorm van een 8.

Daarna maakte Robbert foto's en verscheen het aapachtige wezen over zijn gezicht. Niet lang hierna, voelde Robbert zijn voorhoofd branden en zag hij ineens een lichtblauwe flits voor zijn ogen. Hij ging toen naar de badkamer om in de spiegel te kijken en zag een achtsymbool op zijn voorhoofd ontstaan. Hij maakte hier direct foto's van.

Robbert kreeg ook door dat er op dit moment een buitenaards ruimteschip in ons zonnestelsel vliegt in de vorm van een 8. Nadat hij deze boodschap via Skype doorgaf aan Nancy Talbott, vertelde Nancy dat zij net een uur geleden op Youtube een filmpje had gezien  van een professionele astronoom, die ontdekt had dat er een groot achtvormig object door ons zonnestelsel vliegt. Dit is de video: http://www.youtube.com/watch?v=u63aUQrc5do

_______________________________________________________________________________

Wat later, diezelfde nacht, kreeg Robbert nog iets anders door:

Als mensen de foto van Robbert’s gezicht  met het 8-symbool erop uitvergroten op hun scherm  en vervolgens op een bord of op een schaal appels leggen van het merk Jonagold,  kunnen er na verloop van tijd tekens in deze appels komen.

Het kan ook een 8 zijn die verschijnt, of een ander symbool. Als er na verloop van tijd niks gebeurt met de appels, bewaar ze dan toch zolang mogelijk want het kan zijn dat er na enige tijd toch nog tekens op komen. In veel gevallen gebeurt dit echter heel snel.

_______________________________________________________________________________

In het filmpje hieronder kunt u de over Robbert’s hoofd verschenen afbeeldingen  zien, en foto's van het teken op Robbert’s voorhoofd.


Teken op Robberts voorhoofd
Robbert (nog normaal)
Aap-achtig wezen over Robberts hoofd verschenen
Iarga wezen (gevonden op google)

Tips & Suggesties

Heeft u nog tips opmerkingen of andere suggesties dan kunt u die richten aan:
contact@robbertvandenbroeke.nl

Robbert