Bijzondere Gebeurtenissen


23
Sep
2014
Goede Vrijdag-/Paasboodschap 2014
Elk jaar opnieuw gebeurt er iets bij Robbert rond Goede Vrijdag. Zo ook dit jaar. In de vroege morgen van zaterdag 19 april 2014 ervoer hij een grote aanwezigheid en hij besloot foto’s te gaan maken.

06
Dec
2013
Boodschap van Pim Fortuyn, moeder Teresa en de overleden Paus
In de nacht van 19 op 20 November 2012 voelde Robbert de aanwezigheid van verschillende persoonlijkheden, hij kon nog niet goed duiden wie maar hij voelde meerdere zielen aanwezig.

18
Nov
2013
Verschijning van Sjoke Jansen en boodschap
In de nacht van 17 op 18 November voelde Robbert spontaan een lieve, zachte, knusse aanwezigheid. Robbert wist meteen wie het was en vond dit heel bijzonder. Hij voelde een vrouw, die hij kent van het programma "Showroom" dat in de jaren ‘70 en ‘80 werd uitgezonden, toen Robbert zelf nog een baby was.

14
Nov
2013
Verschijning en aankondiging van Neil Armstrong
In de nacht van 10 op 11 November voelde Robbert rond 03:00 uur een liefdevolle aanwezigheid, en hij zei dit toen ook tegen Nancy Talbott, waarmee hij op dat moment op Skype zat. In eerste instantie liet hij het een beetje langs zich heen gaan en focuste zich er niet goed op. Een paar uur later voelde hij de aanwezigheid nog steeds en werd zich opeens bewust van Neil Armstrong, de eerste man (astronaut) die ooit op de maan geweest was en in 2012 is overleden. Robbert ervoer er heel veel liefde bij.

10
Sep
2012
Verschijning en boodschap van prinses Diana, met een bijzonder teken.
In de nacht van 31 Augustus op 1 September moest Robbert constant aan Prinses Diana denken. Dit hield al een tijd aan, tot hij plotseling sterk haar aanwezigheid bij zich voelde. Hierna vroeg Robbert of ze een teken kon geven, via de lampen, als ze er echt was. Stan viel in, dat als dit mocht gebeuren, het misschien mooi was dit te filmen en pakte de camera. Robbert strekte zijn handen naar de lampen, om  haar energie te kanaliseren, en vervolgens begonnen de lampen direct een aantal keren te knipperen. Dit mocht op video vastgelegd worden.   Diana gaf door dat als mensen zich slecht voelen, verdrietig, of eenzaam zijn, ze zich altijd op haar mogen focussen, dat zij nu als dienende engel in het hiernamaals m…

14
Dec
2013
Materialisatie van een Reuzenvlinder (jan. 2010)
Een wel zeer bijzondere gebeurtenis vond plaats begin 2010. In een reading, die Robbert eerder gaf aan zijn moeder, werd aangekondigd dat er iets zou gaan gebeuren met een grote vlinder. Robbert kon niet vermoeden dat er enkele weken later een reuzenvlinder zou verschijnen bij zijn ouders in de woonkamer. Het bleek om een ware materialisatie te gaan met een boodschap vanuit het hiernamaals.

21
Jul
2014
Verschijning van Christopher Hitchens, en Edgar Cayce, met boodschap.
In de nacht van 16 op 17 juni voelde Robbert één of meerdere energetische aanwezigheden.

12
Jan
2015
Verschijning van Jezus, een stem en een Ummowezen.
In de nacht van 22 op 23 Mei voelde Robbert weer heel duidelijk de aanwezigheid van de energie van Jezus,. Ook voelde hij een energetische verbinding met Mozes en de Ummo-intelligenties van een andere planeet. De energie in de ruimte voelde heel hoog, heel zuiver en liefdevol.

06
Dec
2013
Boodschap van Christa McAuliffe
In de nacht van vrijdag 27 April (28 April) kreeg Robbert op een spontaan moment oorsuizingen, en tintelingen over zijn hele lijf. Hij voelde duidelijk dat iemand contact met hem zocht, hij sloot zijn ogen en vroeg (in gedachte) "is er iemand die met me wil praten?".   Toen hij dat vroeg, zag hij een flits voor zijn ogen, hij zag duidelijk het gezicht van een vrouw naar voren komen. Hij herkende niet direct wie de vrouw was, maar ergens kwam ze hem toch bekend voor.   Robbert hoorde in zijn hoofd "I am Christa", hij zag ineens het bekende beeld van de Challenger voor zich, die explodeerde. Ineens wist Robber waar hij het gezicht van  herkende, zij was de vrouwelijke astronaute die aan boord…

17
Apr
2013
Goede Vrijdag-verschijning op 28 Maart 2013 met boodschap.
Op 28 Maart 2013, in de nacht rond 3 uur, voelde Robbert een heel zuivere en grote aanwezigheid. Hierop maakte hij foto's waarbij achter elkaar prachtige afbeeldingen op de camera verschenen, waarschijnlijk weer geleend van bestaande beelden. Hierna probeerde hij te filmen met de videocamera, maar hier verscheen ditmaal niks op.   Ieder jaar gebeurt er iets bij Robbert rond Goede Vrijdag, voor zijn gevoel heeft deze bijzondere dag hier ook mee te maken. Robbert is diep dankbaar voor de gebeurtenissen die deze nacht mochten plaatsvinden, voor wat er via hem op de foto's mocht verschijnen. Er verscheen een kristallen schedel op. Daarna een kristallen schedel met een kerk erin geprojecteerd, met eronder tranen en b…