Bijzondere Gebeurtenissen


28
Jan
2015
Verschijning en boodschap van pater Pio
In de nacht van 26 op 27 januari voelde Robbert de liefdevolle aanwezigheid van de heilige Pater Pio. Meteen daarna voelde Robbert zijn voorhoofd branden. Robbert ging naar de spiegel en zag dat er weer een kruis op zijn voorhoofd gegraveerd stond. Hij maakte hier direct foto's van. Hierna maakte hij nogmaals foto's van zijn gezicht en hier verscheen pater Pio (over het gezicht van Robbert) op.

25
Jan
2015
Verschijning van Adolf Eichmann
In de nacht van 23 op 24 januari voelde Robbert de aanwezigheid van Adolf Eichmann. Robbert voelde oude energieën om zich heen uit de Tweede Wereldoorlog en hij zag duidelijk het gezicht voor zich van de in 1962 geëxecuteerde Adolf Eichmann.

12
Jan
2015
Verschijning en boodschap van Jezus in verband met aanslagen in de wereld
In de nacht van 10 op 11 januari voelde Robbert de aanwezigheid van Jezus om zich heen. Robbert zag Jezus in zijn geest voor zich. Dit emotioneerde hem. Robbert voelde ook de aanwezigheid van de engel Gabriël.

09
Jan
2015
Verschijning en boodschap van Maria in verband met aanslagen in de wereld
In de nacht van 8 op 9 januari voelde Robbert de aanwezigheid van de heilige Maria, en in een flits zag hij haar. Robbert kreeg door dat hij foto's mocht maken. Later bij het terugkijken van de foto's was Maria duidelijk te zien.

13
Jan
2015
Verschijning en boodschap van Victor Stenger
In de nacht van 5 op 6 januari voelde Robbert de aanwezigheid van Victor J. Stenger, (zie:  http://nl.wikipedia.org/wiki/Victor_Stenger . Robbert had weleens van deze man gehoord, en herinnerde zich dat dit een man was die mensen wilde leren dat God niet bestaat.

06
Jan
2015
Verschijning van Sylvia Browne en buitenaardsen
In de nacht van 3 op 4 januari voelde Robbert de liefdevolle engelachtige aanwezigheid van de in 2013 overleden Sylvia Browne.

17
Dec
2014
Oproep van buitenaardsen om te stoppen met discriminatie
In nacht van 14 op 15 december voelde de Robbert de aanwezigheid van twee buitenaardse intelligenties. Robbert voelde de aanwezigheid van een grey en van een reptilian. Hij voelde hun nieuwsgierige en liefdevolle aanwezigheid.

10
Dec
2013
Verschijning Sai Baba op foto
In de nacht van 8 op 9 December rook Robbert spontaan een hele frisse bloemenlucht, en wist (in zijn gevoel) meteen dat Sai Baba er was. Hij kreeg een heel relaxed liefdevol gevoel. Robbert voelde dat Sai Baba een liefdesgroet aan de mensen wil geven.  

16
Jan
2015
Boodschap van 11e formatie 2014, verschijning van wezen en teken
In de nacht van 10 op 11 Juli voelde Robbert een aanwezigheid in verband met de boodschap die  door ging komen over de laatst gevormde graancirkel (met het achtsymbool). Hij moest sterk denken aan wezens van de planeet Iarga en zag voor zijn geestesoog opeens het gezicht van een wezen dat een beetje op een aap lijkt.

12
Jan
2015
Verschijning en boodschap van Nelson Mandela
In de nacht van 12 op 13 Mei, voelde Robbert een hele vredige energie, het voelde bijna als Jezus maar dan toch anders. Hij kreeg toen duidelijk het gevoel dat het Nelson Mandela was.