Bijzondere Gebeurtenissen


25
Jun
2016
Robbert ontmoet Ans Hoornweg.
Op 11 nov. 2015 bracht Robbert een bezoek aan Ans Hoornweg. Ans was de eerste Nederlandse persoon die er voor uitkwam contact te hebben met buitenaardsen. Deze bijzondere ontmoeting tussen Robbert en Ans is gefilmd.

02
Nov
2015
Verschijning Eisenhower en boodschap over buitenaardsen
Robbert voelde in de nacht van 1 op 2 november een aanwezigheid en kreeg de naam ‘Eisenhower’ in zijn hoofd. Robbert voelde zijn liefdevolle aanwezigheid, en dat Eisenhower een boodschap door wilde geven. Eisenhower was ooit president van Amerika. Robbert voelde de drang om te fotograferen, en bij het terugkijken zag hij dat een mist zich langzaam opbouwde naar een afbeelding van Eisenhower.

30
Jun
2015
Ontmoeting met buitenaardsen en achtergebleven lichaamsdelen
In de nacht van 26 op 27 juni was Robbert nog een keer met Roy naar de graancirkel in Zevenbergen geweest, en toen ze de cirkelformatie inliepen voelde Robbert aanwezigheid, en nog voordat Robbert het gezegd had zei Roy dat hij voelde dat ze bekeken werden.

11
May
2015
Verschijning Natalee Holloway vastgelegd (foto experiment) en interview met Robbert
Verschijning Natalee Holloway vastgelegd (foto experiment) en een interview met Robbert waarin hij vertelt over de gebeurtenis.

29
Jul
2014
Filmmaker Dan Drasin bewijst de echtheid van Robberts paranormale fotografie in een bewijskrachtig foto experiment
Filmmaker Dan Drasin heeft de fotografie van Robbert onder sterk bewijskrachtige condities onderzocht (om trucage uit te sluiten) voor zijn documentaire, Robbert presteerde onder deze condities.   

21
Mar
2015
Wetenschappelijk bewijsmateriaal omtrent het ontstaan van (Robberts) graancirkels.
Eltjo Haselhoff (doctor in de fysica) heeft  in 1999 een graancirkel onderzocht in Hoeven, achter het huis van Robbert van den Broeke.  De bevindingen zijn peer reviewed en gepubliceerd in een (Engelstalig) wetenschappelijk tijdschrift. (Journal of Scientific Exploration, Vol. 28, No. 1, 2014)

28
Feb
2014
Foto-experiment, verschijning van Neil Armstrong en Karla Turner, en een onthulling/boodschap.
In de nacht van 24 op 25 Februari, voelde Robbert spontaan de energie van Neil Armstrong. Robbert voelde ook de drang om foto's te maken.

21
Mar
2015
Joran van der Sloot ziet verschijning van Robbert
Zaterdag 30 Maart ontving Robbert een e-mail van de advocaat van Joran van der Sloot. Joran van der sloot kan in de gevangenis niet (digitaal) communiceren, maar gaf zijn advocaat de opdracht een brief door te sturen aan Robbert (en mogelijk andere mensen) die hij zelf geschreven had. Het was een ingescande brief als bijlage van de e-mail. Er stond ook een e-mailadres op de achterkant van de brief genoteerd (waarschijnlijk door de advocaat) deze hebben we voor de privacy weggehaald.

17
Nov
2013
Geleende afbeeldingen
Nadat de engel foto al diverse keren was getoond aan het publiek en ook aan de mensen van ‘Graancirkel Werkgroep Nederlanden’, deed Bert Janssen een zeer bijzondere ontdekking die leidde tot de uitdrukking: ‘geleende afbeeldingen’. Hij kreeg op een dag een mail van iemand die een plaatje bij haar naam had staan. Bert herkende het ogenblikkelijk: het was de engel die Robbert in september 2009 had gefotografeerd met het toestel van Roy Boschman ! Klik hier om deze foto's te kunnen bekijken. Volgens de kwantumfysica is er zoiets als het Kwantumveld, kortweg genoemd het Veld. Dankzij de boeken van wetenschapsjournalist Lynne MacTaggert is dit begrip heel bekend geworden. Volgens de Kwantumfysica bevat het Veld al…

04
Apr
2015
Goede vrijdag boodschap en verschijningen
In de nacht van 3 op 4 april voelde Robbert, zoals altijd rond Goede Vrijdag, dat het goddelijke in de ruimte kwam, hij voelde ook de energie van Christus. Robbert voelde meteen dat hij foto's mocht maken. Op de eerste foto's verscheen een slang, en daarna een slang met een roodborstje op het hoofd. Daarna verscheen er een leeuw, en daarna een leeuw met een lammetje erbij. Daarna verscheen er nog een prachtig kruis van licht op de foto.