Agenda


08
juli
2016
8 juli, Lezing; 'Hoe gaan we als mens om met pijn en tegenslag in het Leven'
Op vrijdagavond 8 juli geeft Robbert van den Broeke een bijzondere lezing bij Zuiderlicht in Breda. Soms zit je in een heerlijkse fase in je leven, waar alles voorspoedig verloopt, maar soms zitten er allerlei zaken tegen en lijkt het alsof het leven zich tegen je keert. Hoe kun je hier als mens adequaat mee omgaan. Robbert zal hierover vertellen en zal in relatie tot dit thema ook spreken vanuit zijn eigen leven.

23
juli
2016
23 juli, Lezing en Presentatie in Helden (Limburg)
Op zaterdag 23 juli geeft Robbert een lezing met presentatie -en healingavond in 't Kerkeböske in Helden (Limburg). Robbert verteld o.a. over de connectie die hij heeft met graancirkels die al jaren in zijn omgeving ontstaan en over andere fenomenen die rondom hem plaatsvinden. Ook zal hij uitleggen wat de speciale relatie is die hij heeft met beschavingen van buiten ons zonnestelsel.

08
september
2016
8 sept, Lezing over graancirkels bij Sky High Creations, Oud-Beijerland
In samenwerking met Sky High Creations zal Robbert van den Broeke een lezing verzorgen op donderdagavond 8 september in Oud- Beijerland.

17
september
2016
17 sept. Lezing/Bijeenkomst 'Op Hodenpijl', Schipluiden.
Het onderwerp ‘Engelen’ spreekt erg aan bij de mensen en daarom zal Robbert op zaterdagavond 17 september een lezing geven met dit thema op de prachtige locatie ‘Op Hodenpijl’ te Schipluiden (Delft). Wat zijn Engelen en Kosmische wezens precies, waar komen ze vandaan en wat is hun functie. Robbert zal vertellen over hoe je kunt werken met engelen en hoe je contact met ze kunt krijgen.